Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Zelfvertrouwen vergroten - Met Vrouwen opbouwen


Vrouwen vinden zelfvertrouwen een aantrekkelijke factor bij mannen. Niet overmatig, maar je mag wel wat zelfvertrouwen uitstralen. Slecht nieuws als je geen zelfvertrouwen hebt en al zeker als je contact wil krijgen met vrouwen om ze te kunnen versieren.

Lukt het niet en komt dit door je gebrek aan zelfvertrouwen, dan heb ik goed nieuws voor je. Zelfvertrouwen is gelukkig te trainen! De vraag is alleen: hoe doe je dit?

Heb ik weinig zelfvertrouwen?

  • Houdt jij je hoofd gebogen wanneer je met iemand spreekt of wanneer je over straat loopt?
  • Sta je gebogen/hang je er een beetje bij?
  • Kijk je iemand nooit recht aan als je met iemand spreekt?
  • Hou je je armen 'gesloten' als je met iemand praat?
  • Lach je nooit naar een voorbijganger en kijk je voorbijganges ook nooit aan?
  • Groet je nooit vreemde mensen die je passeerd ?

Deze vragen kun je jezelf stellen om er achter te komen of jij over zelfvertrouwen beschikt of juist niet.

Zelfvertrouwen: het geheime wapen


Als je op een of meerdere van voorgaande vragen ja hebt kunnen beantwoorden wordt het tijd voor wat extra zelfvertrouwen.

Je hoeft gelukkig niet meer zelf uit te pluizen hoe je aan je zelfvertrouwen kunt werken. Welkom in mijn wereld van vrouwen versierders en verleiders.

Ik, Dr Al Phadoc, ben gespecialiseerd in het versieren van vrouwen. Ik heb reeds honderden mannen geholpen het zelfvertrouwen te krijgen dat nodig is om een vrouw te kunnen versieren. Niet alleen zullen vrouwen je daardoor aantrekkelijker vinden, maar door je zelfvertrouwen zul je ook veel meer vrouwen ontmoeten omdat je vrij genoeg bent om met iedere vrouw een praatje te durven maken.

Heb je een relatie? Dan zorgt zelfvertrouwen ervoor dat je relatie de nodige boost krijgt of nog beter wordt dan dat die al is.

Wanneer je zelfvertrouwen uitstraalt vergaar je meer respect van een vrouw en heb je automatisch een streepje voor. Niet alleen bij vrouwen, maar alle mensen! Meer zelfvertrouwen betekend meer plezier in het leven. Met mijn methode leer jij hoe je ook een echte 'Don Juan' wordt.

En met het zetten van de eerste stappen voor het verkrijgen van zelfvertrouwen help ik je zelfs nu direct! Maak er nu direct werk van en download gratis mijn 50 pagina's grote ebook over zelfvertrouwen. Dit is je start na een succesvol leven met vele vrouwen. Vul hieronder je email adres in en ik stuur je het boek direct op:


Al Phadoc: de dating doctor


Je hebt me vast wel eens gezien op tv of in tijdschriften. Inmiddels kun je behoorlijk referenties van me vinden. Regelmatig wordt ik namelijk te gast gevraagd in tv programma's als “Vrouw & Paard” en het populaire “Hoe Vind Ik Een Vent?” van Bridget Maasland. Ook is mijn expertise gebruikt voor artikelen in bladen als FHM, Panorama, Spits en de Penthouse.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als succesvolle vrouwen versierder biedt ik jou een unieke kans om van mij persoonlijk te leren hoe je je zelfvertrouwen kunt ontwikkelen om een vrouw vrouw te kunnen versieren. Al mijn ervaring heb ik verzameld in een boek “Verleid Iedere Vrouw”. Het is een verzameling geworden van praktische tips waarmee je direct aan de slag kan bij het verleiden van vrouwen. Je kunt het boek ook krijgen als compleet versier pakket in combinatie met een DVD & een audio CD waarop je een samenvatting in beeld en geluid vind van mijn masterclass vrouwen versieren. Ook vind je live beelden van de toepassing van mijn tips & strategieën in de praktijk.

Mannen die graag direct aan de slag willen onder de best mogelijke begeleiding biedt ik mijn persoonlijke cursus vrouwen verleiden aan waarbij ik zelf middels een workshop aan je zelfvertrouwen ga werken.

Na enkele oefeningen 'op het droge' ga je ook echt in de praktijk aan de slag met het aanspreken en verleiden van vrouwen. Met deskundig advies van mij en mijn collega's zal ook jij een succesvolle start kunnen maken als meester verleider.

Dit vonden je voorgangers van mijn producten:

''Al mijn hele leven heb ik moeite met het omgaan met vrouwen, vooral het beginnen van een gesprek vindt ik erg lastig. Maar sinds ik het boek 'Verleid iedere vrouw' en de DVD heb ontdekt, is er echt een wereld voor me open gegaan!''
Jaap, Amsterdam.


