Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Zelfverzekerder worden - Zelfverzekerheid vergroten


Je kent er vast wel een: De zelfverzekerde man die met het grootste gemak iedere vrouw aanspreekt en keer op keer weer de vrouw voor zich weet te winnen! Vol bewondering kijk je steeds weer naar deze man. Wat zou je dat ook graag kunnen...

Helaas, de waarheid is hard. Jij bent een man die al begint te zweten bij de gedachte op een vrouw af te moeten stappen.

Wat zou je er toch voor over hebben om ook eens net zo zelfverzekerd op een vrouw af te stappen.

Ik, datingdoctor Al Phadoc, heb een mededeling voor je: Die zelfverzekerdheid is precies het geheim van de mannen die wel succesvol zijn bij vrouwen en jij niet.

Het geheim van zelfverzekerde mannen


Tijd om dan eens iets aan situatie te veranderen. Zelfverzekerd worden is namelijk helemaal niet zo moeilijk. Het kan aangeleerd worden. Redelijk makkelijk zelfs.

Hoe? Daarvoor ben ik er voor jou met enkele tips!

Een zelfverzekerde houding is iets wat je vrij gemakkelijk aan kunt leren. Niemand kan jou angsten van binnen namelijk van buiten zien als jij dat niet wil. Het is een kwestie van de knop omdraaien en je kunt al een zelfverzekerde uitstraling hebben.

Makkelijk toch!

Uitstraling


Ja, was het maar zo makkelijk. Maar waarom zou een vrouw uberhaupt geïnteresseerd zijn in een man, als deze niet zelfverzekerd is?

Het is iets dat vrouwen hebben te danken aan de evolutie. Mannen moeten in staat zijn de vrouw te beschermen & voor eten kunnen zorgen. Het klinkt erg afgezaagd, maar zo werkt het wel. Het is de werking van de natuur. Zo werkt het al miljoenen jaren en dat is er echt nog niet uit. Als je geen zelfvertrouwen hebt zul je daar waarschijnlijk wel een reden voor hebben.  Vrouwen kunnen dat direct aan je merken en vinden je daardoor niet geschikt als partner.

Vrouwen willen een man met een gezonde uitstraling. Jou uitstraling wordt enorm verbeterd doordat je er zelfverzekerd uitziet. Dit wordt door vrouwen als aantrekkelijk ervaren.

Als je vertrouwen hebt in je zelf, zullen anderen dat ook hebben, ook al zie je er niet uit als Brad Pitt. Het uiterlijk is voor vrouwen namelijk niet het belangrijkste. Maar een goede verzorging van jezelf werkt wel mee aan je eigen zelfvertrouwen.

Wanneer je merkt dat je positieve reacties krijgt op je verzorgde uiterlijk zal dit jou zelfverzekerdheid verbeteren, wat je weer uitstraalt en je kansen bij de vrouwen vergroot.

De eerste indruk en meer


Een eerste indruk vormt een groot deel van de kansen die je hebt bij een vrouw. Wanneer je niet zeker van je zelf bent en zenuwachtig overkomt, zal dit je kansen bij een vrouw niet goed doen. Het kan enorm helpen om jezelf even te kalmeren en in gedachten te houden dat je je langzaam beweegt.

Er zijn nog meer dingen die bepalen hoe je over komt bij een vrouw. Ik heb er enkele voor je verzameld. Belangrijk is:
  • Je lichaamshouding
  • De gebaren die je maakt
  • De dingen die je zegt
  • Je kleding
  • Je uiterlijke verzorging
  • Nog veel meer...

Meer weten over zelfverzekerd worden? Mijn boek “Verleid iedere vrouw” staat vol tips en adviezen over hoe ook jij zelfverzekerder kunt worden. Na het lezen van dit boek weet je hoe je een onuitwisbare positieve indruk kunt maken op een vrouw. Met analyses van praktijk situaties, oefeningen en praktische tips kun je direct aan de slag om je zelfvertrouwen te verbeteren en vrouwen aan te spreken.

Wil je ook beeld & geluid van de oefeningen uit het boek & praktijk voorbeelden, bestel het boek dan in combinatie met de DVD & een audio CD als compleet vrouwen verleid pakket. Je zult zelf zien hoe je zelfverzekerd in de praktijk kunt overkomen en hoe wij de oefeningen tijdens de masterclass vrouwen versieren gebruiken.

Misschien heb je wel een extra ondersteuning nodig om ook iets met al mijn tips te doen. Voor veel mannen is dit een levensveranderende ervaring namelijk. Wil je mijn persoonlijke ondersteuning om je zelfverzekerheid te vergroten? Volg dan mijn masterclass vrouwen versieren cursus.

Ik zorg er persoonlijk voor dat je zelfverzekerder wordt en help jou met het leren van het hele proces van een vrouw versieren. Na het volgen van mijn cursus en met jou toewijding stap je vanzelf in een heel nieuw leven vol met vrouwen en geluk.

Tijd om zelfverzekerder te worden


Bestel nu mijn boek, versier pakket of nog beter, geef je direct op voor mijn cursus. Je zult zien dat je zelfverzekerdheid aanzienlijk wordt verbeterd.

Dit komt niet alleen ten goede bij het versieren van vrouwen, maar zal je hele leven positief veranderen. Alle zaken waar je vroeger tegenop keek zullen nu geen probleem meer voor je vormen. Zowel tijdens je werk als in je vrije tijd!