Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Eigenwaarde vergroten


Ben jij tevreden over jezelf? Vraag je je dat wel eens af of kijk je altijd negatief naar jezelf? Deze vragen hebben te maken met je eigenwaarde.

Iemand met een hoge eigenwaarde is wel tevreden met zichzelf en iemand met een lage eigenwaarde is dat niet.

Er zijn mensen die van nature een zelfverzekerde houding aannemen en er zijn mensen die al hun hele leven te maken hebben met lage eigenwaarde en daaruit voortvloeiende onzekere lichaamshouding.

Je zou misschien denken dat eigenwaarde te maken heeft met het uiterlijk van mensen. Dit is echter niet het geval: er zijn hele mooie mensen die het huis niet uit durven vanwege hun lage eigenwaarde. Van de andere kant zijn er ook hele lelijke mensen die zonder enige aarzeling een mensenmassa te woord staan.

Een lage eigenwaarde heeft dus niet met je uiterlijk te maken, maar met hoe jij je zelf ziet.

Dat is goed nieuws, want daar is aan te werken!

Eigenwaarde en vrouwen


Vaak heeft je zelfvertrouwen ergens in je leven ergens een deukje opgelopen. Dit kan omdat je zelf nooit tevreden bent met het werk dat je levert, perfectionistisch bent of dat je ervaren hebt dat je in bepaalde dingen minder goed bent dan anderen.

Hoe je zelfvertrouwen ook een deuk heeft opgelopen, ik ga ervoor zorgen dat deze deuk weer recht getrokken wordt. Het is namelijk een feit dat vrouwen veel makkelijker op mannen vallen die over veel zelfvertrouwen beschikken.

Ik, LoveDoctor Al Phadoc, had zelf ook ooit te maken met een lage eigenwaarde, waardoor het me maar niet lukte om vrouwen te versieren. Ik ben me ooit net als jij nu gaan verdiepen in de kunst van het verleiden van vrouwen en alle achtergronden hiervan.

Ik heb veel gelezen en heb bijeenkomsten van gelijkgestemden bezocht. Ik heb enorm veel zelf geexperimenteerd en uit de harde praktijk geleerd wat werkt en wat niet.

Mijn ervaring heeft me geleerd dat het vooral een kwestie van zelfvertrouwen is dat als grote factor werkt en het succes bij vrouwen bepaald.

...En zelfvertrouwen is juist iets dat je meestal ontbreekt als je geen of een lage eigenwaarde hebt.

Je kunt het met de juiste coaching!


Op basis van deze ervaringen heb ik een boek, een versier pakket en cursus ontwikkeld.

Ik zal je haarfijn uit de doeken doen hoe jij je gevoel van eigenwaarde kunt vergroten om het versieren van vrouwen een stuk gemakkelijker te maken.

Sterker, het zal vanzelf gaan!

Wil je:
  • Voorgoed afrekenen met je gevoelens van onzekerheid?
  • Weten wat je moet doen om meer zelfvertrouwen te krijgen?
  • Voortaan succesvol zijn bij het versieren van vrouwen?

Bestel mijn boek verleid iedere vrouw of het hele versier pakket met alle geheimen van verleiden & oefeningen om je zelf over de streep te trekken die ene leuke meid gewoon aan te spreken.

Als je wil pak ik jezelf bij je nekvel en ga persoonlijk met je aan de slag. Meldt je dan nu nog aan voor mijn Masterclass versieren!

Zelfvertrouwen en een positieve eigenwaarde zijn beide nodig voor innerlijke rust en geluk. En wanneer van je als man gelukkig? Juist, wanneer zowel je emotionele en je fysieke behoeften bevredigd worden door een vrouw.

Ik garandeer je dat ook jij je eigenwaarde kan vergroten en succes kan boeken bij de vrouwen net als de vele honderden andere mannen met vergelijkbare problemen die ik reeds succesvol heb geholpen!

Vrouwen verleiden


Wanneer je een lage eigenwaarde hebt of vaak onzeker bent ga je dit proberen te verdoezelen waardoor je je anders voordoet dan dan je daadwerkelijk bent. Omdat vrouwen gevoelig zijn voor jou gedragingen, detecteren ze dit al snel. Dit zal de indruk die ze van jou hebben ongetwijfeld negatief beïnvloed.

Door mijn tips en voorbeelden in het boek leer jij hoe jij je eigenwaarde kunt vergroten en deze valkuil kunt vermijden.

Wanneer je met zelfvertrouwen een vrouw aanspreekt zul je zien dat de positieve effecten van een zelfverzekerde uitstraling bij vrouwen enorm zijn. Ik zal je tips geven over hoe je een vrouw aan kunt spreken, hoe je je tijdens een date moet gedragen en wat vrouwen het liefste willen in bed.

Wil je wat meer begeleiding? In mijn cursus gaan we mijn tips ook stapje voor stapje in de praktijk toepassen! Mijn allesomvattende versier en verleidtips zorgen ervoor dat jij een zelfverzekerde man wordt, die iedere vrouw DURFT aan te spreken en te verleiden.

Met opgeheven hoofd door het leven


Het gaat eigenlijk vanzelf. Omdat ik je help je eigenwaarde te vergroten zal ook jou zelfvertrouwen vergroot worden.

Je ontwikkeld een zelfverzekerde houding waarbij je je schouders recht houdt en  mensen aan durf te kijken. Dit wekt vertrouwen op bij mensen. Je zal een positieve respons krijgen van alle mensen, en dus zeker ook vrouwen, met wie je contact hebt.

Ook zul je je overal thuis voelen door de positieve reacties van mensen om je heen, waardoor je zelfvertrouwen alleen maar meer toe neemt.

Om je het grondig aan te pakken geef ik ook tips over hoe jij je zelfvertrouwen over je uiterlijk kunt vergroten. Het gaat er namelijk niet om dat je de knapste man wordt die bestaat maar dat je jezelf in ieder geval goed verzorgt.

Hoe?

Daar kom je achter door mijn boek te lezen. Je vindt het boek ook in het verleid pakket waarin tevens een DVD en audio CD met opnames van praktijk voorbeelden en oefeningen uit de cursus zitten.

Of, als je echt het onderste uit de kan wil hebben, door mij als je personal dating coach te gebruiken.

Ik biedt je via deze website het hele pakket aan om je eigenwaarde voor de rest van je leven te vergroten en echte van jou 'lady killer' te maken!