Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Referenties van Dating dokter Al Phadoc


Reeds vele Nederlandse en buitenlandse media hebben mijn kunde over vrouwen versieren opgemerkt & er gebruik van gemaakt. Na van vele mannen te hebben gehoord dat mijn tips en adviezen daadwerkelijk werken werd ook de media benieuwd naar mij, Al Phadoc.

Iedereen is immers in zijn leven op zoek naar succes in de liefde en wil gelukkig zijn. Dat is nou precies waar ik in gespecialiseerd ben en met trots mag ik mij dé expert in Nederland noemen op het gebied van liefde en het verleiden van vrouwen. Ik sta bekend als kenner op het gebied van sociale vaardigheden, verleiden, daten, flirten, lichaamstaal en relaties. Al deze kennis heb ik gebundeld en kun je vinden op deze website. Dat mijn methode werkt is bewezen door tal van mannen die ik heb geholpen:
“Mijn relatie zat in het slop. Ik wist niet meer wat ik moest en was bang dat ik de vrouw van mijn leven ging verliezen. Door het advies van DR. Al Phadoc is onze relatie er weer bovenop gekomen. We hebben er samen hard aan gewerkt en zijn gelukkiger dan ooit tevoren”
Frank van B. uit Den Haag

“Eigenlijk heb ik niet zo veel problemen met het verleiden van vrouwen, maar tips kun je altijd wel gebruiken. Vanaf het moment dat ik de boek had gekocht en heb gelezen, ben ik heel wat wijzer geworden. Ik ga de adviezen van Al Phadoc zeker toepassen in de praktijk. Ik beveel alle andere mannen in Nederland dit boek van harte aan.”
Lars van den E. uit Waalwijk

“Wanneer ik eindelijk een vrouw durfde aan te spreken en het kwam tot een date, verpestte ik het keer op keer. Ik had geen idee of de vrouw mij leuk vond en zei altijd de verkeerde dingen. Nu weet ik precies de flirtsignalen van vrouwen op te pikken en ik weet precies wat ik moet zeggen om haar voor mij te winnen. Date na date weet ik  nu tot een succes te maken”
Mark S. uit Groningen

“Doordat ik onzeker ben over mijn eigen uiterlijk was ik ontzettend jaloers. Mijn vriendin had me kenbaar gemaakt dat ze met de relatie wou stoppen als ik hier niets aan zou veranderen. Dr. Al Phadoc heeft mij in zijn masterclass geholpen meer zelfvertrouwen te krijgen en dat verminderde meteen mijn jaloezie. Onze relatie is nu beter als ooit te voren. Ik heb mijn ware liefde weten te behouden, heel erg bedankt!
Roderick U. uit Wassenaar

"Beste Al Phadoc,
Leuk dat je een bericht stuurt, nou had ik al niet veel moeite met het versieren van dames dus dat is wel redelijk constant gebleven. Ik heb jou boek meer aangeschaft omdat ik het leuk vindt om te weten hoe anderen het denken aan te pakken op het gebied van vrouwen, puur interesse. Ik moet zeggen dat het beeld wat jij en ik op vrouwen hebben aardig op 1 level ligt. Ook vond ik de opdrachten die jij in het boek omschreef leuk en ik denk dat dit voor veel mannen met problemen op dit gebied zal helpen om stappen te durven ondernemen. Nogmaals leuk boek en bedankt voor de mail."

Gr. J. Jissink
 

Media aandacht


Zoals eerder gezegd is mijn succesvolle methode ook door de media niet onopgemerkt gebleven. Ik heb vele referenties aan mijn cv toe kunnen voegen. Bladen en media die aandacht middels een artikel of column aan mij hebben besteed zijn oa LINDA, Penthouse, Panorama, Nieuwe Revu, Nina, FHM, De Spits, MIND, Bright, Cosmopolitan, en De Standaard.

Referenties

Ook ben ik al enkele keren op televisie te zien geweest en live op radio te horen geweest. Ruud de Wild, Froukje de Both, Bridget Maasland, RTL boulevard, RTL5, BBN en FunX hebben aandacht aan mij besteed. Behoorlijk grote namen dus.

Dat er zoveel aandacht aan mij wordt geschonken is ook niet echt verrassend als je bedenkt hoeveel mannen in Nederland verlangen naar een vrouw in hun leven: of dat nu een one-night-stand of de vrouw van hun leven betreft. Ik heb inmiddels bewezen dat mits je een beetje je best doet en er voor open staat voor mijn tips, succes bij de vrouwen verzekerd is. Het radio interview van FunX is hier te beluisteren.


 

 

Nu is het jou tijd voor succes bij de vrouwen!


Nu is het jou beurt om succes te boeken bij het vrouwelijke geslacht! Koop nu mijn boek of het hele verleidingspakket of schijf je in voor mijn cursus en begin vandaag met het worden van een ware meiden verleider. Of je nu je zelfvertrouwen wil vergroten voor de rest van je leven, vrouwen wil versieren, verleiden, veroveren, een seks date wil of een succesvolle relatie wil: ik ben diegene die jou hiermee helpt!