''Al 10 jaar lang ben ik verliefd op mijn buurmeisje, maar er op af stappen heb ik nooit gedurfd. Ik kwam nooit goed uit mijn woorden en dan werd ik erg zenuwachtig met alle gevolgen van dien. Maar sinds ik het Boek 'Verleid iedere vrouw' heb gelezen, heb ik nergens meer last van! Ik ben nu al bijna 1½ jaar samen met mijn nieuwe vriendin, mijn toenmalige buurmeisje!''
Geert-Jan, Baarn.

De barrière doorbreken


Wanneer je over weinig zelfvertrouwen beschikt bouw je als het ware een soort van onzichtbare barrière om je heen die andere mensen tegen houdt of afschrikt. Het is tijd om deze barrière te doorbreken en nieuwe, andere mensen toe te laten in jouw omgeving!

Hou de vrouwen niet langer tegen maar verleid ze! Je zult zien hoeveel makkelijker het is als je ze maar toe laat! Vrouwen houden van zelfverzekerde mannen die aandacht geven en een positief zelfbeeld hebben. Dat is precies het geheim van de meest succesvolle versierders. Je hoeft echt niet de knapste man te zijn om een vrouw te kunnen versieren. Het gaat om je uitstraling en je manier van presenteren aan iemand.

Met mijn kennis van zaken gaat het ook jou lukken van je onzekerheid met vrouwen af te komen.

Hoe kan Al Phadoc mij helpen?


Op deze website vindt je al veel informatie en tips over hoe jij je zelfvertrouwen kan verbeteren. Wil je echter echt aan de slag gaan, dan is het een goed idee om mijn boek te kopen of cursus te volgen. Dit is wat je dan kunt verwachten:
  • Het boek “Verleid Iedere Vrouw” staat boordevol tips over hou jij je zelfvertrouwen kan verbeteren en vrouwen kunt aanspreken. Ook de vervolg stappen worden uitgebreid behandeld. Na het lezen van dit boek weet je precies hoe je interesse kunt wekken en hoe je een vrouw uiteindelijk kunt verleiden.
  • Bestel het boek in combinatie met mijn DVD & audio CD voor een samenvatting van mijn masterclass. Bekijk de oefeningen en de praktijk situaties en leer hieruit. Dit is een compleet vrouwen verleidingspakket met alles wat je moet weten inclusief handige voorbeelden uit de praktijk.
  • Wil je met professionele persoonlijke begeleiding aan je zelfvertrouwen werken en vrouwen gaan verleiden? Ga dan voor mij cursus en voor het maximaal resultaat! Met jou maximale inzet krijg je een resultaat garantie van mij. Ook jij kunt vrouwen sieren!

Vele mannen zijn je voor gegaan, hebben succes geboekt en het zelfvertrouwen opgebouwd om vrouwen te durven aanspreken en zo de leukste dates te krijgen. Je eerste indruk bij het benaderen van een vrouw zal nooit meer hetzelfde zijn.

Met mijn tips krijg jij ook die zelfverzekerde uitstraling die andere succesvolle mannen hebben en vrouwen zullen je voortaan ook zien staan. Ik leer hoe je je angsten kunt overwinnen, de mooiste vrouwen aan kunt spreken en hoe je het gesprek gaande kunt houden. Leer aantrekkingskracht te creëren en hoe je er voor kunt zorgen dat ze zelfs met je wil zoenen en seks wil hebben!

Hoe werken tips voor zelfvertrouwen bij het versieren van vrouwen?


Je zal misschien denken dat alleen tips en voorbeelden er nog niet voor zorgen dat je zelfvertrouwen, vooral wat betreft vrouwen, wordt verbeterd.

Dat klopt. Maar zie het zo: Je geest volgt je lichaam. Zelfs wanneer je alleen maar doet alsof je over zelfvertrouwen beschikt, ook al ben je zo verlegen als wat, zal je dit op den duur helpen. Omdat je jezelf een houding aan meet, zul je er ook naar handelen. Dit wordt ook wel 'self-fullfilling propeshy' genoemd.

En omdat je zelfvertrouwen uitstraalt (ook al heb je dit nog niet echt), zullen de reacties van andere mensen hier ook naar zijn. Zij weten namelijk niet hoe je je echt voelt.

Probeer het eens uit en je zult verbaast zijn van het effect!

Een levensverbeterende ervaring


Meer zelfvertrouwen opbouwen is een ervaring waar je je hele leven profijt van zult hebben. Dit geldt zowel voor het versieren van vrouwen als op andere vlakken, bijvoorbeeld op zakelijk gebied. Met mijn dating boek, verleid pakket en service als personal dating coach krijg ook jij het zelfvertrouwen dat nodig is om leuke vrouwen te ontmoeten. Doe er je voordeel mee en start vandaag nog met het versieren van vrouwen.