Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Positief Zelfbeeld - Werken aan zelfbeeld


Dat je uitstraalt hoe je je voelt zal waarschijnlijk geen verrassing zijn. Zeker vrouwen zijn goed in het detecteren van je echte gevoelens.

De consequenties van een negatief zelfbeeld


Wanneer jij een negatief zelfbeeld hebt, zul je dit uitstralen en zeker vrouwen zullen dit aanvoelen. Een negatief zelfbeeld is iets waar vrouwen niet op vallen.

Wanneer jij succes wilt boeken bij de vrouwen, is het dus van belang een positief zelfbeeld te ontwikkelen.

Het ontwikkelen van een positief zelfbeeld


We voeren iedere dag opnieuw een interne dialoog met onszelf. Meestal zitten we in een bepaald ritme, waardoor deze dialoog dag in dag uit hetzelfde is. Als je een negatief zelfbeeld hebt zorgt de interne dialoog ervoor dat dat zelfbeeld zo blijft.
  • Bekijk je jezelf altijd zeer kritisch?
  • Heb jij het gevoel dat je niet goed genoeg bent?
  • Leg jij de lat steeds te hoog voor jezelf?

Dan heb je grote kans een negatief zelfbeeld te hebben.

Het is tijd om dit te veranderen en om te zetten in een positief zelfbeeld.

Wanneer je blij bent met jezelf straal je dit uit en dit heeft invloed op hoe anderen op jou reageren, zeker vrouwen! Doordat anderen positief op jou reageren zal je weer steeds positiever over je zelf gaan denken. Ons zelfbeeld is namelijk niet je werkelijke identiteit, maar een denkbeeld dat je zelf creëert.

En dit kan ook jou lukken! Zeker met de juiste ondersteuning...

Psychologisch proces


We leven vanuit een persoonlijk ideaal beeld waarvan we denken dat anderen dit van ons verwachten. Wanneer we daar niet aan voldoen ontstaat er al snel, onterecht, een negatief zelfbeeld.

Herken je dit? Dan is het tijd om je zelfbeeld om te gooien en om te zetten naar een positief zelfbeeld.

Hoe je dit doet? Dit is natuurlijk vooral een psychologisch proces waarbij je je denkwijze drastisch zal moeten veranderen. Het heeft alles met zelfvertrouwen te maken.

En zelfvertrouwen is iets waar ik, vrouwen verleid expert Al Phadoc, als expert op gebied van vrouwen verleiden enorm veel verstand van heb gekregen tijdens mijn ontdekkingstocht naar de geheimen van het verleiden.

Ik heb al mijn ervaringen en tips verzameld in het boek “Verleid iedere vrouw”. Mijn boek en bijbehorende dvd & audio CD die je vind in mijn complete verleid pakket staan boordevol tips & oefenstof waarmee jij op een positievere wijze over jezelf kunt gaan denken en vrouwen met zelfvertrouwen tegemoet kunt treden om ze aan te spreken.

Zelfvertrouwen kweken is een lastig iets om zelf aan te pakken. Veel mannen hebben toch meer nodig om de stap de juiste richting op te zetten.

Wil je graag persoonlijke hulp om de stap naar meer zelfvertrouwen te zetten? Dan is mijn Masterclass vrouwen versieren perfect voor jou.

In mijn masterclass vrouwen versieren cursus gaan we wat dieper in op de manier waarop jij jezelf presenteerd aan de buitenwereld en met name vrouwen. We zullen je denkbeeld analyseren en je door middel van rollenspellen laten zien hoe je jezelf hierin kunt verbeteren. Ook gaan wij met jou het 'speelveld' in. Oftewel, we gaan naar buiten en gaan op straat testen wat een zelfverzekerdere houding voor een effect heeft op de reacties van vrouwen.

Inmiddels heb ik met mijn workshop honderden mannen op het juiste pad gezet en zelfs de media heeft mij in grote aantallen ontdekt. Vele positieve referenties zijn het gevolg. Wil jij de volgende zijn?

Uiterlijke factoren


Ook je uiterlijk heeft invloed op je zelfbeeld.

