Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

De juiste eerste indruk op vrouwen maken - Tips & coaching


Als je aan een vrijgezelle vrouw vraagt wat ze zoekt in een man, dan noemt ze ongetwijfeld zelfvertrouwen. Vrouwen willen een man die zelfvertrouwen uitstraalt; een vrouw wil een man met een positief zelfbeeld. Wat een vrouw niet wil is een relatie die bestaat uit onzekerheid. Onzekerheid veroorzaakt vaak weer jaloersheid. Jaloezie is namelijk een synoniem voor onzekerheid en angst.

Het is het negatieve gevoel dat opspeelt wanneer iets dat jij belangrijk vindt in jouw ogen wordt bedreigd. Dit alles bevorderd de relatie natuurlijk helemaal niet. Zo kom je in een visuele cirkel, waar geen einde aan komt.

Op het juiste moment, op de juiste plaats?


Ben jij zo iemand die nooit de juiste vrouw op het goede moment treft? Kun jij nooit een geschikte vrouw vinden of weet je niet waar je moet zoeken? Ga eens een aantal keren gezellig met vrienden wat drinken. En kies dan niet de kroeg uit waar je alleen maar biljart wordt gespeeld, maar ga voor een druk bezochte kroeg waar ook veel vrouwen komen.

Als je dan een mooie vrouw ziet, stap eens op haar af! Wat houdt je tegen?

Waarschijnlijk staat alleen je eigen (gebrek aan) zelfvertrouwen je in de weg. Maar nu is het direct ook tijd om dat gebrek aan zelfvertrouwen over boord te gooien.

Er  bestaat eigenlijk geen juist moment of juiste plaats om een vrouw te ontmoeten. Vrouwen zijn overal en wanneer jij het goed aanpakt kun jij ook op elk moment en op iedere plaats een vrouw verleiden!

Zelfvertrouwen


Mannen die een gebrek aan zelfvertrouwen etaleren, hebben vaak de gedachte dat ze niet aan de verwachtingen van een vrouw kunnen voldoen of zelfs uitgelachen worden.

Maar wat zal er eigenlijk echt gebeuren als jij een mooie vrouw aanspreekt? Overige mannen zullen jaloers zijn en andere vrouwen zullen je zien als iemand die overloopt van zelfvertrouwen.

He, dat is nu precies wat je zou willen! Maar dan, het praatje. Dat is ook moeilijk. De juiste indruk op een vrouw maken is wat je wil.  Als het gezellig is, dan maakt het niet uit waar het over gaat en zal het vanzelf gaan. Maar hoe kom je zo ver?

Probeer het gesprek rustig aan te beginnen. Loop niet te hard van stapel. Wees niet te stil en houdt het gesprek aan de gang. Probeer vooral stille momenten te vermijden. Je kunt van tevoren een aantal standaard vragen bedenken zoals: heb je het een beetje naar je zin hier? Dit voorkomt stille momenten en is een ideale start voor een vervolg aan je gesprek. Maar probeer niet alles voor te bereiden.

Spontaniteit is zeer belangrijk en het nummer 1 kenmerkt van dat o zo belangrijke zelfvertrouwen.

Het moment


Het is zo ver. Je staat eindelijk bij die mooie vrouw en bent een gesprek met haar begonnen. Nu gaan er allemaal vragen door je hoofd: “Zit mijn haar wel goed?”, “Stink ik niet uit mijn mond?”, “Draag ik wel de juiste kleding”, “Vind ze wel dat ik er goed uit zie?”.

Dit kun je beter niet doen. Je zult afwezig lijken en ongeïnteresseerd. Verder zal de vrouw aanvoelen dat je weinig zelfvertrouwen hebt. Luister liever naar wat zij jou te vertellen heeft en probeer het gesprek gaande te houden. De rest komt vanzelf.

Wanneer jij alleen bezig bent met je buikje, je kaalheid of je scheef staande tanden zal dit het gesprek en de indruk die de vrouw van jou krijgt niet bevorderen.  Sterker nog, ze zal je niet eens zien staan. Het is uit onderzoek gebleken dat mannen bij een mooie vrouw meteen seksuele spanning voelen. Vrouwen hebben dit niet meteen en kijken verder dan het uiterlijk. Hier kun je dus punten scoren.

In plaats van je druk te maken over je uiterlijk kun je beter de geïnteresseerde en zelfverzekerde man zijn.

De juiste indruk maken op een vrouw!


Mocht je je zo onzeker voelen over je uiterlijk dat je aan niets anders kunt denken wanneer je een vrouw ontmoet, dan kun je hier iets aan doen. Kijk maar eens verder op deze site bij tips over sporten, verzorging en gezondheid. Het gaat namelijk niet om je uiterlijk, maar om je verzorging en uitstraling. Je houding is heel belangrijk. Stap op een vrouw af, straal een positief zelfbeeld uit en voel je goed. Als je aan deze punten voldoet is alles mogelijk!

Heb je hier nog wat hulp bij nodig? Ik, dating dokter Al Phadoc, help je graag verder. Als autoriteit op gebied van het vrouwen verleiden heb ik de afgelopen jaren enorm veel mannen reeds geholpen om hun zelfvertrouwen te vergroten en vrouwen te versieren.

Mijn boek Verleid iedere vrouw staat tjokvol tips over hoe jij je zelfvertrouwen kunt vergroten, hoe jij jezelf het beste kunt verzorgen en hoe jij vrouwen kan versieren, verleiden en veroveren. Dit reikt van psychologische achtergronden van zaken die van belang zijn bij het maken van de juiste indruk op een vrouw tot praktische tips voor tussen de lakens. Ik bied je de handleiding die je nodig hebt om te weten hoe jij goed over komt bij een vrouw.

Bestel het boek in combinatie met mijn DVD voor praktische voorbeelden. Mijn Vrouwen versier totaalpakket kan je daarbij verder helpen door concrete voorbeelden uit de praktijk te laten zien.

Wil je het onderste uit de kan of heb je een helpende hand nodig dan is mijn persoonlijke cursus vrouwen versieren iets voor jou. In deze masterclass verleiden leer ik jou hoe je de tips uit het boek & DVD direct kunt toepassen in de praktijk. Sterker nog, we gaan eerst via een aantal rollenspellen oefenen en sleutelen aan de indruk die je moet maken en daarna direct de praktijk op straat in. Pak je lot met betrekking tot relaties met vrouwen nu zelf in de hand!