Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Assertiviteit - Assertiever worden met Assertiviteitscursus of Assertiviteitstraining


Veel mensen weten niet wat de definitie van assertiviteit is of associëren assertiviteit met iets negatiefs;

Laat direct duidelijk zijn: er is niets negatiefs aan assertiviteit!

Als je assertief bent reageer je namelijk adequaat, kom je op voor je eigen meningen, rechten en standpunten zonder dat je een gesprekspartner agressief benaderd. Je uit je eigen mening en standpunten dus, maar met een basis van respect voor de ander.

Verlegen, onzekere, en introverte mensen kunnen assertief gedrag vaak erg moeilijk opbrengen. Zij vermijden vaak situaties waarbij ze in contact of zelfs conflict komen met mensen, wat negatieve gevolgen kan hebben.

Kenmerken van mensen die niet assertief zijn:
 • Durven geen eigen mening te geven;
 • Geven snel toe;
 • Durven geen kritiek te geven;
 • Vinden het lastig om complimenten te maken en ontvangen;
 • Gaan conflicten uit de weg

Assertief is precies het tegenover gestelde. De volgende punten zijn kenmerken van assertieve mensen:
 • Durven kritiek te uiten;
 • Kunnen hun eigen wensen duidelijk formuleren;
 • Durven hun eigen mening te geven;
 • Kunnen complimenten geven en ontvangen;
 • Durven verzoeken te weigeren.

Het mag duidelijk zijn dat dit punten zijn die je leven er een stuk gemakkelijker op maken. Bovendien waarderen andere mensen je meer wanneer je voor je eigen mening op durft te komen en assertief bent, zonder agressief te zijn.

Met name vrouwen vinden dit heel erg belangrijk, omdat zij zeer gevoelig zijn voor dergelijke zaken. Wil je een vrouw verleiden, dan zul je je assertief ten opzichte van haar moeten opstellen.

Ik, Dating Doctor Al Phadoc, kan je helpen assertiever te worden en daarmee op weg helpen naar succes in het leven, en dan vooral bij vrouwen!

Assertiviteit en het versieren van vrouwen


Het is je wel duidelijk dat wanneer jij als man een vrouw niet durft te benaderen dit negatieve consequenties zal hebben. Hoe kom je dan ooit in contact met haar?

Bekijk het eens van de andere kant. Vrouwen willen graag een sterke man die weet waar hij voor staat en een duidelijke mening heeft. Ook ontvangen vrouwen graag complimentjes en geven ze graag complimentjes, waar jij vervolgens gevleid op kunt te reageren.

Als man zijnde dien jij een vrouw te kunnen beschermen. Dit is een oer behoefte van de vrouw die nog steeds geld.

Verrast je dat?

Een assertieve man straalt uit dat hij voor een vrouw kan opkomen. Een man die niet assertief is komt onzeker over en straalt het beschermende beeld helemaal niet uit. Je komt zwak over en dat is natuurlijk voor iedere vrouw een afknapper.

Herken je dit bij je eigen?

Doe er dan wat aan!

Assertiever worden

 • Herken jij je zelf in de kenmerken van niet-assertief gedrag?
 • Vraag jij je af waarom jou dates niet slagen?
 • Schort het bij jou aan zelfvertrouwen om überhaupt een vrouw aan te spreken?

Dan is het zeer waarschijnlijk tijd dat je assertiever wordt.

Zelfrespect en dicht bij jezelf blijven staat centraal bij een goede assertiviteitstraining. Je hoeft niet bang te zijn dat je een hele andere persoon moet wordt wanneer je je assertiever op stelt. Ook staat het respect voor de ander hoog in het vaandel. Je stelt je eigen belangen voorop, maar verliest de belangen van de ander niet uit het oog. Je probeert tot een compromis te komen.

Dit is precies waar vrouwen op vallen!

Assertiviteitstraining


Grote vraag is dan natuurlijk hoe je dit aan moet pakken. Wil jij ook profiteren van de voordelen die assertiever gedrag je kan bieden? Wil jij je kansen bij vrouwen aanzienlijk vergroten?

Ik, Versier expert Al Phadoc, specialist op gebied van vrouwen versieren met zelfvertrouwen, biedt je een assertiviteitscursus die met name bedoeld is om je succes met vrouwen te vergroten. Maar ook je zelfontplooiing op andere gebieden zal flink worden bevorderd. Sociale contacten leggen zal je veel makkelijker af gaan en ook zakelijk wordt assertief gedrag erg gewaardeerd.

Denk je eens in wat voor extra mogelijkheden je dit zou kunnen geven ten opzichte van nu. Nu wordt je misschien wel door je niet assertieve gedrag tegen gehouden in situaties waar je jezelf zou kunnen verbeteren op je werk maar het gewoonweg niet durft.

Kansen voor jou


In mijn boek Verleid iedere vrouw en vrouwen versier pakket vindt je tal van tips over hoe jij assertiever kunt worden en je zelfvertrouwen en kansen in het leven kunt vergroten.

Mijn cursus assertief vrouwen benaderen biedt je de echte uitkomst indien je wil werken aan jezelf om uit je schulp te kruipen.

Ik biedt je een unieke assertiviteitscursus vrouwen verleiden waarbij je allereerst vele tips en voorbeelden voorgeschoteld krijgt over hoe je jezelf op dit vlak kunt verbeteren.

Na het nodige aan theorie te hebben opgestoken zal ik ook echt met je in de praktijk gaan oefenen. Eerst enkele oefeningen met de cursus groep en daarna op pad in de echte praktijk. We zullen testen wat voor een voordelen assertiever gedrag voor voordelen voor jou heeft bij vrouwen.

Door de positieve uitwerkingen die assertiviteit jou biedt zul je al snel merken hoeveel makkelijker het verleiden van een vrouw je af gaat.

In welke sociale situatie je in het vervolg ook belandt, jou assertiviteit zal jou vooruit helpen. Ga daarom nu met jezelf aan de slag! Met het boek verleid iedere vrouw, het vrouwen verleid pakket of het beste middel: de masterclass assertiviteit & vrouwen versieren.