Dit betekend echter helemaal niet dat je een fotomodel moet zijn om een positief zelfbeeld te hebben. Er zijn zat middelmatige mannen die genoeg zelfvertrouwen hebben en daardoor mooie vrouwen met succes kunnen versieren.

Buiten dat zij een positief zelfbeeld van zichzelf in hun hoofd ontwikkeld hebben, draagt vaak ook hun persoonlijke verzorging bij aan hun zelfbeeld.

Dit is iets waar jij heel makkelijk aan kunt werken. Vrouwen vallen namelijk op verzorgde mannen.

Dit houdt dus niet in dat je knap hoeft te zijn. Een gezonde en verzorgde uitstraling is wel van belang.

Hier zit namelijk een fundamenteel verschil tussen man en vrouw. Vraag een man als deze een bloedmooie vrouw heeft gezien naar welke kleur ogen of welke kleur schoenen ze aan had en je zult waarschijnlijk alleen als reactie krijgen dat ze bloedmooi was. Vraag je een vrouw echter hetzelfde over een man, dan kan ze je waarschijnlijk deze dingen precies vertellen.

Ze weet verder te vertellen of de heer in kwestie z'n nagels goed verzorgt, of hij geschoren was en welke broek hij aan had. Sterker nog, ze zal veel van deze punten ook maanden later nog weten te herinneren.

Een goede eerste indruk van je uiterlijke verzorging is dus van groot belang.

Enkele tips over uiterlijke verzorging


Hoe krijg je nu een verzorgt uiterlijk? Het begint natuurlijk met een goede voeding en lichaamsbeweging. De juiste vitamines en voedingsstoffen bevorderen jou (seksuele) gezondheid en dit is aan je te zien.

Ook vallen vrouwen op gespierde mannen omdat dit hun een gevoel van veiligheid biedt. Het is dus aan te raden om bijvoorbeeld naar de sportschool te gaan of op een andere manier aan je lichaam te werken. Tijdens het sporten kun je trouwens ook vrouwen tegen komen!

Verder vallen vrouwen op mannen die aandacht besteden aan hun haren, lekker ruiken en zich scheren.

Dit zijn allemaal dingen waar je redelijk makkelijk aan kan werken.

Meer weten?


Dit zijn enkele tips die makkelijk toepasbaar zijn.

Wil je al mijn praktische tips waarmee jij je negatieve zelfbeeld om kan zetten naar een positief zelfbeeld? Dan moet je zeker mijn boek “Verleid iedere vrouw” eens lezen. Het boek staat vol met tips die ook jij direct kunt toepassen om met de borst vooruit vrouwen tegemoet te treden.

De focus van mijn boek ligt op actie, doen! Maar wel in kleine stapjes. Dit geldt zowel voor het creëren van een positief zelfbeeld als het vertrouwen bij het het versieren van vrouwen.

Wil je graag zien en horen hoe je de oefeningen uit het boek kunt toepassen en praktijk voorbeelden zien? Bestel dan mijn complete versier & verleid pakket. Naast het boek bevat dit pakket ook een audio CD en een DVD met voorbeelden van zowel de oefeningen als voorbeelden uit de praktijk. Dit is de beste methode om mijn tips zelf thuis te kunnen oefenen.

Maar bij de meeste mannen werkt nog het beste een figuurlijke schop onder de kont. Hiermee bedoel ik dat je onder begeleiding met zachte hand de goede kant wordt opgezet.

Die persoonlijke begeleiding kan ik je geven tijdens mijn masterclass vrouwen versieren!

Tijdens mijn masterclass zullen we stapje voor stapje toe werken naar een positiever zelfbeeld en het zelfvertrouwen om op een vrouw af te stappen voor een praatje. We geven je door middel van rollenspellen handvaten die je kunt gebruiken in echte situaties.

En die echte situaties gaan we ook daadwerkelijk opzoeken. We zullen op straat vrouwen aan gaan spreken. Onder mijn deskundige begeleiding zul jij leren hoe jij vol vertrouwen een vrouw kan benaderen.

Je zult versteld staan van de resultaten!

Ga in het vervolg vol zelfvertrouwen door het leven, creëer een positief zelfbeeld en zie wat dit voor jou kan betekenen!