Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Uiterlijke verzorging - Persoonlijke verzorging mannen


Wil je een vrouw verleiden? Zorg dan dat vrouwen je ook zien staan. Het is daarvoor van belang dat je jezelf goed verzorgt en er goed verzorgd uit ziet. Doe je dit niet, dan is de kans erg groot dat vrouwen niet naar je zullen omkijken. Iedereen weet dat een eerste indruk belangrijk is voor vrouwen en met een goede persoonlijke verzorging kun je er voor zorgen dat deze visueel in ieder geval goed is! Vrouwen vallen op mannen die zichzelf goed verzorgen en er goed uitziet. Dit stamt nog uit de tijd dat vrouwen voor bescherming & eten afhankelijk waren van mannen. En lach niet, die regeltjes gelden nog altijd.

Ik ben Dating doctor Al Phadoc en de Expert op gebied van vrouwen verleiden in Nederland. Ik zal je nu echter niet met de hele evolutie theorie achter mijn bewering vervelen. Het punt is dat vrouwen om deze reden van oorsprong vallen op verzorgde mannen, omdat deze de beste kans op overleven & eten geven. Wil je dus een goede indruk maken op vrouwen, dan zul je je dus goed moeten verzorgen. Je uiterlijk levert een goede bijdragen aan de kunst van het verleiden, maar denk nu niet dat het alleen puur om het uiterlijk draait! Je hoeft niet de aller knapste man te zijn om een goede indruk achter te laten bij een mooie vrouw. We hebben het over persoonlijke verzorging, en als die niet op orde is dan is het tijd dat je daar aan gaat werken!

Zorg ervoor dat de eerste indruk die je bij een vrouw maakt een schot in de roos is!

Factoren uiterlijke verzorging


Er zijn meerdere factoren die een rol spelen bij de uiterlijke verzorging. Lichamelijke conditie: Ten eerste dient je lichaam goed in vorm te zijn. Een gezond lichaam geeft de vrouw het gevoel dat de man haar kan beschermen. Dat zorgt voor een natuurlijke aantrekkingskracht. Daarom is het belangrijk voor een man om zijn lichaam te trainen en daarmee in vorm te komen of te blijven. Eet gezond en zorg dat je veel lichaamsbeweging krijgt. Het is veel makkelijker dan de meeste mannen denken. Je hoeft echt geen Olympisch atleet te worden.

Het enige wat je moet doen is een doel voor ogen houden, waarmee je met een gezond lichaam voor de dag kunt komen. Je hoeft niet perse dagelijks naar de sportschool te gaan. Haal voor €30,- gewichten in een winkel en je kunt ook thuis kracht oefeningen doen. Cardio oefeningen zijn misschien wel het belangrijkst. Je verbrand er al je overtollig vet mee en gaat je veel energieker voelen. Dit heeft als voordeel dat je veel opgewekter een vrouw tegemoet kunt gaan en dat je later wanneer je wellicht in bed beland ook dan meer fut over hebt.

Trouwens, wist je dat een sportvereniging een prima plaats is om vrouwen te ontmoeten? Je deelt dan al direct een interesse wat ideaal is om een gesprek over aan te gaan.

Dieet: Om je uiterlijk en je gewicht op te peil te houden is het tevens belangrijk om gezond te eten.
  • Eet veel vers fruit en veel groenten.
  • Verminder het aantal producten die veel suiker bevatten in je eetpatroon en hou je lichaam in balans met eiwitten.
  • Zorg ervoor dat je niet teveel dierlijke vetten binnenkrijgt en eet met name mager vlees kip of vis.
  • Eet gevarieerd en drink veel water.
  • Er is ook voeding die je seksuele prestaties kan bevorderen, wat ook niet onbelangrijk is als je in bed met een vrouw beland.

Haar: Ook je kapsel is belangrijk. Ziet je haar er verzorgt uit dan is dit voor vrouwen een indicatie dat de man tijd besteed aan zijn persoonlijke verzorging.

Buiten dat je haar leuk in model moet te zitten is een idee om regelmatig van kapsel te wisselen. Dit geeft voor de vrouw namelijk een andere uitdagende look en straal je een man uit die van uitdaging houdt. Vrouwen houden hiervan...

