Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Online flirten - Chat flirten - SMS flirt - MSN flirt


Uit onderzoek is gebleken dat meer dan 60% van de Nederlanders wel eens flirt via MSN. Ook verklaren 54% van de mensen wel eens iemand online de liefde. Veel stellen hebben zich inmiddels online leren kennen. Online flirten is dus hot!

Hoe dit komt? Simpel! Je bent niet fysiek bij een persoon en durft daarom meer te zeggen. Als de respons niet helemaal zo is als je gehoopt had komt dit niet zo hard aan dan wanneer iemand dat recht in je gezicht zegt. Ook kun je, mits je geen webcam aan hebt, verbergen dat je bloost of dat je verlegen bent. Bovendien kun je langer nadenken over wat je tegen iemand wil zeggen.

Veel mensen, zeker wanneer ze onzeker zijn, ervaren dit als heel prettig. Daarom is SMS ook een populair middel om mee te flirten. Door korte berichtjes kun je haar toch steeds laten weten dat je aan haar denkt.

Wees voorzichtig


De anonimiteit die er voor zorgt dat je je online zekerder voelt en waardoor je meer durft te zeggen heeft natuurlijk ook zijn keerzijde. Iemand kan zich voordoen als iemand die hij of zij in werkelijkheid niet is. Maar ook kleinere leugentjes zijn makkelijk gemaakt en kunnen op termijn tot teleurstellingen leiden. Mensen zijn op het internet namelijk geneigd zich iets mooier voor te doen dan dat ze daadwerkelijk zijn. Zo zullen veel mensen zeggen dat ze net een jaartje of twee jonger zijn dan in werkelijkheid het geval is, of ze zullen zeggen dat ze wat lichter zijn dan het geval is of zo iets vergelijkbaars.

Ondanks dat het kleine leugentjes zijn, kan het tot teleurstelling leiden wanneer er een ontmoeting plaatsvindt. Je doet er dus goed aan jezelf niet mooier te maken dan dat je bent wanneer je online aan het flirten bent.

Tips voor online flirten


Geef je zelf niet meteen helemaal bloot: vertel niet meteen alles over je privé leven. Gooi niet meteen al je problemen op tafel, dat schrikt vrouwen af. Vrouwen zijn op zoek naar een man die zijn zaakjes goed geregeld heeft. Hou het luchtig en laat genoeg over om offline te ontdekken. Wanneer er namelijk een ontmoeting plaatsvindt naar aanleiding van het online flirten via een chat site, moet je nog genoeg gespreksstof hebben.

Door het online flirten via de chat weet je dan genoeg over de ander om een leuk gesprek te beginnen, maar er blijft ook nog genoeg over om het gesprek gaande te houden.

Begin geen ruzie via internet. Wanneer er een vervelende opmerking wordt gemaakt, ga hier dan luchtig mee om en maak zelf geen opmerkingen die tot ruzie zouden kunnen leiden. Ruzies kunnen snel uit de hand lopen omdat de ongeremdheid er voor zorgt dat je meer dingen durft te zeggen dan wanneer je tegenover iemand staat.  Ook is het contact al snel verbroken wanneer er ruzie ontstaat.

Laat de romanticus in je naar boven komen: je kan met online flirten veel lieve berichtjes sturen heel de dag door, waardoor je laat merken echt interesse in iemand te hebben. Wanneer je weet dat iemand ergens naar toe moet stuur dan net daarvoor een berichtje. Blijf attent en laat ook je emoties doorklinken in boodschappen. Dit kan via emoticons en smileys, maar ook via lieve woorden. Ook op het internet kun je je gevoel gemakkelijk overbrengen. Wil je het echt goed doen? Stuur dan een liefdesbrief in de vorm van een e-mail!

Voordelen online flirten


Een groot voordeel van online flirten is dat je doorgaans eerst meer over iemands persoonlijkheid te weten komt dan over het uiterlijk. Zeker wanneer je je onzeker voelt over je uiterlijk is dit een groot  pluspunt. Wanneer je met een profiel foto werkt op een online chat site of op MSN, dat is het belangrijk dat je de juiste foto uitkiest.  Ben je puur en alleen uit op flirten of seks, dan is een uitdagende foto meer geschikt. Denk er wel aan dat dit veel vrouwen afschrikt.

Ben je echter op zoek naar een relatie, dan kun je beter een pasfoto-achtige profielfoto kiezen. Ook kun je voor een foto kiezen waar een hobby weerspiegeld wordt. Vrouwen met eenzelfde hobby zullen iets van zichzelf hierin herkennen en dat vinden ze aantrekkelijk. Afhankelijk van de intenties en de vrouwen die je aan wilt trekken kun je kiezen voor een bepaalde profielfoto en een omschrijving. Hierbij geldt steeds: blijft dicht bij jezelf!

Start nu met online flirten!


Ben jij ook gefascineerd door de mogelijkheden die het internet jou biedt op het gebied van online flirten? Weet jij niet goed hoe je online flirten aan moet pakken? Ik ben Dr. Al Phadoc, specialist op het gebied van flirten en versieren. Ook ik vind het internet een spannend medium en heb natuurlijk al veel online geflirt. Vanaf het begin van het internet heb ik me bezig gehouden met de mogelijkheden die het internet biedt voor het flirten met en het versieren van vrouwen. Door zelf veel te experimenteren ben ik er inmiddels achter hoe je moet flirten en vrouwen kan verleiden, ook online!

Wil jij dat ook leren? Koop dan nu mijn boek 'Verleid iedere vrouw' of schaf het boek met de bijbehorende DVD aan voor praktijk voorbeelden en een samenvatting van mijn cursus. Ook wanneer je een vrouw hebt versiert op het internet en er volgt een echte ontmoeting dan bieden mijn boek en DVD jou de handleiding om jou date of misschien wel relatie tot een succes te maken.