Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Omgaan met Onzekerheid in je relatie met vrouwen


Vaak is het aan je buitenkant niet te zien: veel mensen zijn onzeker over van alles dat met relaties te maken heeft. Onzekerheid is ons met de paplepel ingegeven. Het is de oorzaak van de constante nijging die iedereen heeft om goedkeuring van anderen in de omgeving te zoeken. De een heeft hier meer last van dan een ander en het is het belangrijkste probleem dat overwonnen moet worden om succes te krijgen bij vrouwen. Een probleem waar ontzettend veel mannen mee kampen.

Hoe onzekerheid zich uit


Onzekerheid zich op verschillende manieren uiten. Als je nog geen relatie hebt kunt je onzeker zijn over je uiterlijk, over afwijzing & blauwtjes oplopen, over hoe je vrienden over je zullen denken en nog vele dingen meer. Maar ook als je al een relatie hebt kan onzekerheid nog spelen. Soms zelfs over de relatie zelf: houdt de ander wel echt van mij? Vindt ze geen ander leuker?

Veel mensen proberen hun onzekerheid te verbergen door hun gedrag of door veel te glimlachen. Dit is echter niet dé manier om om te gaan met onzekerheid. Hoe dan wel?

Dat zal ik jou vertellen. Ik ben Al Phadoc, de expert in Nederland op het gebied van het verleiden van vrouwen. Door grote onzekerheid in mijn jeugd en weinig succes met vrouwen ben ik me gaan verdiepen in vrouwen en alles wat met de liefde te maken heeft. Na vele jaren alles over dit onderwerp te lezen en met vallen en opstaan zelf experimenteren ben ik er inmiddels achter hoe je met deze onzekerheid in en om een relatie moet omgaan.

Onzekerheid in een relatie is niet bevorderlijk


Je kent het beeld wel, een bloem waar stuk voor stuk blaadjes vanaf worden geplukt: “Houdt ze van me? Houdt niet van me?”. Zo zal het in het echt niet snel gaan, maar deze onzekerheid speelt een grote rol in veel relaties. Verliefd zijn en onzekerheid is geen ideale combinatie. Veel geliefden vragen zich af of de ander nog van hem of haar houdt en vragen constant om bevestiging. Ook kan onzekerheid in een relatie snel uitmonden in jaloezie. Jaloezie kan leiden tot bezitterig gedrag, waardoor de ander zich beklemd kan voelen wat vaak weer zorgt de beëindiging van een relatie.

Tips over onzekerheid in een relatie


Vaak wordt gedacht dat vooral vrouwen diegene zijn die onzeker zijn in een relatie, maar er zijn net zo veel onzekere mannen. Wanneer één van beide partners onzeker is kan dit ervoor zorgen dat deze constant om bevestiging gaat vragen. Wanneer je onzeker bent in je relatie betekend dat meestal dat je niet wil dat de relatie wordt beëindigt.

