Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Relatieproblemen? Vreemd gaan voor zijn met Relatie tips


De cijfers over scheidingen in Nederland liegen er niet om. In Nederland lopen zo'n 35% van de huwelijken stuk. Een scheiding wil je natuurlijk voorkomen, maar hoe doe je dit? Hoe hou je een relatie gezond?

In een relatie zijn er veel dingen die tot spanningen of relatieproblemen kunnen leiden. Om een paar voorbeelden te noemen: financiële problemen, het krijgen van kinderen, ziektes, stress, werkeloosheid, vreemdgaan en nog meer. Elk stel kan hier sterker uit komen, maar vaak doet het een relatie niet goed. Daarom dient de basis van de relatie sterk te zijn. De belangrijkste redenen die leiden tot het verbreken van relaties zijn namelijk gebrek aan aandacht en liefde, niet met elkaar kunnen praten en vertrouwen in elkaar. Dit zijn wel degelijk punten waar aan gewerkt kan worden. Ik zal jou vertellen hoe!

De kwaliteit van de relatie


Uit onderzoek is bewezen dat de kwaliteit van een relatie bepalend is voor de kwaliteit van ons leven. Dit klinkt erg logisch, terwijl het kiezen van de juiste partner en een goede relatie hebben dat voor veel mensen niet is.

Waarom is het zo moeilijk om een relatie gezond te houden? Veel mensen hebben tegenwoordig een druk leven: een drukke baan, een druk huishouden, vrienden en hobby's. Door ons zelf op de eerste plaats te zetten geven we onze partners onbewust te weinig aandacht. Dit kan onbewust en heel langzaam gaan, met het idee van 'we zijn nu al zo lang samen' of 'we zien elkaar morgen toch weer' of 'we zien elkaar wel in bed'.

Hierdoor kan het zijn dan partners elkaar uit het oog verliezen. Dit zal zich opstapelen en de aandacht en gevoelens voor elkaar zullen minder worden. Daardoor kan een ander in het spel komen. Hij of zij ziet er aantrekkelijk uit en geeft wel aandacht, dat maakt het spannend en interessant. Dat spannende gevoel dat je aan het begin van je relatie had, krijg je nu bij deze andere persoon. Je begint te twijfelen. Heb ik wel de juiste partner gekozen? Is de 'nieuwe persoon' niet beter?

Een relatie gezond houden


Hoe voorkom je nu dat je mekaar uit het oog verliest en dat één of beide mogelijk interesse in iemand anders gaat ontwikkelen? Het sleutelwoord is 'communicatie'. Ondanks dat vrouwen vaak een luisterend oor hebben en mannen vaak moe lijken te worden van het geklets van vrouwen is het erg belangrijk om goed met elkaar te praten in een relatie. Door met elkaar te spreken over dingen die je dwars zit aan de ander kom je steeds meer over elkaar te weten en groei je steeds meer naar elkaar toe.

Er zijn veel verschillen tussen mannen en vrouwen. Vaak begrijpen ze elkaar niet en lijken ze wel een compleet andere taal te spreken. Dit kan al snel leiden tot relatieproblemen. Daarom is het verstandig om irritaties direct met elkaar te bespreken in plaats van op te kroppen om zo te weten wat de ander wil en dichter naar elkaar toe te komen.

Buiten goed naar elkaar luisteren en met elkaar spreken is het belangrijk om tijd voor elkaar vrij te maken. Veel mensen hebben een drukke baan en mensen met kinderen hebben het nog drukker. Om elkaar niet uit het oog te verliezen is het toch van belang om tijd voor elkaar vrij te maken.

Ga bijvoorbeeld af en toe eens uit eten of naar de bioscoop. Dit hoeft geen bakken met geld te kosten en dit hoeft ook niet iedere week. Maar af en toe ouderwets samen een uitje doet wonderen. Dit kan ook als je kinderen hebt. Ook thuis kun je tijd voor elkaar vrij maken, doe iets wat jullie samen leuk vinden. Kijk bijvoorbeeld samen naar een leuke film. Denk aan jullie gedeelde interesses en maak daar gebruik van. Af en toe elkaar verrassen is ook leuk.

Vrouwen houden van aandacht en vinden het leuk om verwend te worden. Het klinkt misschien een beetje cliché maar vrouwen houden er nog steeds van om af en toe een bloemetje of iets dergelijks te krijgen. Blijf romantisch en laat je vriendin of vrouw merken dat je nog steeds om haar geeft en blijf haar het gevoel geven dat ze speciaal is.

Ook op seksueel gebied is het belangrijk elkaar uit te blijven dagen. In het begin van een relatie is de seks meestal stomend en spannend. Zorg ervoor dat dat zo blijft en niet in een slop raakt. Zorg ervoor dat jullie van elkaar weten wat jullie lekker vinden en blijf elkaar verrassen.

Geef elkaar wel ruimte om ook eigen dingen te kunnen doen. Elkaar te veel aandacht geven is ook niet goed. Zowel vrouwen als mannen houden er niet van om geclaimd te worden door hun partner. Iedereen heeft eigen ruimte nodig om dingen te doen die hij of zij leuk vindt. Laat je vrouw of vriendin haar eigen hobby's houden en laat haar af en toe afspreken met vriendinnen wanneer ze dat wil.

De basis van de relatie


Wanneer je de bovenstaande punten in ogenschouw neemt binnen je relatie, timmer je aan de basis van deze relatie. Je relatie zal gezond zijn en blijven. Wanneer de basis van de relatie goed is, zullen ook mogelijke spanningen niet tot het einde van een relatie leiden en kan de relatie er zelfs beter van worden. Elkaar aandacht geven en goed met elkaar blijven communiceren wordt vaak onderschat in een relatie.

Steeds meer mensen willen hun relatieproblemen oplossen door naar een relatietherapeut te gaan. Een relatietherapeut luistert naar jullie problemen en geeft jullie op basis daarvan advies. Echter wanneer jullie je problemen aan elkaar vertellen kunnen jullie deze ook samen oplossen en er zo beter van worden. De basis van bijna alle relatieproblemen ligt namelijk in slechte communicatie of te weinig aandacht voor elkaar. Financiële problemen of een andere man of vrouw zijn niet de problemen in jullie relatie, bijna alle relatieproblemen zijn te herleiden tot een gebrek aan communicatie en aandacht.

Jou relatie advies!


Wil jij voorkomen dat je relatie uitgaat of je huwelijk eindigt in een scheiding? Wacht dan niet tot het te laat is en de enige uitweg die jullie hebben de relatietherapeut is of nog drastischer! Lees eerst eens bovenstaande tips. Ga eens na hoe jullie in jullie relatie met elkaar om gaan en denk eens aan deze tips. Wil je voorkomen dat je vrouw vreemd gaat of wil je niet in relatietherapie? Schaf dan mijn boek of dvd aan, waarin jij waardevolle tips krijgt die van levensbelang zijn voor jou relatie.

Ook kun je je inschrijven voor mijn cursus, waarin ik jou persoonlijk advies over jou relatie of huwelijk zal geven. Ik ben Dr. Al Phadoc en ik ben de expert op het gebied van vrouwen verleiden en relaties in Nederland. Reeds vele mannen heb ik voorzien van relatie advies en relatie tips. Zo zijn al veel relaties die op kiepen stonden gered. Nu is het tijd om jou relatie of huwelijk te redden voor het te laat is.

Wanneer je mijn tips serieus opvolgt en genoeg inzet toont, garandeer ik je dat je relatie of huwelijk een enorm sprong vooruit zal maken. Let op, er is maar één iemand die echt jou relatie kan redden en dat ben je zelf!