Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Versieren van vrouwen

Versier Iedere Meid! Leer hier hoe


Je zal het vast wel gemerkt hebben: vrouwen versieren is nog niet zo makkelijk als het soms bij andere mannen lijkt. Heb je eindelijk een leuke vrouw gevonden, je raakt met haar aan de praat en gaat met haar op date. Vervolgens krijg je teleurstellende dingen als “ik wil gewoon vrienden met je zijn”,  “ik ben niet op zoek naar een vaste relatie”,  “dit is niet het moment”  of “het ligt niet aan jou, maar ik heb even tijd voor mezelf nodig”.

Zeker wanneer jij geïnteresseerd bent kan dit een pijnlijke aangelegenheid zijn. En misschien kom je zelfs helemaal niet zo ver en is een date scoren al een levensgroot probleem voor je.

 
Dan is het tijd voor actie!

Ik ben versiercoach Al Phadoc en ik heb zelf vroeger ook al veel teleurstellende situaties met vrouwen meegemaakt. Dat heeft me aangezet tot het bestuderen mannen die wel succesvol zijn in het versieren en verleiden van vrouwen. Inmiddels ben ik een meester versierder en ik heb doormiddel van mijn boek "verleid iedere vrouw" & versier cursus al vele mannen ook hierin getransformeerd.

Wil jij toetreden tot de selecte groep mannen die weten hoe je succesvol vrouwen kan versieren? Lees dan snel verder of nog beter, laat mij je bellen!

Versieren lijkt moeilijker dan het is


Vrouwen versieren lijkt moeilijker dan het is. Je moet gewoon weten hoe een vrouw denkt en hoe jij je moet gedragen om een vrouw te kunnen overtuigen van je aantrekkelijkheid. Zowel mooie als gemiddelde vrouwen zijn net zo onzeker als mannen en willen net zo graag seks als mannen.

Dit is een feit dat vaak wordt onderschat of waar helemaal niet zo naar wordt gekeken. Het zal best zo zijn dat een mooie vrouw toch wel tegen een aantrekkelijke man aan loopt tijdens haar leven, maar dat is helemaal niet waar het om gaat. Jij kunt namelijk zelf het heft in handen nemen om juist die man die zij vind te zijn!

Hoe werkt versieren dan?


Hoe moet je nu vrouwen versieren? Het geheim van van gemiddelde mannen die mooie vrouwen weten te versieren is dat ze het brein van vrouwen begrijpen. Ze begrijpen de sociale dynamiek die nodig is om een vrouw jou aantrekkelijk te laten vinden. Je looks zijn hierbij van miniem belang. Dit is totaal tegengesteld van mannen. Bij mannen bepaald vooral het uiterlijk van de vrouw of ze de vrouw aantrekkelijk vinden of verliefd worden.

Bij vrouwen spelen andere gevoelens echter een veel belangrijkere rol en dit gevoel wordt bepaald door de uitstraling van een man: hoe hij zich gedraagt en wat hij zegt. Komt een man succesvol over dan is dit een positief teken voor de vrouw. En dit beeld van de vrouw van jou als man is nu net beïnvloedbaar, ook door jou! Het geheim van de gemiddelde man met de mooie vrouw weet je nu, nu is het tijd om zelf aan de slag te gaan en jou zelfvertrouwen & uitstraling te verbeteren!

Jou voorsprong op andere mannen


Het is de kunst dat je je kan onderscheiden van mannen, waardoor de vrouw jou speciaal vindt en zichzelf speciaal voelt bij jou. Hoe kun je je nou onderscheiden van andere mannen?

Ten eerste door gewoon op haar af te stappen. Alle mannen, knap of gemiddeld, hebben wel een bepaalde vorm van onzekerheid. Vrouwen vallen niet op onzekere mannen. Wanneer jij (of je knap bent of een gemiddeld uiterlijk hebt) zelfverzekerd op een vrouw af durft te stappen maak je al meteen een goede indruk.

Vrouwen vallen op mannen met humor: maak haar dus aan het lachen. Ook is het bekend dat vrouwen op mannen vallen waar ze iets van zichzelf in terug kan vinden. Gedrag kopieer dus tot op zekere hoogte haar gedrag en probeer gedeelde interesses te ontdekken. Het gesprek loopt dan vanzelf een stuk makkelijker en de vrouw zal je er aantrekkelijker door vinden.

Laat ook merken dat je geïnteresseerd bent en versier haar na het gesprek door sms'jes te sturen waaruit je interesse nogmaals blijkt.

Je persoonlijkheid is belangrijk


Je versiert een vrouw door ervoor te zorgen dat ze zich tot jou aangetrokken voelt. Dit heeft dus niet zoveel te doen met uiterlijk of rijkdom, maar vooral met persoonlijkheid. Het gaat om je uitstraling en de manier waarop je je presenteert. Wat wel belangrijk is op bij na te denken: vrouwen vinden uiterlijk niet zo belangrijk als vaak wordt gedacht, maar vinden uiterlijke verzorging wel belangrijk.

Op deze website vind je veel tips over hoe jij je als man moet verzorgen. Een aantrekkelijke man is voor vrouwen ten eerste zelfverzekerd, maar verder rustig, in balans, heeft zijn leven onder controle een heeft eigenlijk niet echt een vrouw nodig (tenminste, dat straalt hij uit!).

Dat zorgt ervoor dat de vrouw zich speciaal voelt en het geeft haar het gevoel dat de man echt in haar geïnteresseerd is: precies wat zij wil. Vrouwen vinden aandacht van mannen namelijk net zo prettig als mannen de aandacht van vrouwen willen.

Begin nu met vrouwen versieren


Nu is het jou beurt om vrouwen te versieren. Vrouwen vallen niet op mannen vanwege hun uiterlijk of de hoogte van hun bankrekening, maar door hun persoonlijkheid. Je persoonlijkheid kun je veranderen en daarmee kun jij ook die gemiddelde man met die bloedmooie vrouw worden waar iedereen tegen op kijkt.

Ik ben Al Phacdoc en ik mag me met recht dé versier professional van Nederland noemen door de vele successen die ik heb geboekt. Al jarenlang ben ik gespecialiseerd in het versieren en verleiden van vrouwen en help andere mannen hierbij, met succes!

Daarom heb ik alle tips over het versieren van vrouwen op papier gezet. Dit heeft het boek “verleid iedere vrouw” opgeleverd. Deze exclusieve inkijk op de psyche van de vrouw en de dynamiek van het verleiden van vrouwen is jou start kun je hier direct bestellen.

Door mijn boek leer jij hoe jij je moet opstellen om een vrouw of meisje te versieren. Versieren wordt in het vervolg voor jou een koud kunstje!

Ik kan je ook direct persoonlijk helpen bij het versieren van vrouwen. Regelmatig geef ik als versiercoach cursussen. Opgeven voor een cursus kan ook via deze website. Bezoek de pagina over mijn vrouwen versiercursus om meer weten te komen of om je direct in te schrijven. Begin vandaag met het versieren van mooie vrouwen!
GRATIS telefonisch consult - Spreek Al Phadoc zelf
Laat mij je bellen op een moment dat het jou uit komt!
Naam:
E-mail:
Telefoonnr.:
Bel mij tussen:
en
Opmerking.:
Type a.u.b. de onderstaande woorden in de plaatjes over. Dit is om spam tegen te gaan.

Ik spreek je snel.
Groeten,

Nationale beroemde datingcoach bekend van o.a. PLAYBOY , BNN Spuiten en Slikken, Panorama, Nieuwe Revu , RTLBoulevard en RTL Nieuws

Referenties