Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Omgaan met vrouwen - Training voor omgaansvormen & Sociale vaardigheden


Keer op keer zie je ze voorbij lopen: stelletjes waarbij de man er eigenlijk heel gewoontjes uit ziet, maar de vrouw bloedmooi van is. Je vraagt je steeds af hoe het gelukt is om zulke mooie vrouw te versieren en te versieren. Mooie vrouwen versieren en met mooie vrouwen omgaan is toch wat iedere man wil? Ik heb nieuws voor je: Jij kunt dat ook!

Wie je dat zegt? Ik ben Al Phadoc, Nederlands bekendste expert op gebied van vrouwen versieren, en vertel je dit: De sleutel tot succes is zelfvertrouwen! Meer zelfvertrouwen krijgen in het omgaan met vrouwen is het belangrijkste als je succes wilt hebben met vrouwen. Je zal je nu waarschijnlijk afvragen waarom zelfvertrouwen meer met het omgaan van vrouwen te maken heeft dan bijvoorbeeld uiterlijk. Dat zal ik je uitleggen!

Meer zelfvertrouwen krijgen


Wanneer je weinig zelfvertrouwen hebt bij het omgaan met vrouwen verlaagt dit jou kans aanzienlijk. Dit komt omdat je constant met de gedachte zit: “Zou ze mij wel leuk genoeg vinden” . “Zie ik er wel goed genoeg uit”, “Is ze niet te hoog gegrepen voor mij” en zo nog veel meer vragen. Je lijkt hierdoor afwezig en niet geïnteresseerd in haar, terwijl dit net het belangrijkste van alles is: interesse in haar tonen!

Wanneer jij een zelfverzekerde uitstraling toon vergroot je je kansen dan ook aanzienlijk. Kijk de vrouw in haar ogen aan, buig lichtjes naar haar toe en luister goed naar wat ze zegt. Doordat je hier zo mee bezig bent, heb je geen tijd om je bezig te houden met je eigen onzekerheid. Vergroot dus je sociale vaardigheden die je gebruikt bij het praten met vrouwen! Je zal merken dat de vrouw het prettig vindt dat jij interesse toont, waardoor jou zelfvertrouwen vergroot wordt.

Vrouwen aanspreken


Ook wanneer je de volgende keer op een vrouw afstapt zal dit positieve effecten hebben voor je zelfvertrouwen. Het is immers al bewezen dat ook jou het lukt om leuke vrouwen te versieren. Door je opgebouwde zelfvertrouwen zal het jou wederom lukken om de vrouw te versieren. Zo wordt ook jij die persoon die met de mooiste vrouwen door de stad loopt. Eerst moet er dus aan jou zelfvertrouwen gewerkt worden, en je sociale vaardigheden zijn van groots belang hierbij.

Nog een tip. Eén van de manieren om aan je sociale vaardigheden bij het aanspreken van vrouwen te werken is door vrouwen die je tegen komt op straat eens gedag te zeggen. Dit het liefst tegen zoveel mogelijk vrouwen.

Je zult merken dat dit vrouwen aangenaam verrast en dat je vele glimlachen terug krijgt. Dit vergroot jou zelfvertrouwen waardoor je een positief gevoel zal hebben wanneer jij een vrouw benaderd. Laat zo onzekerheid als sneeuw voor de zon verdwijnen en zie dit als een kleine sociale vaardigheidstraining.

Plaatsen waar je vrouwen ontmoet


De volgende stap in meer vertrouwen krijgen in het omgaan met vrouwen is door korte gesprekjes aan te gaan met vrouwen. Ook dit kan makkelijker zijn dan je zelf dacht. Vrouwen kom je overal tegen en soms is een gesprek met een vrouw zelfs bijna onvermijdelijk. Denk er maar eens aan wanneer jij iets koopt bij de winkel. Het gesprek met de leuke cassiere is dan vanzelf zo gaande. Aan jou de taak om hier dieper op in te gaan en er een draai aan te geven die jij wil. Je hebt meteen een onderwerp waarover je kunt praten door bijvoorbeeld interesse te tonen in de producten die de vrouw verkoopt. Deze gesprekken kunnen eigenlijk overal en vergroten keer op keer jou sociale vaardigheden. Een andere mogelijkheid ligt in de sfeer van je hobby's. Ga na wat je eigen hobby's zijn en ga naar plekken toe waar je vrouwen tegen kan komen die eenzelfde hobby hebben. Denk aan het beoefenen van een bepaalde sport of het lezen van boeken. Het is dan zo makkelijk!

