Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Snel dating resultaat - Cursus snel leren daten met vrouwen met Date garantie


Wil je leren hoe je een vrouw kunt versieren? Dat kan met mijn hulp: de hulp van love dokter Al Phadoc! Het versieren van vrouwen hoeft niet lastig te zijn, als je maar weet waar je mee bezig bent. Daarom heb je tips nodig van iemand met veel ervaring op dat vlak. Ik kan je die date- en relatie tips geven zodat jij de basis hebt om vol zelfvertrouwen vrouwen aan te spreken en te scoren!

Er zijn verschillende manieren waarop je mijn tips kunt ontvangen. Ik zet ze graag voor je op een rijtje:

Lees hier welke pakket voor jou het meest geschikt is.

Het snelste & beste resultaat: Masterclass “Verleid iedere vrouw”


Overal kun je tips lezen om vrouwen te versieren, maar het lastig is juist om alles in de praktijk toe te passen. Wil je graag gemakkelijker contact leggen met vrouwen? Wil je jouw droomvrouw kunnen benaderen, kunnen entertainen en kunnen scoren? Wil je een lange relatie, een kortstondig seks avontuur of iets wat daar tussenin ligt? Het begint allemaal bij het scoren en versieren van de juiste vrouw. De workshop “Verleid Iedere Vrouw” is dan helemaal perfect voor jou!

In een middag- en avondvullend programma leer je niet alleen hoe je een vrouw kunt aanspreken en versieren, maar breng je het ook in praktijk! Dat maakt de workshop “Verleid iedere vrouw” uniek: Na het theoretische gedeelte gaan we namelijk daadwerkelijk de straat op om vrouwen aan te spreken en te versieren. Natuurlijk ben ik erbij om je live te coachen en van tips te voorzien. Je zult zien dat je steeds gemakkelijker een vrouw aanspreekt en mee uit vraagt. Sterker nog: als je de workshop “Verleid iedere vrouw” afrondt, kan ik je de garantie geven dat je méér vrouwen ontmoet, méér dates regelt en méér seks zult hebben.

Benieuwd hoe je de friendzone vermijdt en het begin creëert van een mooie relatie? Of wil je je droomvrouw tot in je slaapkamer krijgen? Volg de masterclass “Verleid iedere vrouw” en ik garandeer resultaten! >>

Reacties van klanten


Er zijn je al veel mannen voorgegaan in het volgen van de cursus verleiden van mij. Ze zijn allen zeer tevreden zijn over de gigantische positieve veranderingen die ze hebben meegemaakt in hun leven.

“De cursus van Al Phadoc heeft mij zelfvertrouwen te vergroten. Eerst was ik erg onzeker en durfde ik een vrouw niet aan te kijken. Ook durfde ik nooit op een vrouw af te stappen.  Nu durf ik dat wel  en reacties zijn verbluffend. Ik had nooit gedacht dat ik zo gemakkelijk succes zou boeken bij de vrouwen. Door de tips van Al Phadoc heb ik een ervaring voor het leven op gedaan. Bedankt.”

Henk, Rotterdam.

"Het programma werkt gewoon! Ik had angst om vrouwen aan te spreken, maar mijn zelfvertrouwen is nu zo gegroeid dat ik hier totaal geen probleem meer mee heb. Ik heb zelfs telefoonnummers gekregen en heb een 'one-night-stand' gehad. De cursus van Al Phadoc heeft mijn verwachtingen volledig overtroffen".

Bert, Winterswijk.

Dating tips met date garantie van je personal dating coach!


Wil je dating advies, helemaal aangepast op jou als persoon? Wil je je persoonlijke onzekerheden op het gebied van vrouwen op een praktische manier aanpakken? Ongeacht of je op zoek bent naar een one night stand of een lange relatie: je zelfvertrouwen bij vrouwen is het belangrijkste dat je nodig hebt! Op dat gebied kan ik je helpen!

