Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Dating tips - Online date tips voor mannen


Na een hoop getwijfel ben je op een vrouw of meisje af gestapt. En het eerste gesprek verliep leuk! Je hebt haar nummer gekregen en nu willen jullie wat afspreken. Oei, volgend probleem. Hoe ga je dit allemaal aanpakken? Wat moet je wel of niet doen? Er hangt een hoop vanaf, dus als het het echt een leuk meisje vind zul je het goed moeten doen. Natuurlijk geeft dat extra druk. Dus wat nu?

Dat zal ik je vertellen. Als expert in het verleiden van vrouwen heb ik hier heel veel ervaring in opgedaan tijdens mijn tijd dat ik nog volop met experimenteren bezig was. Ik heb haarfijn in kaart wat wel werkt en wat niet. Ik heb tips voor je wat je wel of niet kan doen tijdens een date. Een tipje van de sluier lichten we hier op.

Dat brengt me meteen bij de eerste tip: denk vooral niet teveel na. Ga geen heel plan uitwerken, maar zorg ervoor dat de date spontaan verloopt en laat de dingen een beetje op zijn beloop gaan! Een echte intikker he? Maar ja, zo werkt het nu eenmaal wel.

Tips voor de voorbereiding van je date


Wil je je toch een beetje voorbereiden? Kijk dan bijvoorbeeld naar wat er in het nieuws speelt. Zo kun je een algemeen onderwerp makkelijk opwerpen wanneer er lange stiltes tijdens de date vallen. Zorg ervoor dat je het gesprek gaande kan houden. Probeer meer over haar te weten te komen en luister vooral veel naar wat zij te vertellen heeft.

Reserveer nooit blind een bepaalde film of bij een restaurant. Je weet namelijk niet van wat voor een films of eten je date houdt, tenzij je dit echt van tevoren weet. Het verstandigste is om elkaar gewoon te ontmoeten en dan te bekijken wat jullie gaan doen. Je kan van tevoren natuurlijk wel kijken welke films er draaien en wat er in de omgeving allemaal te doen is, zodat je wel voorstellen kan doen wanneer zij geen voorkeur heeft.

De belangrijkste date tip


Ik zal je zo een aantal praktische tips geven die je kunt gebruiken wanneer je op date gaat. Maar de allerbelangrijkste date tip is nog wel: wees jezelf! Neem geen compleet andere houding aan, ga je niet heel anders gedragen dan je normaal doet en lieg niet over je interesses. Uiteindelijk komt ze  toch wel achter hoe de vork daadwerkelijk in de steel zit en dan scoor je niet bepaald pluspunten.

Dit is een date tip die toch wel door sommige mannen wordt vergeten. Wanneer je dit niet doet, dan hou je jezelf voor de gek en dan zal je date snel over zijn. Vrouwen voelen dit meestal aan en dat het zou erg jammer zijn indien jullie wel die echte bekende “klik” voelen.

