Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Vrouwen ontmoeten - Vind een vrouw voor een Date


Vraag je je af waar je vrouwen kunt ontmoeten?? Je bent niet de enige die zich daar het hoofd over breekt. Toch is het antwoord daarop heel erg simpel, namelijk: overal!

Ga naar buiten, de stad of het dorp waar je woont in, en kijk om je heen! Om je een idee te geven: je komt leuke meisjes tegen in de trein, tram of bus, in restaurants, in musea, op het strand, tijdens het sporten, in het park, in boekenwinkels, in de supermarkt en noem maar op.

Eigenlijk zijn alle openbare gelegenheden plekken waar je vrouwen tegen kunt komen.

Het enige dat een barrière voor je vormt is het aanspreken van de vrouwen die je tegen komt. Het is slim om een vrouw met dezelfde interesses te zoeken, omdat je dan al direct leuke gespreksstof hebt. Je kunt hierbij denken aan vrouwen die je tegen komt in biologische supermarkten, tijdens een concert of tijdens het uitlaten van de hond om maar eens een paar voorbeelden te noemen. Het is dan meteen duidelijk dat jullie in ieder geval één zelfde interesse hebben.

Je zult zelf merken dat een gesprek aan knopen zo veel gemakkelijker is.

De manier om te versieren


Feit is dat mannen vaak onzeker zijn wat betreft het ontmoeten van vrouwen.

Thuis blijven zitten, omdat je onzeker bent, helpt in ieder geval niet. De vrouw van je dromen zal niet opeens aan je deur verschijnen, of je moet al heel veel geluk hebben. Ga er in ieder geval maar niet van uit.

Je zult echt zelf naar plekken toe moeten gaan waar je vrouwen tegen kunt komen en vervolgens initiatief gaan tonen. Online zijn er mogelijkheden om online te daten. Er komt echter altijd een moment dat je haar echt moet gaan ontmoeten. Je kan dan beter goed beslagen op het ijs verschijnen en toch al wat ervaring hebben met het ontmoeten van vrouwen.

Als je nooit een praatje met een vrouw maakt zul je er ook nooit aan wennen en zal je je altijd onzeker voelen.

Daadwerkelijk naar een vrouw toe lopen, een gesprekje aanknopen en interesse in haar tonen is echter nog altijd de beste manier om een vrouw te versieren. Hoe meer je dit doet, hoe meer behendigheid je er in krijgt en hoe groter de kans is dat de vrouw ook jou ziet zitten. Je zul steeds meer inzicht krijgen in de plekken waar je mooie vrouwen tegen kunt komen en hoe je vervolgens een gesprekje kunt aanknopen.

Advies van de expert


Je weet nu waar je vrouwen kunt ontmoeten en wat dé manier is om een vrouw te versieren. Nu moet je het nog doen....en ik kan me voorstellen dat je dit eng vindt.

Dit vinden de meeste mannen namelijk. Gelukkig sta je er niet alleen voor en wil ik jouw graag helpen.

Ik ben Dating doctor Al Phadoc en was vroeger net zo onzeker als jij. Ook ik wist niet waar ik vrouwen kon ontmoeten. Ik heb mij echter verdiept in het versieren van vrouwen en heb nu zo veel ervaring dat ik gerust kan zeggen dat ik er geen enkele moeite meer mee heb.

Via mijn  website heb je nu al een aantal tips van mij gekregen die je op het goede spoor kunnen zetten. Gebruik de tips ook in de praktijk en het zal veel makkelijker voor je worden om vrouwen te ontmoeten & te verleiden.

Extra ondersteuning


Wil je graag meer leren en weten wat je kunt doen om de vrouw die je hebt ontmoet te verleiden? Al mijn ervaringen en tips heb ik samengevat in mijn boek “verleid iedere vrouw”. Mijn boek biedt je een compleet overzicht van praktische tips voor het verleiden van vrouwen. Het boek behandeld oa de volgende onderwerpen:
  • Waar je vrouwen kunt ontmoeten
  • Hoe je een vrouw aan moet spreken
  • Hoe je haar de juiste aandacht geeft tijdens een date
  • Hoe je je relatie spannend kunt houden

Ik heb ook een compleet verleidingspakket voor je samengesteld waarin naast het boek ook een DVD in zit en waar je mijn oefeningen & rollenspellen op kunt bekijken. Daarnaast staan er live voorbeeld situaties op van mannen net als jij die hetgene dat ze tijdens mijn masterclass hebben geleerd in de praktijk brengen.

Wil je net als deze mannen meer ondersteuning of de tips & technieken van mij persoonlijk leren? Dan kun je je inschrijven voor mijn masterclass cursus vrouwen versieren. Tijdens deze masterclass ga je onder mijn persoonlijke hoede via rollenspellen de echte situaties oefenen. Vervolgens gaan we naar plaatsten gaan waar veel vrouwen komen en ga je daadwerkelijk vrouwen aanspreken. Onder mijn persoonlijke begeleiding zullen de barrieres ook voor jou verdwijnen.

Dit is jou kans op een date en zelfs een vriendin!