Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Verlegenheid bij vrouwen overwinnen


Verlegenheid kan voor mannen die graag in contact willen komen met vrouwen een groot probleem vormen. Naast dat verlegen personen zich vaak niet goed voelen over zichzelf, heeft dit ook invloed op de reactie van anderen. Wie verlegen is heeft een verhoogd bewustzijn dat de contacten met anderen belemmert.

Iedereen ontwikkeld in de loop van zijn of haar leven een zelfbeeld aan de hand van persoonlijke ervaringen die op een bepaalde manier worden geïnterpreteerd. Wanneer je in de loop van je leven een verlegen zelfbeeld hebt ontwikkeld, heeft dat invloed op iedere sociale situatie waarin je betrokken bent, en natuurlijk ook met vrouwen.

Verlegenheid komt voort uit de angst voor een negatieve beoordeling of de angst om afgewezen te worden, wat net nieuwe contacten kan dwarsbomen en dus tot afwijzing van een vrouw kan lijden. Ook perfectionistische mensen hebben vaak last van verlegenheid, omdat ze het gevoel hebben dat ze niet goed genoeg zijn.

Ik zal je niks nieuws vertellen als ik zeg dat verlegenheid echt geen positief effect heeft op de kansen die je maakt op interesse van een vrouw in jou.

Hoe weet ik dat ik verlegen ben?


Verlegenheid heeft verschillende fysieke uitwerkingen. Heb jij als je met een nieuw persoon moet gaan praten last van:
 • Blozen
 • Een bonkend hartkloppingen
 • trillen
 • hakkelen
 • transpiratie
 • stotteren
 • niet meer weten wat je zegt
 • buikpijn
 • een brok in je keel
 • spierspanning
 • vermijding van oogcontact

Wanneer jij een of meerdere van deze symptomen hebt, dan heb je waarschijnlijk last van verlegenheid.

Verlegenheid is een lage assertiviteit, die niet in alle situaties van toepassing hoeft te zijn. Zo kun je op het werk heel zelfverzekerd zijn, maar bij contacten met het andere geslacht juist heel onzeker. Dat is vervelend, want iedere man is op zoek naar vrouwelijk aandacht.

Gelukkig voor jou ben ik, datingdoctor Al Phadoc, gespecialiseerd in laten verdwijnen van verlegenheid met als doel jou klaar te stomen om vrouwen te kunnen verleiden zonder geremd te worden door je verlegenheid.

Verlegenheid overwinnen


Zoals eerder gezegd komt verlegenheid voort uit een gevormd zelfbeeld. Het goede nieuws is dat je dit beeld kunt veranderen en ik kan je hierbij helpen.

Ik ben gespecialiseerd in analyseren van het zelfbeeld van mensen en dit verbeteren. Middels mijn cursus “vrouwen verleiden” krijg jij onder de juiste begeleiding meer zelfvertrouwen en verdwijnt jouw onzekerheid als sneeuw voor de zon.

Gooi je leven om en wordt die zelfverzekerde man waar vrouwen zo naar hunkeren. Ik zal jou laten zien wat voor een effect een zelfverzekerde houding heeft bij vrouwen. Ook zullen we met andere verlegen mannen oefenen, waarna we de straat op gaan om te zien wat een veranderde houding voor jou kan betekenen bij het versieren.

Denk je het ook alleen aan te kunnen iets aan je zelf te verbeteren? Bestel dan mijn boek "Verleid iedere vrouw". Het boek is een praktische handleiding met allerlei tips en oefeningen waarmee jij je verlegenheid kunt overwinnen. Ga ermee aan de slag en verbaas je hoe succesvol je plots zult zijn bij het versieren van vrouwen.

Voor de mannen die toch ietsje meer willen heb ik ook een compleet verleidingspakket samen gesteld. Dit pakket bevat naast het boek ook een audio cd & dvd waarop de oefeningen staan zoals ik ze tijdens de cursus behandel. Daarnaast vind je op de DVD praktijkvoorbeelden hoe je de oefeningen ook daadwerkelijk toe past. Dit pakket voor vrouwen versieren is het ultime wapen tegen verlegenheid dat je zelf kunt gebruiken.

Het roer om


Wanneer  je jezelf als verlegen ziet, zul je ook zo overkomen.  Het is tijd om dit etiket van jou af te halen! Verlegenheid is geen aantrekkelijke factor voor het andere geslacht. Verlegenheid zegt iets over jou zelfbeeld. Als jij niet zeker bent van het beeld dat je van je zelf hebt, waarom zou een vrouw dat dan wel zijn?

Ook ga je heel erg hard proberen een blunder te voorkomen, terwijl er allerlei negatieve gedachten door je hoofd gaan. Daardoor ben je meer met je zelf bezig dan wat er in de buitenwereld gebeurt, en dat is nou niet echt bevorderlijk bij de vrouwelijke sekse. Dat is de reden dat vrouwen vallen op zelfverzekerde mannen.

Meet je om te beginnen een zelfverzekerde houding aan en je zult versteld staan van hoe mensen hier op reageren. Dit geeft je zelfvertrouwen, waardoor jou verlegenheid daadwerkelijk zal verdwijnen. Verander jou leven nu en versier de vrouw van jou dromen door deel te nemen aan mijn cursus vrouwen versieren met resultaat garantie!