Praktische dating tips


Er zijn natuurlijk ook nog andere dingen waar je rekening mee moet houden als man zijnde wanneer je een date hebt met een mooie vrouw:
  • Vrouwen vinden het fijn als je je netjes kleed. Dat laat namelijk zien dat je je best voor haar wil doen en dat je je goed verzorgd. Vrouwen vinden dat fijn, omdat ze op zoek zijn naar een man die ook goed voor haar kan zorgen.
  • Vrouwen vallen op mannen met humor. Ook laat een man met humor zien dat hij niet onzeker is en vertrouwen in zichzelf heeft. Vrouwen vinden dat fijn, omdat ze een sterke man zoeken waar ze op terug kunnen vallen. Let wel op wanneer je grappen aan het maken bent: zeg geen dingen die haar echt kunnen beledigen of die gerelateerd zijn aan een bepaalde ziekte, cultuur of aan geslacht. Alleen wanneer je al weet dat jullie over een onderwerp dezelfde mening hebben kun je hier voorzichtig naar hinten. Vooral bij een eerste date, waarbij jullie allebei wat gespannen zijn is humor een goede date tip, omdat dit het ijs een beetje breekt. Maak ook niet te veel grappen, dan denkt de vrouw dat je niet serieus bent en dat is niet wat ze zoekt als ze echt op zoek is naar een relatie.  
  • Luister  goed en geïnteresseerd naar wat ze allemaal te vertellen heeft en laat haar uitpraten. Praat niet te veel over jezelf en schep vooral niet op! Onderwerpen als voetbal kun je beter ook vermijden, tenzij zij er over begint te praten. Kijk haar vooral in haar ogen aan en laat merken dat je goed luistert naar wat ze zegt. Glimlach hierbij een beetje, dat zorgt er meteen voor dat zij zich op haar gemak voelt.
  • Geef haar af en toe wat complimentjes, daar houden vrouwen van.
  • Gedraag je als een echte gentleman en hou de deur voor haar open, neem haar jas aan en zet ook je mobiel uit tijdens je date. Niets is vervelender dan dat iemand gaat bellen of sms'en tijdens een date.
  • Ik heb het eerder genoemd: Lieg nooit tijdens een date. Zeker wanneer je een relatie wil, komt de waarheid toch wel aan het licht en dan heb je een groot probleem. Vrouwen willen een eerlijke man.

De date is afgelopen, wat nu?


Als een date is afgelopen, dan komt er het onvermijdelijke moment van afscheid nemen. Wat doe je dan? Geef je haar een knuffel, een kus, vraag je of ze mee gaat naar je huis? Dat hangt natuurlijk helemaal van de date af. Wanneer jij aanvoelt dat ze jou wil zoenen dan moet je dit ook zeker doen. Maar wanneer je hier niet zeker van bent, is het beter om dit niet te doen. Dat kan haar namelijk afschrikken en een verkeerde indruk achter laten.

Op deze website vindt je een pagina over flirt signalen, waaraan jij kan herkennen of de vrouw jou echt ziet zitten. Wanneer je aan haar flirt signalen duidelijk merkt dat zij jou ziet zitten dan is het zelfs aan te raden om haar te zoenen, omdat ze anders zelfs teleurgesteld kan zijn.
 

Online dating


Online daten is steeds populairder aan het worden. Dating sites zijn een soort van grote snoeppot waaruit je zeer makkelijk & willekeurig iemand online kan benaderen die jij aantrekkelijk vind. Online dating brengt veel voordelen met zich mee: je kan gewoon thuis vanachter de computer iemand uitkiezen die jij leuk vind. Je kan vaak selecteren op bepaalde eigenschappen die jij belangrijk vindt bij iemand en je kunt online gemakkelijk contact leggen en iets te weten komen over iemand. Zo heb je al snel gespreksstof wanneer jullie elkaar echt ontmoeten. Daar heb je het alweer: de echte date moet er toch van komen en heb je mijn date tips weer nodig.

Tijd voor echte date tips van de expert


Ik ben Dr. Al Phadoc en ik ben de absolute expert in Nederland wat betreft het versieren en verleiden van vrouwen. Ik ben dan ook de persoon bij uitstek die jou kan voorzien van de beste date tips. Op deze website heb je nu al een aantal date tips kunnen lezen.

Maar ik zal veel dieper op datingtips in gaan in mijn boek 'verleid iedere vrouw'.  In mijn boek vind je onder anderen hoe je meer zelfvertrouwen op kan doen om een date tot een succes te kunnen brengen en hoe je je in bed moet gedragen. Maar als je nog niet zo ver komt kun je ook lezen hoe je een vrouw aanspreekt en  hoe je een nummer bemachtigd. Kortom, ik biedt jou het hele pakket dat jou op weg helpt naar een succesvolle date, relatie of one-night-stand.

Wil je nog meer tips en persoonlijk advies met echte voorbeelden uit de praktijk? Schaf dan mijn dvd aan met een samenvatting van mijn cursus en live voorbeelden van hoe je vrouwen aan spreekt op staat of schrijf je in voor mijn versier cursus! Date tips die werken krijg je van de dating expert van Nederland Al Phadoc! Succes gegarandeerd!