Zelfs wanneer je kalend bent kun je aandacht hieraan besteden en dat zien vrouwen! Heb je last van grijze haren? Verberg deze dan op een natuurlijke manier middels een kleurspoeling of vraag je kapper om advies als je je er niet mee op je gemak voelt. Er zijn echter ook genoeg vrouwen dit grijze haren juist enorm sexy vinden. Ook lichaamshaar moet je goed verzorgen, vrouwen vinden haar op bepaalde lichaamsplekken echte afknappers. Trim of hars daarom bijvoorbeeld oor-, neus- schouder- en okselhaar en haren op plaatsen die vrouwen liever niet zien. Zeker op een eerste date kan overmatige lichaamsbeharing voor vrouwen een afknapper zijn. 

Tanden: Je tanden zijn één van de belangrijke punten die er goed uit moeten zien en verzorgd moeten zijn.

Poets je tanden goed en spoel en flos regelmatig je tanden. Vrouwen knappen namelijk af op lelijke, gele of onverzorgde tanden! Vergroot je zelfvertrouwen en laat de indruk achter bij vrouwen zodat ze je niet snel zullen vergeten. Vrouwen houden er van als mannen lachen. Durf je tanden te laten zien en zorg er voor dat je een gezond en verzorgd gebit hebt! Indien je last hebt van gele tanden kun je bij de apotheek bleekmiddel kopen of je tanden laten bleken bij de tandarts. Houd je gebit goed schoon en zorg met name dat je een frisse adem hebt! Een schoon en gezond gebit en een frisse adem is een eis voor de meeste vrouwen! Het is een indicator voor een goede persoonlijke verzorging. 

Kleding: Veel mannen hebben moeite met het uitzoeken van de juiste kleding voor hun lichaam. Waarom? Veel mannen zijn onzeker en willen niet in de spotlights verschijnen, omdat ze er dan anders uit zien dan anderen. Ze zijn bang dat ze een misstap maken door kleding die er naar hun idee te extravert uitziet.

Met de mode en laatste trends meegaan is echter voor vrouwen een teken dat de man aandacht besteed aan zijn verzorging. Het belangrijkste is nog dat je kleding aan hebt waar je jezelf lekker bij voelt. Iedereen is uniek en de kleding die je draagt hoort bij je te passen. Je straalt het uit als je je lekker voelt in jou kleding. Waarom zou je je voor jezelf moeten schamen? Een vrouw moet natuurlijk op je vallen zoals je bent. Maar als je je goed verzorgd en goed kleedt heb je bij de meeste vrouwen al automatisch een streepje voor. Vrouwen houden van mannen die zich goed en netjes kleding. Het straalt status, macht en een bepaalde rijkdom uit. Het is een clichee, maar het is precies waar vrouwen al eeuwen naar op zoek zijn: de man die haar kan beschermen en verzorgen tijdens het groot brengen van kinderen.

Enkele tips om je beter te kleden zijn:
  • Bezoek regelmatig kledingwinkels om op de hoogte te blijven van de laatste kledingstrends
  • Kijk rond wat de mannen van jou leeftijd dragen
  • Kijk rond naar wat mannen aan hebben die veel omgaan met knappe vrouwen
  • Zorg ervoor dat het met je eigen kleding goed zit, vraag waar nodig advies in een kledingwinkel

Koop vooral mannen mode & kleding die trendy is. Er zijn diverse online fashion webwinkels welke hier veel aandacht aan besteden en zelfs stijladvies geven. Ook als je niet kunt combineren maken fashion webwinkels het je makkelijk door complete outfits aan te bieden. Investeer verder in een mooi horloge. Sieraden kan zeker maar als je niet modebewust bent raad ik je aan overbodige sieraden zoals kettingen, armbanden en piercings weg te laten. Kleedt je casual als je even naar de winkel gaat en kleedt je voor een feestje formeler. Onthoudt goed: De kleren maken de man!

