Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

De geheimen van het verleiden onthuld


Dat is een vraag die erg veel mannen bezig houdt en met enorm veel vraagtekens achter laat. Het klinkt misschien een beetje cliché, maar vrouwen vinden het nog steeds geweldig om cadeautjes te krijgen als bloemen of chocolade. Ik, Al Phadoc, ben de expert op het gebied van het verleiden van vrouwen in Nederland en België en wil naast deze voor de hand liggende intikker ook al mijn andere verleid tips die je nog niet kent met jou delen.

Het begint allemaal bij de eerste indruk. Als je een date hebt gescoord is het makkelijk. Zorg er voor dat wanneer je een date hebt met een vrouw je er altijd op je best uitziet. Trek dus je mooiste kleren aan en laat je beste manieren zien. Maar als het nog niet zo ver is, hoe weet je dan wanneer een vrouw jou ook leuk vindt? Dat maakt het aanstalte maken om een afspraakje te regelen natuurlijk een stuk makkelijker. Er zijn een aantal universele, maar kleine, signalen die vrouwen afgeven waaraan je kunt zien of ze jou ziet zitten.

Deze flirt signalen zijn onder andere:
 • De vrouw opent wijd haar ogen
 • Haar stem wordt verlaagd en verzacht
 • Ze raakt je aan en veegt misschien iets van je kleding
 • Als ze met je aan het praten is leunt ze iets voorover
 • Ze strijkt door haar haar en buigt haar hoofd naar voren
 • Ze geeft je een lieve glimlach
 • Je krijgt een korte blik en daarna wendt ze haar blik snel weg
 • Ze kruist haar benen
 • Ze zal er alles aan doen om er aantrekkelijker voor jou uit te zien

Jouw beurt om haar te verleiden

 • Afraders: Wanneer je goed op al deze subtiele, maar belangrijke signalen inspeelt kom je er al snel achter of een vrouw je daadwerkelijk leuk vindt. Nu is het jou beurt om haar verder te versieren, te verleiden en misschien wel te veroveren. Er zijn echter wel een aantal dingen die je absoluut niet moet doen en waar een vrouw absoluut op zal afknappen. De tips voor het verleiden van vrouwen zijn: zorg er onder alle omstandigheden voor dat je niet ongeïnteresseerd overkomt want daar hebben vrouwen een hekel aan, zorg ook dat je niet opdringerig overkomt en schep ook niet op tijdens de gesprekken die jullie met elkaar hebben.
 • Aanraders: Hoe kun je er nu voor zorgen dat je interessant bent voor de vrouw die jij wil versieren, verleiden en misschien wel wil veroveren? Het is uit onderzoek gebleken dat vrouwen een zwakke plek hebben voor mannen die veel humor hebben, een leuke lach en er natuurlijk aantrekkelijk uitzien. Maar het aller belangrijkste is dat je vooral jezelf blijft en probeer vooral niet extra geforceerd grappig te zijn want dat zal ook niet werken. Wat je altijd in gedachten moet houden is dat je zelfvertrouwen uit moet stralen, zonder arrogant over te komen. Ben ook geduldig en vasthoudend, laat de vrouw de tijd nemen die ze nodig heeft om jou te leren en kennen en ga geen dingen forceren.

De geheimen van het verleiden ontrafelt


Enkele geheimen van het verleiden zijn nu al voor je ontrafelt. Wil je echter alle tips en trucs kennen op het gebied van het verleiden van vrouwen, dan raad ik je aan mijn boek Verleid iedere vrouw of het hele verleid pakket inclusief dvd aan te schaffen. Jarenlange studie en experimenteren hebben mij tot een meesterverleider gemaakt die inmiddels alle geheimen van het verleiden heeft ontrafelt.

Ik was ooit zoals jij: Onzeker en niet interessant voor welke vrouw dan ook. Inmiddels weet ik hoe het werkt en is mijn hele leven in positieve zin veranderd. Voor mij is het verleiden van vrouwen inmiddels een koud kunstje. Ook voor jou zal het verleiden een stuk makkelijker zijn dan je denkt. Je zal er wel wat tijd en energie in moeten steken om resultaat te kunnen behalen. Verder moet de interesse natuurlijk van twee kanten komen, maar die kun je makkelijker opwekken dan je zelf denkt.

Bestel nu mijn boek en kom ook achter alle details van de geheimen van het verleiden van vrouwen! Of bestel tevens mijn dvd en je zult versteld staan van de effecten die mijn tips in de praktijk hebben. Op mijn DVD zie je hoe wij in de cursus mijn tips oefenen en vervolgens toepassen in de praktijk. Deze exclusieve cursus geef ik slechts enkele keren per jaar. Wil je tot de selecte groep mannen behoren die deze cursus vrouwen versieren hebben gevolgd? Dat is mogelijk. Het volgen van mijn cursus vrouwen versieren zorgt voor het beste resultaat. Onder begeleiding van mij in hoogst eigen persoon ga je aan jezelf werken en de vrouwen tegemoed. Succes met vrouwen kan ook voor jou zijn weggelegd als je de geheimen van het verleiden kent.

Creëer je eigen geluk nu!