Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Gezondheid & Verleiden? Tips voor Gezonde levensstijl


Gezondheid is een belangrijke peiler voor vrouwen om te bepalen of jij wel de juiste man bent. Het is namelijk een bepalende factor voor het nageslacht.

Een vrouw bepaald de gezondheid van een man op drie manieren:
  • Ten eerste is er je voorkomen, wat voor het grootste gedeelte wordt bepaald door je uiterlijke verzorging. Net zoals jij als man kijkt of een vrouw er goed verzorgt bij loopt zal dat andersom ook het geval zijn.
  • Daarnaast is er nog de seksuele gezondheid. De seksuele gezondheid is tevens een belangrijke factor van het zelfvertrouwen van een man. De prestaties in bed moeten voor de vrouw die je wil versieren natuurlijk geen teleurstelling blijken.
  • Seksuele gebreken zorgen ervoor dat je zelfvertrouwen in grote mate word geschaad. En zelfvertrouwen is nu juist het aller belangrijkste dat je moet hebben om een vrouw te kunnen versieren. Ook je geestelijke gezondheid dien je dus op orde te hebben om een vrouw te kunnen versieren.

Gezond eten en sporten is een belangrijke factor om je gezondheid op ieder facet in conditie te houden. Een slechte conditie en slecht eten hebben namelijk de vervelende eigenschap seksuele gebreken op te leveren. En dat is iets dat je ten allen tijde moet zien te voorkomen.

Ik zal er wat dieper op in gaan.

Uiterlijke verzorging


Goede uiterlijke verzorging geeft vrouwen het gevoel dat je een gezonde levensstijl hebt. Vrouwen vinden dit aantrekkelijk.

Er zijn meerder factoren die bijdragen aan een goede uiterlijke verzorging als sport, goede voeding, verzorgd haar, verzorgde tanden, goede kleding, een gezonde huid en een lekker geurtje. Wanneer je je goed verzorgd draagt dit ook bij aan je zelfvertrouwen.

En zelfvertrouwen is het belangrijkste bij het verleiden van vrouwen!

Ook draagt een goede voeding en training bij aan een betere seksuele gezondheid, wat weer van invloed is op het o zo belangrijke zelfvertrouwen van een man.

Seksuele gezondheid


Er zijn verschillende vormen van gebreken die je kunt hebben bij een verminderde seksuele gezondheid, zoals bijvoorbeeld voortijdige ejaculaties en impotentie. Enkele recente onderzoeken op het gebied van voortijdige ejaculatie hebben aangetoond dat het niveau van histamine in je lichaam bepalend is voor hoe lang je een ejaculatie kunt uitstellen. Meer van deze stof staat gelijk aan een snellere ejaculatie.Methionine en Calcium daarentegen zouden daarentegen juist een remmende werking hebben. Deze stoffen zitten in de gezonde etenswaren als groente, fruit en melk. Een goede reden om deze gezonde producten dus te nuttigen!

Impotentie kan verschillende oorzaken hebben, meestal medisch van aard. Wij bevelen je dan ook zeker aan bij twijfel altijd de dokter te bezoeken. Er kunnen ook oorzaken die verband houden met  het voedsel dat je eet zijn. Er wordt door medici aangenomen dat een verlaagd niveau van mineralen als Magnesium en zeker Zink in je lichaam mogelijk invloed heeft op impotentie. Zink is een mineraal dat door je lichaam wordt gebruikt bij het aanmaken van testosteron. Ook de prostaat heeft zink nodig om juist te kunnen functioneren. Je kunt meer lezen over gezond eten, gezonde tussendoortjes en seksuele gezondheid op de speciale pagina over gezond eten.

