Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Vrouw veroveren - Leer meisjes veroveren


Vrouwen veroveren is iets dat iedere man wil. Zeer waarschijnlijk behoor jij tot de grote groep mannen die dit niet erg wil lukken. Dit in tegenstelling tot veel van je vrienden, kennissen of andere mannen die je wellicht kent en die toch echt niets meer zijn dan jij. Wat is het dat die andere mannen wel hebben zodat zij er iedere keer weer in slagen een vrouw te versieren. Dat jij ook een vrouw kunt veroveren lijkt misschien verder weg dan dat het in werkelijkheid is. Het verleiden van vrouwen staat of valt met vaardigheden die jij nu waarschijnlijk nog mist.

De belangrijkste zaken bij het veroveren van een vrouw zijn zelfvertrouwen, lef en geduld. Het zijn net die factoren die veel mannen niet hebben wanneer het om vrouwen draait. Het is alom bekend dat vrouwen en mannen verschillende karaktertrekken hebben en andere dingen in elkaar zoeken. Wanneer jij je hier bewust van bent en hier op de juiste manier op in speelt, zal ook jij succes boeken bij het veroveren van vrouwen. Moeiteloos zul jij iedere date tot een succes brengen. Er zullen vervolg dates komen en misschien wel meer.

Volgens onderzoek zijn Nederlandse mannen gemiddeld in hun leven met zeven vrouwen naar bed gegaan. Jij wil toch niet de man zijn die verantwoordelijk ervoor is dat gemiddelde naar beneden wordt getrokken!? De mooiste vrouwen verover is dichter bij dat dat je denkt. Ik, Al Phadoc, de expert in Nederland op gebied van vrouwen veroveren, ga jou hierbij helpen.

Op een vrouw afstappen en haar versieren


Het begint natuurlijk met het op een vrouw af stappen voor een praatje of kennismaking. Zelfvertrouwen als man hebben is voor vrouwen heel erg belangrijk. Het toont namelijk dat je zeker bent van jezelf en tevreden bent met je zelf. Als jij tevreden bent met je zelf, is de kans dat zij ook tevreden met je is stukken groter.

Gladde openingszinnen zijn overbodig wanneer jij een vrouw aanspreekt. Loop met een glimlach op haar af en laat merken dat je geïnteresseerd in haar bent. Spreek haar aan en start gewoon met een praatje. Het is belangrijk om ten alle tijden jezelf te blijven, maar laat wel de beste kant van jezelf zien. Denk maar aan hoe jij je zelf zou presenteren op een datingsite: als je zelf maar dan nét een beetje beter.

Verover een vrouw met jou persoonlijkheid


Laat zien dat jij je leven goed geregeld hebt, van het leven geniet en dat je de vrouw graag mee zou willen laten genieten. Straal energie, passie en positiviteit uit. Laat zien dat jij vooruit wil in het leven en op de toekomst bent voorbereid. Vrouwen zoeken genegenheid. Laat zien dat jij goed in je vel zit en dat je de vrouw zich ook beter kan laten voelen.

Belangrijk is dat je haar laat blijken dat jij iets positiefs kan toevoegen aan haar leven. Welke vrouw wil dat nu niet? Wanneer jij uitstraalt dat jij je goed voelt over je zelf zul jij dit ook daadwerkelijk zo gaan ervaren, waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt en je uitstraling nog beter wordt. Zo zul je met iedere vrouw moeiteloos een gesprek kunnen voeren en haar veroveren.

Vrouwen veroveren op een date


Je hebt die leuke vrouw aangesproken. Hoe gaat het nu verder? Hoe verover je haar hart tijdens een date? Ook hier is je persoonlijkheid belangrijk. Veel mannen lopen rond met het idee dat alleen de meest knappe mannen vrouwen kunnen veroveren. Voor mannen speelt uiterlijk inderdaad een hele belangrijke rol. Voor vrouwen is dit echter anders: vrouwen vallen vooral op de persoonlijkheid van een man. Stel je tijdens een date dus op zoals zij dat graag wil.

Hoe doe je dit? Luister vooral goed naar haar en geef haar aandacht. Kies als gespreksonderwerp een onderwerp dat haar ook interesseert. Probeer hier aanknopingspunten voor te vinden. Hiermee laat je tegelijkertijd mee zien dat je luistert en dat je je zelf voor haar open stelt. Je zult merken dat zij dit prettig vind en naar meer verlangt. Ben ook romantisch en lach naar haar, gedraag je als een echte gentleman.

Vrouwen vinden mannen die haar jas aandoen of bloemen voor haar kopen nog steeds heel charmant. Probeer vooral niet de koele, stoere, 'bad boy' uit te hangen. Laat zien dat jij het voor mekaar hebt in je leven en dat je haar bescherming kunt geven. Voor dat je het merk zal naar je hunkeren. Een vervolg date is dan gegarandeerd. Er zal geen deur meer voor je neus dicht gedaan worden en wie weet tot wat dat kan leiden!

Hulp bij het veroveren van vrouwen


Ben jij die man die zich keer op keer af vraagt hoe andere mannen met het grootste gemak de meest mooie vrouwen veroveren, terwijl ze echt niet rijker of knapper zijn? Jawel, ik was ook ooit zo'n man.

Ik ben Al Phadoc en expert op het gebied van vrouwen veroveren. Ik heb actie ondernomen en er mijn levenswerk van gemaakt om er achter gekomen hoe deze mannen vrouwen weten veroveren. Na veel leeswerk en tips van gelijkgestemden te hebben uitgeprobeerd heb ik de kneepjes van het vak nu perfect onder de knie.

Het mooiste hier aan is dat ik jou mijn bevindingen ook kan leren. Ik heb al mijn kennis verzameld in een boek dat vol staat met  tips voor het veroveren van vrouwen. Van het opbouwen van zelfvertrouwen tot het aanspreken van een vrouw. Hoe jij je op een date moet opstellen, hoe je je tussen de lakens moet opstellen en hoe je je relatie gezond kan houden.

Voorbeelden van de oefeningen die in tijdens een masterclass doe & 'real life' voorbeelden van hoe je een vrouw moet benaderen vind je op mijn DVD die je met mijn boek tegelijk kunt bestellen. Heb je echt een schop onder de kont nodig of wil je gebruik maken van mijn expertise via persoonlijk contact, dan kun je je inschrijven voor mijn masterclass. Tijdens deze masterclass gaan we ook echt het 'veld' in en zal al het geleerde uit mijn boek in de praktijk worden getest.

Ik kan je vertellen dat het succes bij lotgenoten van jou niet onopgemerkt is gebleven. Tal van media hebben mij als expert gevraagd en er zijn tv programma's en radio shows aan mij gewijd. Vele mannen zijn jou voorgegaan en veroveren nu ook met het grootste gemak & zelfvertrouwen leuke vrouwen.

Gooi je leven om en wordt die man waar je altijd tegen op keek. Vrouwen versieren start nu!