Oefening baart kunst


In het begin zal het niet zo makkelijk zijn en het zal misschien soms best een beetje ongemakkelijk voelen om je zenuwen te moeten verbergen. Hoe vaker je dit soort gesprekken voert echter, hoe makkelijker het je af zal gaan. Je kan er ook voor kiezen om eerst gesprekken te beginnen met vrouwen die je niet zo aantrekkelijk vind, zodat je begint met een gesprek waarbij je minder zenuwachtig of onzeker zult worden. Je zal je daarnaast altijd moeten bedenken dat wanneer een gesprek niet lekker loopt, het niet altijd aan jou hoeft te liggen. Het kan best zijn dat de vrouw even niet zo'n goede zin heeft en hele andere zaken aan haar hoofd heeft.

Neem het jezelf vooral niet kwalijk als een gesprek niet lekker loopt en laat je hier niet door ontmoedigen! Gewoon nog een keer proberen!

Het totaalplaatje


Heb je een vrouw benaderd dat is het zaak een gesprek draaiende te houden en verder op de onderwerpen in te gaan. Op deze website hebben we pagina's speciaal aan openingszinnen & gesprekken met vrouwen gewijd. Lees deze eens door en probeer ze uit bij je sociale vaardigheidstraining. Maar niet alleen de gespreksonderwerpen zijn van belang. Ook je lichaamshouding en je gedrag zijn belangrijk. Het is een totaalplaatje dat moet kloppen voor de vrouw. Het klinkt misschien wat cliché, maar veel vrouwen vinden het fijn als je je als een echte gentleman gedraagt. Hou een deur voor haar open en gedraag je galant. Kleine dingen die je heel anders laten voorkomen dan je eerst misschien deed en die een mening over jou geheel kunnen omdraaien.

Leren omgaan met vrouwen


Het lijkt misschien alsof het vanzelf gaat bij mannen die met veel leuke vrouwen omgaan. Niets is echter minder waar. Omgaan met vrouwen kun je leren! Het belangrijkste hierbij is dat je zelfrespect hebt en dit laat blijken aan de vrouw. Want er namelijk vaak gebeurd is het volgende. Een man en een vrouw die interesse in elkaar hebben ontmoeten elkaar. De man behandeld de vrouw als iets heel bijzonders en vergeet hierbij zijn eigenwaarde. De vrouw beschouwt dit als benauwend en verliest haar interesse. Het mag duidelijk zijn dat je dit ten alle tijde moet worden voorkomen.  Ook dit is een sociale vaardigheid die je moet oefenen indien je hier nu nog de fout in gaat.

Tijd voor hulp


Ik heb je enkele kleine zaken aangereikt, maar kan me goed voorstellen dat je veel meer wil weten. Dat kan, want ik ben niet voor niets volgens velen de verleid expert van Nederland en België op gebied van vrouwen verleiden. Ik heb daarom al mijn tips & weetjes met betrekking tot sociale vaardigheden & vrouwen verzameld in mijn boek 'Verleid iedere vrouw'. Dit boek kun je heel eenvoudig via deze website bestellen. In mijn boek leer ik je nog veel meer over hoe je meer zelfvertrouwen krijgt bij het aanspreken van vrouwen en hoe je dit zelfvertrouwen tijdens het gesprek of tijdens de date behoudt. Ik, Versier expert Al Phadoc, zal jou eerst leren hoe je zelfvertrouwen uitstraalt. Wanneer je dit lukt, zul je vanzelf meer zelfvertrouwen krijgen. Je zult merken dat een vrouw je veel aantrekkelijker vindt als je zelfvertrouwen uitstraalt.

Als je op haar af bent gestapt en het gesprek loopt zijn er nog veel dingen die belangrijk zijn bij je sociale vaardigheden. Ik zal ervoor zorgen dat jij de hints die een vrouw afgeeft oppikt en hier op de juiste manier mee omgaat. Op deze manier maak jij ieder gesprek en iedere date tot een succes!

Of je nu op zoek bent naar een relatie of een seks date, ik kan je helpen je doel te realiseren. Lees mijn boek 'Verleid iedere vrouw' en jij leert alle details van het omgaan met vrouwen. Dit boek in combinatie met een handige DVD en audio CD kun je ook als een one-of-a-kind versier pakket krijgen. De DVD en de audio CD bevatten opnames uit mijn cursus, zodat je ook echt in de praktijk ziet hoe ik zaken oefen. Als klap op de vuurpijl vind je op de DVD verder ook opnames uit de echte praktijk waarbij je dus echt kunt zien hoe mijn technieken in echte situaties werken.

Dit is de beste keuze als je zelfstandig aan de slag wil gaan.

Heb je meer houvast nodig en wil je graag les van de expert op gebied van vrouwen versieren in Nederland? Volg dan mijn masterclass vrouwen versieren en ik zal persoonlijk al mijn kennis met je delen. In mijn cursus zul je onder begeleiding van mij daadwerkelijk het vrouwen vrouwen versieren oefenen. Eerst in een veilige omgeving in een rollenspel, maar later ook echt in de praktijk. Ik laat je zelf zien hoe je het aanspreken van vrouwen het beste kan aanpakken.

Tijd nu voor actie! Scherp je sociale vaardigheden aan en laat die vrouwen maar komen!