Onzekerheid kan vele oorzaken hebben van uit het verleden en leidt meestal tot bezitterig gedrag wat net het effect heeft waar voor gevreesd wordt. Wat kun je nu doen wanneer jou onzeker bent om ervoor te zorgen dat je relatie niet verslechterd of dat je onzekerheid het einde van jullie relatie betekend?
  • Wanneer jij degene bent die onzeker is, begin dan bij jezelf. Vraag je af waarom je bang bent dat de ander niet (meer) van je houdt. Waar komt dit gevoel vandaan? Is dit gevoel wel terecht. Vraag je vooral af of je onzekerheid over de relatie voortkomt uit onzekerheid die je over je zelf hebt, of echt uit onzekerheid over de relatie zelf. Kijk goed naar de signalen die je vriendin of vrouw af geeft, daar kun je wel duidelijk aan merken of zij nog steeds in jou geïnteresseerd is. Voor tips over zelfinzicht, het vergroten van jou zelfverzekerdheid of zelfvertrouwen, kun je ook op deze site terecht.
  • Praat met elkaar. Goede communicatie is de basis voor iedere geslaagde relatie en de manier om vertrouwen op te bouwen. Vertel elkaar dat je onzeker bent over je zelf of over de relatie. Dan kunnen jullie samen op zoek naar de oorzaak van de onzekerheid en er ook zeker aan werken. Doordat jullie hier samen mee bezig zijn zal jullie band sterker worden en de relatie beter, waardoor de onzekerheid grotendeels zal verdwijnen. Ook weten jullie nu de verklaring voor bepaald gedrag van een ander en kunnen jullie er waarschijnlijk meer begrip voor op brengen.
  • Zorg dat jullie allebei ruimte en tijd hebben om dingen te doen die je zelf leuk vindt zoals hobby's uitoefenen of met vrienden afspreken. In het begin van je relatie wil je niets liever dan bij elkaar zijn, maar na een tijdje komt vaak toch de drang om meer tijd voor jezelf te hebben. Geef elkaar deze ruimte dan ook.
  • Blijf aan je relatie werken. Ook al heb je een wat langere relatie, blijf er altijd aan werken. Veel met elkaar praten is hierbij weer belangrijk, of dit nu over onzekerheid is of over meer tijd voor je zelf hebben. Zeg je partner wat je dwars zit in jullie relatie, alleen dan kunnen jullie er samen aan werken. Jullie relatie zal er met ziende ogen op vooruit gaan en onzekerheid in jullie relatie zal als sneeuw voor de zon verdwijnen.

Advies over onzekerheid in jullie relatie


Ben je onzeker over je uiterlijk? Ben je onzeker in je relatie? Ben je onzeker in bed? Ben jij bereid om je onzekerheid aan te pakken om wel succes te krijgen bij vrouwen? Ik kan je nog veel meer tips en advies geven over hoe je dit aan kunt pakken. En zelfverzekerd door het leven gaan levert je nog veel meer voordelen op. Zowel prive als in je werk zul je veel gemakkelijk problemen kunnen overwinnen. Het is een mindset die je je moet aanmeten en ik kan je de tools aanreiken die je nodig hebt om deze ook te krijgen.

In mijn boek 'Verleid iedere vrouw' vind je talloze tips over onzekerheid bij het verleiden van vrouwen en in relaties en hoe je hier mee om kunt gaan. Het is een praktische handleiding die je direct de juiste weg op helpt. Met praktijk voorbeelden en oefeningen uit mijn boek kun je zelf aan de slag en zul je zien dat onzekerheid heel gemakkelijk te vermijden is.

Wil je ook zien hoe deze oefeningen in de praktijk gaan en hoe je de kennis uit het boek kunt toepassen in de praktijk, dan is mijn vrouwen versier totaalpakket de beste keuze voor jou. Naast het boek ontvang je dan ook een Audio CD en DVD met film opnames die gemaakt zijn tijdens de workshop & van in de praktijk op straat. Je zult met eigen ogen zien hoe iemand, die bereid is te werken aan z'n zwakke plekken, met mijn tips en oefeningen de juiste weg in kan slaan en ook succes bij vrouwen kan hebben.

Wil je graag persoonlijke begeleiding van de Expert op gebied van vrouwen verleiden? Meld je dan aan voor mijn masterclass waarin we je onzekerheid bij bij het verleiden van vrouwen bij de wortels aanpakken. Tijdens deze cursus kan ik je voorzien van persoonlijk advies wanneer jij te maken hebt met onzekerheid in je relatie of met het versieren van vrouwen. Dit is de manier om die schop onder je kont te krijgen die je de juiste weg in het leven kan wijzen.

Zorg ervoor dat je onzekerheid verdwijnt en maak nu de stap om er iets aan te doen! Zowel in je relatie als op andere gebieden in je leven, zul jij de positieve gevolgen onmiddelijk merken!