Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Faalangsttraining voor versieren? Faalangst Overwinnen


Faalangst is de angst om te falen of te kort te schieten aan bepaalde verwachtingen die je jezelf stelt of waarvan je verwacht dat anderen ze van je hebben. De aard van de te leveren prestatie bepaald de vorm van de faalangst.

Dit kan alle sociale activiteiten betreffen, dus ook het aanspreken van vrouwen.

Wanneer je lijdt aan faalangst kan je dit dus flink belemmeren bij het aanspreken en versieren van vrouwen.

Faalangst kan echter ook een positieve uitwerking hebben.

Een kenmerk van angst, en dus ook faalangst, is dat er een vergrote spanningstoestand ontstaat. Deze spanningstoestand kan je helpen beter te functioneren of je beter te concentreren dan in situaties waarin dat niet het geval is. Ook bereid je je waarschijnlijk beter voor op een situatie waar je faalangst voor hebt.

Ik, versier expert Dr.Al Phadoc, kan jou van dienst zijn om jou faalangst om te zetten in iets positiefs: Het verleiden van vrouwen!

Lees verder hoe dat kan!

Faalangst overwinnen


Ik kan je helpen om je goed voor te bereiden op situaties waar je faalangst voor hebt. Op deze manier kun je dus nog beter presteren bij de vrouwen, dan mannen die geen last hebben van faalangst.

Door mijn faalangsttraining voor vrouwen versieren zul je precies weten hoe je op bepaalde situaties in moet spelen. Tezamen met jou verhoogde concentratievermogen kun je snel reageren en de juiste, gevatte opmerkingen maken.

Je zult vanzelf merken dat je faalangst ongegrond is en er ook een verleider van vrouwen in jou schuilt. Je faalangst zul je hierdoor vanzelf overwinnen en iedere vrouw zal jou de zelfverzekerde man vinden waar zij naar op zoek is, niet wetende dat jij vroeger onzeker was.

Oorzaken faalangst


De oorzaken van faalangst kunnen heel erg variëren. Vaak zijn het opmerkingen die in de jeugd tegen je zijn gemaakt waardoor je je onzeker voelt over je uiterlijk. Echter kan perfectionisme ook een bepalende factor voor faalangst zijn.

Door jou perfectionisme ontstaat er een gevoel dat je nooit goed genoeg bent, terwijl dit helemaal niet het geval hoeft te zijn.

Welke oorzaak faalangst ook heeft, jij kunt faalangst overwinnen en omzetten in iets positiefs. Alle mannen willen aandacht van vrouwen en faalangst kan hier behoorlijk bij in de weg staan. Met mijn tips weet ik zeker dat jij in staat zult zijn deze sta in de weg om te buigen naar iets positiefs!

Overwin jou faalangst nu!


Wil jij jou faalangst om vrouwen te verleiden overwinnen en voortaan wel op die mooie vrouw af willen stappen, met succes?

In mijn boek 'Verleid iedere vrouw' vindt je veel voorbeelden en tips uit mijn eigen ervaring en inzichten verkregen door studie die jou helpen bij het overwinnen van faalangst en dan vooral bij vrouwen.

Mijn meiden versier pakket biedt je nog iets meer grip bieden. Want naast praktische tips worden op de bijgeleverde DVD ook voorbeelden gegeven van mannen met faalangst die vrouwen aanspreken. Je ziet hoe mannen als jij hun faalangst op een goede manier inzetten bij het verleiden van vrouwen en zo hun faalangst overwinnen. Zo zie je zelf dat ook jij dit kan en succes kunt boeken bij het vrouwelijke geslacht!

Heb je toch behoefte aan nog meer ondersteuning? In mijn cursus vrouwen versieren pak ik persoon je probleem bij de wortel aan. Tijdens de cursus zal ik, indien gewenst, oorzaken van faalangst te achterhalen. Vervolgens zal ik je met tips en oefeningen die zijn afgestemd op je persoonlijke behoeften gaan trainen in een workshop vrouwen versieren.

We zullen het geleerde vervolgens ook gezamenlijk echt in de praktijk op straat toe gaan uitproberen op vrouwen. Met mijn positieve ondersteuning en jou inzet komen we altijd tot resultaat.

Symptomen faalangst


Herken jij één of meerdere van de volgende symptomen:
  • Je bent onzeker om verkeerd over te komen
  • Je bent bang om iets fout te doen.
  • Mislukkingen schrijf jij vooral aan jezelf toe.
  • Je kunt zelfs een volledige black-out krijgen.
  • Door je angst heb je last van slaapproblemen.
  • Je hebt last van uitstelgedrag.

Dan heb jij waarschijnlijk faalangst. Dit kan vele negatieve negatieve gedachten gangen brengen en gebeurtenissen veroorzaken die nu niet bepaald positief zijn voor je succes in het leven en vooral bij het versieren vrouwen. NU tijd dus om hier iets aan te veranderen!

Levensveranderende ervaring


Door de negatieven gedachten gangen en gebeurtenissen die spelen bij faalangst zul je scenario's bedenken waarin het fout gaat, waardoor jou zelfbeeld & zelfvertrouwen nog meer wordt verminderd. Het is namelijk een proces van denken-voelen-doen.

Jou negatieve denkwijze beïnvloed dus je gedrag. Doordat je gedrag zo is zal je gedachte bevestigd worden en nog negatiever worden.

Het is tijd om die negatieve spiraal te doorbreken en om te draaien.

Faalangst zit tussen je oren en kan omgezet worden in iets positiefs!

Ik had vroeger ook faalangst, vooral wat betreft vrouwen. Ik heb deze faalangst weten om te zetten in iets positiefs en nu verleid ik met het grootste gemak vrouwen zonder last te hebben van ook maar greintje faalangst.

Ook jij kan dit bereiken. Net als vele honderden andere mannen die ik reeds heb geholpen. Zelfs de landelijke media hebben mijn succesvolle methode ontdekt zoals je kunt zien bij mijn referenties.

Pak deze kans en maak gebruik van een levensveranderende ervaring die je niet alleen helpt bij het overwinnen van je faalangst bij vrouwen, maar ook op andere terreinen. Alle sociale en stressvolle situaties zullen geen probleem meer voor jou zijn als je er mee weet om te gaan.

Stel je eens voor hoe fijn dat dit is en wat voor een positieve gevolgen dit voor je op privé maar wellicht ook op zakelijk gebied zal hebben!

Na het overwinnen van faalangst


Heb jij je faalangst bij vrouwen overwonnen met mijn hulp? Ook dan help ik je verder! Zowel in mijn boek, in het verleid pakket als tijdens de cursus vrouwen versieren krijg je tips over hoe je je het beste om kunt gaan met vrouwen.

Naast sociale vaardigheden zal ik je een grote hoeveelheid date tips geven en tips over hoe jij je in de slaapkamer het beste kunt gedragen.

Versier, verleid en verover iedere vrouw zonder enige faalangst en start nu met het verbeteren van jou leven!