Zelfvertrouwen


Je geestelijke gezondheid is nog het meest belangrijk bij het verleiden van vrouwen. Vrouwen zijn heel erg goed in het oppikken van gevoelens. Wanneer je geestelijke gezondheid dus niet op orde is zullen vrouwen dit merken, wat een negatief effect heeft op de aantrekkingskracht die je op de vrouwen hebt. Meer zelfvertrouwen is voor iedere man interessant. Zelfvertrouwen helpt bij het ontmoeten van vrouwen, maar ook in een relatie. Een gezonde levensstijl is zowel belangrijk voor het zelfvertrouwen van een man als de seksuele gezondheid van een man, die ook weer van invloed is op het zelfvertrouwen.

Tijd voor een gezonde levensstijl


Wil jij je de kunst van het verleiden van vrouwen eigen maken? Dan is het van belang om je bezig te houden met je gezondheid. De gezondheid van een man beslaat dus drie gebieden die van belang zijn bij het verleiden van vrouwen. De uiterlijke verzorging, de seksuele gezondheid en geestelijke gezondheid dienen namelijk allemaal op orde te zijn. Deze drie soorten gezondheid hangen alle drie met elkaar samen en het fijne is: het begint allemaal bij een gezonde levensstijl. Een gezonde voeding en voldoende lichaamsbeweging vormen hierbij het fundament. Ook uiterlijke verzorging is belangrijk. Dit kun je dus allemaal zelf beïnvloeden! Je hoeft niet de knapste man ter aarde te zijn, maar goed voor je zelf zorgen is wel belangrijk. De eerste stap naar het verleiden van vrouwen begint bij een goede gezondheid!

Hulp van Dr. Al Phadoc


Hoe moet je nu goed voor je zelf zorgen? Hoe krijg ik dat zelfvertrouwen waar vrouwen zo naar smachten? Het zijn allemaal vragen waar ik je het antwoord op kan bieden. Ik ben Dating Doctor Al Phadoc en de Nederlandse autoriteit op het gebied van vrouwen verleiden. Ooit was ik ook een onzekere man die niet goed voor zichzelf zorgde. Dat alles is nu veranderd en ik kan zonder overdrijven beweren dat ik nu een meester verleider ben. Deze bewering wordt gestaafd door de vele positieve reacties die ik van mannen krijg die mijn methode hebben geprobeerd. Ook hebben vele media mij ontdekt en word ik regelmatig als expert gevraagd. Al mijn geheimen wil ik met je delen middels mijn boek 'Verleid iedere vrouw' dat je via deze website kunt bestellen.

Het boek is geen standaard theorie boekje over het versieren van vrouwen. Het is een praktische gids waarmee je direct aan de gang kunt gaan. Ik zal je eye-openers geven die je op een zeer laagdrempelige manier direct zelf kunt toepassen. Het is zelfs bedoeld om de tips actief te gebruiken. Verleiden is een spel, en als je de regels van het spel kent en erop weet in te spelen kan jij net als iedereen succesvol vrouwen verleiden.

Bestel het boek in combinatie met DVD & audio CD als compleet vrouwen versier & verleid pakket. Hierop vind je opnames van de oefeningen uit het boek zoals ze in mijn masterclass vrouwen versieren worden gebruikt. Dit is een ideale manier om de oefeningen ook zelf op de juiste wijze te kunnen oefenen. Daarnaast heb ik ook praktijk voorbeelden voor je zodat je kunt zien hoe je met je kennis ook echt een vrouw kunt aanspreken op straat.

Heb je aan mijn boek niet genoeg om op de juiste weg te komen, dan kan ik je ook persoonlijk begeleiden. Regelmatig geef ik een masterclass vrouwen versieren die jij ook kunt mee maken. Ik zal tijdens deze masterclass actief met jou aan de slag gaan. Je zult zelf onder mijn deskundige begeleiding de oefeningen doorlopen en na voldoende te hebben geoefend gaan we ook echt de straat op. Je zult versteld staan wat er mogelijk is met je eigen inzet en wat voorzetjes van mij. Niet voorniets heb ik op deze manier al vele honderden mannen op het juiste pad gekregen. Wil jij de volgende zijn die succesvol word met vrouwen? Zorg ervoor dat jij er niet zo lang over doet als mij om de geheimen van het verleiden van vrouwen te ontdekken en onderneem nu actie!