In een Personal Dating Coach sessie wordt er in een sessie van anderhalf uur ingegaan op je persoonlijke ontwikkeling op het gebied van vrouwen versieren.

De personal dating coach resultaten spreken voor zich. De mannen die een personal dating coach sessie volgenden, ...
  • kregen allemaal meer zelfvertrouwen en werden dus aantrekkelijker voor vrouwen!
  • kunnen nu natuurlijker en beter met vrouwen omgaan en communiceren
  • vinden het gemakkelijker om vrouwen aan te spreken
  • trekken nu de juiste type vrouwen aan (mooier, intelligenter, beter bij hen passend)
  • belanden nu veel minder vaak in de Friendzone.

Is anderhalf uur niet voldoende? Schroom niet om bij te boeken. Je kunt altijd twee of meerdere sessies achter elkaar boeken om zodoende het beste resultaat te behalen!
Lees meer over je persoonlijke dating coach >>

Persoonlijk én snel resultaat: 1-op-1 GRATIS telefonisch advies


Wil je meer weten over het versieren van vrouwen? Wil je informatie over de vele verschillende manieren waarop ik je kan helpen met het scoren van de perfecte vrouw? Of wil je erachter komen of de workshop geschikt is voor jou? Ik maak het extra gemakkelijk voor je: laat je telefoonnummer achter, kies een gewenst tijdstip en ik bel je om jou GRATIS persoonlijk advies en informatie te geven.

Normaal gesproken kost een telefonisch dating advies €30,- maar door onze tijdelijke actie kun je hier nu GRATIS gebruik van maken! Mocht je liever mailen, dan kan dat ook. Stuur een email naar info@lovegids.nl en dan praten we via e-mail verder.

Kies voor het GRATIS telefonisch dating advies & informatie >>

Zelf aan de slag? Kies het uitgebreide Verleidingspakket!


De kunst van het vrouwen versieren is er een die ook JIJ kunt leren. Vrouwen versieren is namelijk een vaardigheid, en met mijn uitgebreide Verleidingspakket kun je direct aan de slag om deze skill te ontwikkelen! Het uitgebreide verleidingspakket bestaat uit drie items, namelijk het e-book met talloze flirt tips en dating tips, en een dvd & audio CD over de masterclass Vrouwen Versieren. De combinatie van deze drie producten zorgt ervoor dat jij ál het lesmateriaal voor handen hebt om een echte vrouwenversierder te worden! De theorie uit het boek en de masterclass samenvatting “Verleid iedere vrouw” op de audio-CD worden gecombineerd met de DVD met live voorbeelden hoe je vrouwen kunt versieren. Deze perfecte combinatie geeft jou alle handvatten om jouw ideale vrouw te versieren!

Ook jij kunt vrouwen verleiden, je hebt alleen wat hulp nodig en ik, Dr. Al Phadoc, kan je dit steuntje in de rug geven. Ben je benieuwd naar wat andere deelnemers van het verleidingspakket vonden? Ik kan je eenvoudig in contact brengen met ex-deelnemers! Wil je meer weten over het ultieme verleidingspakket? Bekijk de inhoud van het uitgebreide Verleidingspakket hier >>

E-Book “Verleid iedere vrouw”


Wil jij een absolute expert worden in het versieren van vrouwen? Dan moét mijn praktische handleiding Verleid Iedere Vrouw in jouw digitale boekenkast staan! Het e-book Verleid Iedere Vrouw is namelijk dé praktisch gids met allemaal tips en tricks waarmee je jouw ideale vrouw kunt versieren. Leer de geheimen van het verleiden en zorg ervoor dat vrouwen je niet meer friendzonen. Ben je op zoek naar een one-night-stand met goede seks, een langdurige relatie of gewoon een leuke date met uitzicht op méér? “Verleid Iedere Vrouw” is in ieder geval jouw handige gids! Een vrouw veroveren begint met zelfvertrouwen en het oppikken van flirtsignalen, en dat is exact wat in mijn boek aan bod komt.
Zo scoor jij de perfecte date >>