Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Zoenen - tips: Hoe leer je goed zoenen


Zoenen is de meest gebruikte uiting van aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen. De lippen zijn een van de gevoeligste plekken op het lichaam en daarmee is zoenen een van de meest intieme aanrakingen die er bestaan. Ook worden tijdens het zoenen bepaalde stoffen aangemaakt waar je gelukkig van wordt.

Natuurlijk wil jij deze intieme aangelegenheid goed onder de knie hebben voor je er mee begint. En dat is nou net wat veel mannen niet hebben. Uit onderzoek is gebleken dat 54% van de vrouwen mannen als slechte kussers betitelen. Zorg dat jij hier dus niet bij zit!

Er zijn meerdere manier om te kussen: van zacht en teder tot rauw en met of zonder zong. Welke methode je ook gebruikt: Ik heb een aantal tips voor je die het kussen flink kunnen verbeteren. Ik ben Dr Al Phadoc en ik kan jou helpen om een betere kusser te worden. Lees mijn tips en het kan niet fout gaan.

Frisse adem


Wanneer je gaat zoenen is het natuurlijk belangrijk dat je een frisse adem hebt. Hoe goed je ook kan zoenen, als je een slechte adem hebt zal dit de aandacht afleiden van het zoenen op zich en zal de vrouw evengoed je zoenen niet prettig vinden. Zorg ook dat je altijd je mond leeg hebt tijdens het zoenen. Ook vieze tanden zijn een echt afknapper. Wanneer je op stap of op date gaat is het dus altijd raadzaam om van tevoren je tanden te poetsen en bijvoorbeeld geen knoflook of andere adem verpestend voedsel te nuttigen. Neem tijdens een dat altijd kauwgum of pepermunt mee, zodat je per ongeluk genuttigde zaken evengoed kunt verbloemen.

Je lippen


Voor je gaat zoenen is het aan te raden om je lippen iets vochtig te maken. Dit kun je doen door voor het zoenen even met je tong over je lippen te gaan. Vochtige lippen bevorderen het zoenen omdat het makkelijker is om je lippen over die van je partner te bewegen. Het maakt het zoenen een stuk aangenamer voor zowel jou als je partner.

Zoen houding


De houding is erg belangrijk bij het zoenen van je partner. Ga niet ver weg staan, maar juist lekker dicht bij. Als je na elkaar toe gaat hellen, zorg er dan voor dat je hoofd de andere kant op helt als je partner. Het is niet fijn je hoofd te stoten! Zorg dat je niet verkrampt staat en zorg dat je spieren ontspannen zijn. Dan zul je je zelf ook wat lekkerder in je vel voelen zitten en gaat het zoenen vanzelf.

Je ogen


Als je naar haar toe helt sluit dan de ogen net voor dat je bij haar gezicht bent. Doe dit niet te vroeg want dan heb je kans dat jullie tegen elkaar aan botsen. Sommige mensen hebben liever de ogen open tijdens het zoenen. Dit zijn meestal de mannen. Met je ogen dicht  kun je je echter volledig op de kus concentreren. Je zal alles om je heen vergeten en het zoenen zal vanzelf gaan. Je voelt zo beter aan wat de vrouw fijner vind: teder of ruw zoenen en met tong of zonder tong.

Meer zoen tips


De belangrijkste tips om goed te leren zoenen heb je nu gelezen. Wil jij je kus technieken verder verfijnen, dan volgen hier nog een aantal aanvullende tips. Om het zoenen nog intenser te maken of de aandacht van je nog niet geheel perfecte kus technieken af te leiden zou je je partner onder het zoenen kunnen strelen. Bijvoorbeeld door je hand in haar nek te leggen of haar gezicht zachtjes te strelen. Haal tussendoor gewoon adem. Het lijkt misschien logisch, maar veel mannen zijn zo bezig met de kus dat ze dit vergeten. Dan zal de kus niet lang duren en denkt zij misschien dat je het kussen niet lekker vindt.

Het is belangrijk je mond niet te ver open te doen of je tong te diep of te agressief in haar mond te steken. Ook is het belangrijk dat jij als man de leiding neemt tijdens de kus. Ben dus geen passieve kusser, maar probeer aan te voelen wat zij wil. Maak niet te veel geluiden tijdens het zoenen en probeer de kus niet té nat te maken.

De kus eindigt wanneer de lippen van elkaar los komen. Denk eraan dat je de vrouw diep in haar ogen aankijkt. Dat benadruk namelijk jou interesse in haar en kan tot een volgende zoen leiden.

Zoenen met open lippen


Wanneer je met open lippen wil zoenen, dan dien je je lippen slechts een beetje van elkaar af te doen. Je partner moet niet in je mond kunnen kijken. Plaats je lippen op de lippen van je partner en blijf rustig door je neus doorademen. Wanneer je haar lippen aanraakt, druk jou lippen dan rustig over haar lippen. Je kunt je lippen vervolgens stil houden of je kunt je lippen rustig over de hare bewegen.

Dichte lippen


Met dichte lippen kussen is ook een optie, die doorgaans iets gemakkelijker is dan kussen met open lippen. Wanneer je met dichte lippen zoent kun je gemakkelijk aangeven dat hier de grens ligt. Ook kun je door een kus met dichte lippen laten zien dat je niet te opdringerig wil zijn. Kussen met dichte lippen is vooral geschikt als begroetingskus. Doe dit echter niet als begroetingskus op een eerste date. Dan is een kus op de wang meer geschikt!

Tongzoenen en professionele tips


Wil je verder gaan dan zoenen dan kun je over tongen verder lezen op mijn pagina over tongzoenen. Natuurlijk is het handig dat je wel eerst contact kunt leggen met een leuke meid of vrouw. Ik ben Al Phadoc, en ik ben de expert op het gebied van vrouwen versieren en vrouwen verleiden. Zoenen is een erg belangrijk onderdeel van het versieren. Vandaar dat ik je hier graag uit leg hoe een en ander werkt.

Maar voor het zo ver is zul je eerst alles moeten weten over het versieren van vrouwen. Heb je hier al moeite mee, dan wordt het nu tijd om hier iets aan te veranderen. Te veel mannen zijn passief en ontbeert het zelfvertrouwen om naar een vrouw toe te stappen. Zorg dat jij hier niet (meer) bij hoord en leer hoe jij een vrouw kunt verleiden. Bijvoorbeeld door het lezen van mijn boek "Verleid iedere vrouw" of door het bezoek van mijn cursus vrouwen versieren.