Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Openingszinnen - Vermijd foute of slechte openingszin


Boekjes en websites over openingszinnen zijn er in overvloed, maar welke openingszinnen werken nu echt? Wat maakt een openingszinnen een goede of een slechte openingszin? Bestaan goede openingszinnen eigenlijk wel?

Wanneer je als man een mooie vrouw ziet, durven veel mannen de vrouw niet aan te spreken. Een van de redenen hiervoor is dat ze simpelweg niet weten hoe ze dit moeten doen. Daardoor lopen veel mensen, wellicht onnodig, veel mooie vrouwen mis.

Er zijn veel standaard openingszinnen, om je een paar tenen krommende voorbeelden te geven:
  • “Mocht je me zoeken, ik ben in de wolken”
  • “Waarom ken ik jou niet ergens van?”
  • “Deed het pijn toen je uit de hemel viel?”

Zo zijn er natuurlijk nog honderden te noemen. Openingszinnen die kunnen variëren van vleiend tot seksistisch. Maar wat alle openingszinnen gemeen hebben is dat ze in de meeste gevallen niet werken!

Het beste is dat je eigenlijk toegeeft dat je haar aanspreekt puur en alleen omdat je haar aan wilt spreken: gewoon omdat je geïnteresseerd in haar bent. Dat vinden vrouwen namelijk altijd leuk: mannen die geïnteresseerd zijn.

Ook geeft het aan dat je niet standaard bent en vooral dat je eerlijk bent! Gewoon “hallo” zeggen en een gesprek beginnen werkt al goed.

Je hoeft je er niet voor te schamen dat je een vrouw aanspreekt. Alle heterogene mannen hebben namelijk behoefte aan een vrouw en alle heterogene vrouwen hebben behoefte aan een man. Het is dus niet meer dan normaal dat je haar aanspreekt. Zij zal het waarschijnlijk leuk vinden dat je haar aanspreekt. De beste tip is dus: ben vooral niet bang om afgewezen te worden en stap gewoon op haar af. Schaam je er niet voor dat je haar aanspreekt! De meeste vrouwen vinden het gewoon leuk!

Wat dan wel als gespreksopener?


Bij veel mannen speelt de gedachte dat een openingszin belangrijk is bij het aanspreken van een vrouw. Wanneer je in Google “openingszinnen” intoetst, vind je oneindig veel sites die vol staan met openingszinnen die wel of net niet zouden werken. Maar is dat eigenlijk wel zo belangrijk als wordt gedacht? Het gaat natuurlijk om de eerste indruk, maar is die afhankelijk van een openingszin?

Nee! Het gaat er veel meer om hoe je iets zegt, dan wat je zegt. De kans is groot dat een vrouw negatief reageert op een openingszin zoals in de voorbeelden. Dit is echter niet eens echt erg. Je reactie die hier weer op volgt is echter wel van van het allergrootste belang.

Anders dan jou openingszin kun je je niet goed voorbereiden op die reactie en waarschijnlijk zal het zeker de eerste keren dat je dit probeert ook niet soepel verlopen. Je openingszin werkt dan tegen je.

Je kan je zelfvertrouwen aan een vrouw beter laten merken door gewoon met haar beginnen te praten of direct toe te geven dat je haar aantrekkelijk vindt. Dat is beter dan na een brutale openingszin vervolgens met de mond vol tanden te staan.

Sommige vrouwen zullen het misschien best leuk vinden als je een licht brutale openingszin gebruikt, maar de meeste vrouwen zullen hier meteen op af knappen. Je kunt dus beter op 'save' spelen en op een andere manier laten blijken dat je haar leuk vind.

Hoe laat je haar merken dat je geïnteresseerd bent?


Oogcontact: Hoe kun je zonder openingszin nu laten merken dat je geïnteresseerd bent in een vrouw en haar aanspreken? Hoe kun je op 'save' spelen? Ten eerste is het belangrijk dat je oogcontact probeert te maken. Hierdoor ontstaat er vaak een spanningsveld dat vrouwen aangenaam vinden. Dit kan zowel als je een vrouw tegemoet loopt op straat als bij een supermarkt of uitgaansgelegenheid.

Lukt het je niet om oogcontact te maken? Stap dan gewoon op haar af en zeg dat je haar mooi vindt en een praatje wil maken. Ben je op een plaats, bijvoorbeeld een supermarkt? Dan heb je al meteen een gespreksonderwerp. Vraag bijvoorbeeld wat zij gaat koken. Probeer raakvlakken te vinden en gedeelde interesses. Dit vinden vrouwen aantrekkelijk en je hebt al snel een gespreksonderwerp waardoor pijnlijke stiltes makkelijk voorkomen kunnen worden.

