Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Zelfinzicht - Zelfkennis vergroten voor vrouwen versieren


De waarheid is hard. Veel van je vrienden of bekenden hebben geen enkel probleem een vrouw te versieren, maar jou lukt het nooit.

Sterker, er zit al jaren geen enkele verbetering in...

Komt jou dit herkenbaar voor? Dan ontbreekt het jou waarschijnlijk aan zelfinzicht, waardoor je niet ziet wat jij anders moet doen om ook resultaat bij de vrouwen te boeken.

Beschikken over enige zelfkennis kan je enorm helpen in elk aspect van je leven. Wanneer je beschikt over voldoende zelfkennis weet je waar je sterke en zwakke punten liggen. Je kunt je sterke punten dan benadrukken en aan je zwakke punten werken.

Ook kun je wanneer je veel zelfinzicht hebt van je eigen fouten leren, omdat je weet waar de basis van de fout ligt.

Zelfinzicht is essentieel als je ook ooit in staat wil zijn vrouwen te verleiden. Het is namelijk de basis van wat je moet weten om succesvol met vrouwen te kunnen worden.

Zelfkennis vergroten


Inzicht in jezelf is belangrijk voor het succesvol aanknopen van een gesprek met een vrouw, een succesvolle date en een succesvolle relatie. Hoe vergroot je nu je zelfkennis als je niet duidelijk hebt waar het aan schort?

Ik, Dr Al Phadoc, ben flirt & versier expert en wil je hier graag bij helpen. Wie kan je beter laten zien hoe zelfkennis je succes bij vrouwen enorm kan verbeteren.

Zelfkennis begint zelfreflectie. Je zult eens goed na moeten denken over jezelf.

Door bepaalde vragen aan jezelf te stellen kun je tot zelfreflectie en zelfkennis komen. Die vragen vind je bijvoorbeeld in mijn boek 'Verleid Iedere Vrouw'.

Om duidelijk te krijgen wat voor soort man je bent heb ik enkele profielen uitgewerkt. Aan de hand van je profiel kun je namelijk verder werken aan een methode voor het aanspreken van vrouwen die specifiek voor jou werkt. In mijn boek vind je naast een methode voor zelfinzicht ook enorm veel tips die je na dit stadium kunt gebruiken om succesvol te worden bij het verleiden van vrouwen.

Koop het boek in combinatie met mijn DVD & audio cd als versier pakket om de oefeningen die ik tijdens mij masterclass gebruik te beluisteren en te bekijken. Daarnaast vind je op de DVD ook opnames van live actie waarbij je ziet hoe mijn technieken ook echt in de praktijk worden gebruikt.

Verkies jou liever een persoonlijkere benadering en intensievere begeleiding? Dan heb ik voor jou ook de mogelijkheid de masterclass versieren zelf te volgen. Tijdens mijn cursus analyseer ik jou persoonlijk en krijg je de zelfkennis en tips die nodig zijn om aan je zwakke plekken te werken.

Met praktijk gerichte oefeningen worden je zwakkere kanten gesterkt en kun je vervolgens onder begeleiding van een team van versier experts in straat op. Je zult dan zelf het positieve resultaat zien van de zelfkennis & oefeningen die je hebt doorlopen om je zwakke punten te verbeteren.

Het effect


Bij het vergroten van je zelfkennis is het van belang om inzicht in eigen (onbewuste) gedragskeuzes te krijgen door feedback en analysen. Zo krijg je inzicht in de effecten van je gedrag op anderen en kun je die kennis gebruiken om een bijvoorbeeld gesprek met een vrouw een bepaalde kant op te sturen.

Ik, Al Phadoc, ben al jarenlang gespecialiseerd in het vergroten van zelfinzicht en het hier op de juiste wijze mee omgaan. Met als het uiteindelijke doel betere resultaten boeken bij het versieren van vrouwen.

De perfecte man bestaat niet. De een man die weet hoe de dynamiek van de omgang met vrouwen werkt komt daar echter voor een vrouw aardig bij in de buurt.

Eigen ervaring, onderzoek welke technieken andere mannen gebruiken en veel lezen hebben mij tot dé professional gemaakt op het gebied van vrouwen versieren. Deze kennis breng ik graag op je over.

Bestel mijn versier boek, het hele verleid pakket of neem deel aan mijn masterclass cursus vrouwen versieren en wordt de man met zelfvertrouwen en vrouwen die je altijd hebt willen zijn. Ik weet zeker dat het jou helpt om een beter zelfinzicht te krijgen.