Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Feromonen - Versier met feromoon geur


Feromonen zijn een nieuw geheim wapen bij het versieren, verleiden en veroveren van vrouwen. Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar je zal er vast wel eens mee te maken hebben gehad. Zelfs zonder je het wist. Je kent ze namelijk wel: de vrouwen die gewoon 'iets' hebben. Je kunt niet meteen zeggen wat het is. Het hoeven niet de mooiste vrouwen te zijn, maar ze hebben 'iets' dat je aanspreekt. Grote kans dat het feromonen zijn geweest die je dat gevoel hebben bezorgt! Het mooiste is dat mannen ze nu ook kunnen hebben. En wel op bestelling!

Een beetje geschiedenis van feromonen


Het begon allemaal als een groot geheim. Reeds in de middeleeuwen ontdekte men dat insecten bepaalde seksuele krachten bezitten. Dit werd echter in die tijd nooit wetenschappelijk bewezen en zo heeft het dan ook nog heel lang geduurd voor men er echt achter kwam wat hier de oorzaak van was. Honderden jaren leefde men in een dubio betreft het geheime seksuele wapen van de insecten, tot het jaar 1959 toen eindelijk werd bewezen dat insecten deze krachten inderdaad op een zekere manier bezitten.

Onderzoek naar Feromonen


De term Feromeen werd opgezet door het tweetal wetenschappers, de heren Lüscher en Karlson. Deze twee wetenschappers hadden een heel lang durend onderzoek opgezet naar de communicatie van insecten. Dit onderzoek ging uiteindelijk voornamelijk over de seksuele geuren die de insecten uitstoten. Het bleek dat deze uitgestoten geuren, de feromenen, voor aantrekkingskracht zorgde.

Feromonen: Chemische aantrekkingskracht


Vervolgens werden er nog vele onderzoeken naar de feromenen ingezet tot dat er een aantal jaren later weer iets nieuws bekend werd: niet alleen insecten, maar ook zoogdieren kunnen deze aantrekkelijke geuren aanmaken. Een feromoon is dus een chemische stof die boodschappen overbrengt tussen individuen van eenzelfde soort en dus ook mensen! Dit geldt voor de vrouwelijke helft van de bevolking, maar ook voor de mannen. Het frappante hieraan is dat deze 'geuren' niet door de neus waar worden genomen. Dit gebeurd door het orgaan van Jacobsen. Dit komt ons heel goed uit, je kan deze feromoon stoffen niet ruiken maar vrouwen kunnen ze wel ontvangen.

Feromonen kopen


Dit is natuurlijk fantastisch nieuws, maar wat misschien nog beter nieuws is: wetenschappers in de Verenigde Staten hebben deze erotische krachten weten te identificeren als chemische stof. Dit betekent dat het product geïsoleerd is kunnen worden. De ontwikkeling ging zelfs zo ver dat men het inmiddels ook heeft weten te reproduceren. Met dit als gevolg dat je als man deze geuren nu kunt kopen. De naam waaronder deze producten in de Verenigde Staten verkocht worden is NEXUS pheromones en het is te bestellen in flesjes. Je krijgt een niet-goed-geld-terug regeling bij aanschaf, dus het is zeker eens de moeite van het proberen waard.

Bewezen werking


Het mag dus duidelijk zijn dat feromonen een magische werking op aantrekkingskracht van mensen hebben. Feromonen beïnvloeden het seksuele gedrag. De geur van bepaalde lichaamsstoffen, kan maken dat je iemand sexy vindt. In een wetenschappelijk experiment werden sommige mannen besprenkeld met een 'zweet' feromoon en anderen niet. Vrouwen beoordeelden de met feromonen besprenkelde mannen als aantrekkelijker dan die zonder. Dit werkte echter alleen als de geur zo licht is dat je het niet bewust ruikt. Meer en meer parfummakers verwerken de geur van deze lichaamseigen stoffen in hun producten, omdat ze weten dat dit een krachtig lokmiddel is. Je kent de reclames van tv wel.

Echter alleen door de verhoogde concentratie van geurloze feromenen in NEXUS pheromones wordt jouw aantrekkingskracht ook daadwerkelijk in het onderbewustzijn van de ander verhoogd. Kortom de ideale manier om vrouwen nog sneller om je heen te krijgen!

Alleen feromonen gebruiken is niet genoeg


Maar met alleen een geheim geurtje kom je er meestal nog altijd niet als je niet zelf actie durft te nemen. Zelfvertrouwen en de juiste houding ten opzichte van vrouwen is wat je nodig hebt. Zaken waarmee ik je door mijn ervaring kan helpen. Ik ben Dating Doctor Al Phadoc en sta in Nederland en België bekend als de expert op gebiedt van vrouwen versieren. Een titel die ik me zeker niet zelf heb gegeven, maar heb verdient door duizenden mannen de juiste weg op te wijzen. Zelfs de landelijke media heeft dit opgepikt en ik heb vele referenties erdoor gekregen. Je hebt me inmiddels kunnen zien in vele tijdschriften en zelfs op tv.

Wat ik je te bieden heb


Om achter het geheim van het verleiden van vrouwen te komen heb ik jaren gedaan. Deze tijd kan ik je besparen. En de kans is groot dat je zonder mijn hulp zelfs nooit achter dat geheim zult komen. Al mijn kennis heb ik verzameld in het boek "Verleid iedere vrouw". Het boek is geen opsomming van zaken die je moet onthouden om een vrouw te versieren, maar een praktische handleiding waarmee je direct aan de slag kunt. Met oefeningen die je zelf kunt proberen & voorbeelden uit de praktijk weet ik zeker dat je al een heel eind in de juiste richting zult komen.

Bestel het boek als onderdeel van mijn complete versierpakket als je liever de oefeningen een keer voorgedaan wilt zien en horen. Je ontvangt dan namelijk verder ook een audio CD & een DVD met daarop opnames die gemaakt zijn tijdens mijn Masterclass vrouwen versieren. Ook vind je op de DVD opnames van echte situaties op straat. Je zult zien dat door het toepassen van mijn tips ook jij in staat bent geweldige ontmoetingen met vrouwen te hebben waaraan je telefoon nummers over houd.

Om je de beste begeleiding te geven is er maar 1 beste keuze. Volg mijn versier cursus! Geen enkel ander middel werkt zo goed als het volgen van deze masterclass. Je gaat onder mijn persoonlijke begeleiding aan het werk met jezelf. Eerst oefenen en vervolgens ook echt de straat op meiden versieren. Met de juiste inzet van jezelf geef ik je een date garantie.

Kom op en aan het werk! Feromonen zullen je helpen, maar er is maar 1 manier om echt vrouwen te versieren. En dat is ze ook echt aan te spreken. Jij weet nu hoe je dit kunt leren.