In een uitgaansgelegenheid kun je haar een drankje aanbieden. Veel vrouwen vinden dit nog altijd leuk. Het belangrijkste is dat je je eigen plan trekt en je onderscheidt van andere mannen. Direct oogcontact helpt daar altijd bij.
 
Just say “hello”: Zelfs wanneer je gewoon begint met “hallo” kun jij succesvol een vrouw versieren, zonder daar een openingszin bij nodig te hebben. Stel je zelf bijvoorbeeld aan haar voor of maak haar een compliment. Vrouwen vinden deze benadering fijn: het toont respect en interesse. Het laat zien dat je een nette man bent die welgemeend interesse in haar heeft. Een openingszin geeft vaak het idee dat je haar puur en alleen wilt versieren met het oog op seks.

Laat zien dat je zelfverzekerd en oprecht geïnteresseerd in haar bent. Dat is waar vrouwen naar op zoek zijn.

Waar vrouwen aan te spreken?


Wat je misschien verbaast is dat een uitgaansgelegenheid niet meteen de beste plek is om een vrouw aan te spreken. Ondanks dat er veel vrouwen zijn, worden er ook veel vrouwen aangesproken. Veel mannen durven tijdens het uitgaan een vrouw makkelijker aan te spreken, omdat ze alcohol op hebben en hebben daardoor wat meer lef dan normaal.

Meer concurrentie & ook nog eens een omgeving die niet mee werkt, want uitgaansgelegenheden zijn vaak erg rumoerig. Zie dan maar eens een goed gesprek aan te gaan.

Als je echt wil uitblinken kun je beter een vrouw op een andere plaats aanspreken. Veel mannen durven dit niet en vrouwen zullen versteld staan als een man dit wel durft. Ze zullen dit aantrekkelijk vinden omdat het een blijk van zelfvertrouwen geeft. Vrouwen zijn hier dol op.

Bij het versieren van vrouwen is, in tegenstelling wat veel mannen denken, de hele wereld je speelveld. Op allerlei plaatsen kom je vrouwen tegen en op al die plaatsen kun je vrouwen ook versieren. Of dit nu in het openbaar vervoer is, in de stad, op je werk, op school, in de supermarkt, in een boekenwinkel; het maakt eigenlijk niet uit.

Vaak ben je op een plek waar je snel een onderwerp hebt om over te spreken. Maar hier gebruik van! Het breekt namelijk het ijs en je kunt al snel gedeelde interesses ontdekken. Voordat je het door hebt ben je haar aan het versieren en aan het lachen met haar.

Hulp bij het aanspreken van vrouwen


Openingszinnen zijn geschiedenis, ze zijn over het algemeen niet effectief en kunnen vervelende situaties opleveren. Ik ben datingcoach Al Phadoc en ben gespecialiseerd in de technieken voor het versieren en verleiden van vrouwen.

Tijd om de openingszinnen over boord te gooien en te leren hoe je een vrouw op een goede manier kan versieren! In mijn boek 'Verleid iedere vrouw' vind je een legio aan tips over hoe je meer zelfvertrouwen kan krijgen, een vrouw aan kan spreken, hoe je een vrouw kan versieren en verleiden en hoe jij je tijdens een gesprek of date kunt opstellen om haar interesse te wekken.

Wil je meer, dan heb ik ook een heel versiercursus pakket voor je samengesteld. Hierin vind je naast mijn boek ook een DVD met praktijkvoorbeelden over hoe je op straat succesvol mooie vrouwen aan moet spreken. Op de DVD staan verder oefingen uit mijn masterclass verleiden, zodat je deze thuis kunt oefenen. Als je zelf aan de slag wil en toch wat dingen uit de praktijk als voorbeeld wil hebben is dit pakket ideaal.

Ben je erg onzeker en wil je wat meer support? Of wil je gewoon direct aan de slag om je leven een andere wending te geven? In de masterclass oefenen we situaties waarbij je een vrouw kunt aanspreken en vervolgens gaan we dit ook echt op straat doen. Dit alles onder mijn persoonlijke begeleiding. Meer informatie over deze vrouwen versiercursus en de mogelijkheid om je direct aan te melden vind je ook op deze website.

Geef je op voor een masterclass vrouwen versieren van mij en reken af met je drempel tot succes bij vrouwen!