Huid: De tijd dat vrouwen op macho mannen vielen is verleden tijd. Het tegenwoordige ideaal beeld is een man met een sterke persoonlijkheid die zijn emoties durft te tonen en er goed verzorgd uitziet.

Je hoeft geen vrouwelijke producten te gebruiken. Er zijn steeds meer producten die speciaal voor mannen worden gemaakt. Bij een goede verzorging hoort bijvoorbeeld de verzorging van de huid. Mannen hebben een dikkere huid dan vrouwen. Dit resulteert in rimpels en diepere groeven. Het ontstaan hiervan is tegen te gaan door crèmes te gebruiken die bovendien lekker ruiken. Veel mannen hebben last van een vette en onzuivere huid. Er zijn veel verzorgingsproducten te krijgen speciaal voor mannen om je gezicht mee te wassen en te verzorgen. Speciale, milde douche gel voor mannen draagt bij aan een goed verzorgd lichaam en een gezond uitziende huid. Ook spullen die je gebruikt om je te scheren zijn belangrijk. Een goede verzorging van je lichaam en huid door middel van speciale mannen verzorgingsproducten levert een behoorlijke bijdrage. Steeds meer mannen besteden meer tijd aan de verzorging van zichzelf. Dat is niet gek als je bedenkt hoe belangrijk persoonlijke verzorging voor de vrouw is. Schaam je dus niet voor een goede persoonlijke verzorging!

Geur: Aantrekkingskracht tussen mannen en vrouwen is voor een deel ook een chemische reactie. Uit vele onderzoeken is gebleken dat geur een belangrijke rol speelt. De geur van een man bepaald mede of een vrouw hem aantrekkelijk vind of niet.

En je lichaamsgeur is heel gemakkelijk te beïnvloeden! Bovendien geeft een lekker geurtje je ook zelfvertrouwen, wat resulteert in meer aantrekkingskracht voor een vrouw. Een lekker geurtje is voor vrouwen een teken dat de man aandacht besteed aan zijn persoonlijke verzorging. Allemaal pluspunten dus: een lekker geurtje is voor mannen dus de investering in een parfum waard! En het hoeft je niet eens moeite te kosten, want bestellen kan online. Bv via de Online parfumerie shop (www.onlineparfumerieshop.nl) .

Verleid iedere vrouw!


Het mag nu wel duidelijk zijn dat de uiterlijk verzorging van een man zeer belangrijk is voor vrouwen. Je vergroot je kansen op een vrouw gewoon aanzienlijk wanneer je er verzorgd uit ziet. Uiterlijke verzorging is voor vrouwen belangrijker dan het uiterlijk van een man. Een goede persoonlijke verzorging geeft mannen meer zelfvertrouwen wat de kansen bij de vrouwen nog meer vergroot. Uiterlijke verzorging kun je zelf beïnvloeden en het is dan ook raadzaam bovenstaande tips in acht te nemen wanneer je een vrouw wil versieren.

Wil je alle tips die ik voor heb over uiterlijke verzorging en over vrouwen versieren?

In mijn boek “Verleid iedere vrouw” vind je alle praktische tips over hoe jij je uiterlijk kunt verzorgen om door vrouwen aantrekkelijk te worden gevonden, hoe je je zelfvertrouwen kunt vergroten, hoe je een vrouw aan moet spreken, je gedrag tijdens een date en nog veel meer. Of je op zoek bent naar een leuke date, een one-night-stand of een goede relatie.

Mijn boek biedt je de basis die je nodig hebt bij het verleiden van vrouwen. Als compleet vrouwen versier pakket in combinatie met mijn DVD & audio CD geef ik je nog meer handvaten met vele praktijk voorbeelden & opnames van de oefeningen & rollenspellen die ik tijdens mijn masterclass vrouwen verleiden gebruik. Kies dit pakket als je echt werk wil maken van je succes met vrouwen.

Wil je er helemaal voor gaan of heb je een stok achter de deur nodig? Neem dan zelf deel aan mijn Masterclass vrouwen versieren.

Met persoonlijk advies en begeleiding van mij, dating doctor Al Phadoc, zal het ook jou lukken een vrouw te versieren. Gegarandeerd!

Grijp je kans nu!