Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Succes met vrouwen - Tips voor vrouwen versieren


Sommige mensen lijken er wel voor geboren: Succes. Hoe hard jij ook probeert, het lukt maar niet om bepaalde doelen die je jezelf hebt gesteld te behalen. Wat is het geheim van de mensen die wel succes bereiken in het leven en dan met name in de liefde? Het antwoord op die vraag zal ik je geven...

Mensen die succesvol zijn, hebben een uitstraling die aantrekkingskracht heeft. Je krijgt meestal een goed gevoel bij deze mensen en je wil meer over ze te weten komen. Je hebt het gevoel geïnspireerd te raken en door hen ook succes op te doen. Dit alles gebeurd onbewust en verklaart precies de reden waarom iedereen (en natuurlijk ook vrouwen) als vanzelf op succesvolle mensen afstapt en graag bij hen in de buurt wil zijn.

Succes met vrouwen en de rest van je leven


Wanneer je een vrouw wil versieren is dat natuurlijk het succes dat jij wil bereiken. Jij wil die begeerlijke vrijgezel zijn waar alle vrouwen naar smachten. En dat is waarschijnlijk veel dichter bij dan dat jezelf voor mogelijk houdt. Het begint allemaal bij een positieve en zelfverzekerde uitstraling. Waarom zou iemand in jouw succes geloven als je er zelf niet in geloofd? Zie daar het geheim van aantrekkingskracht van succesvolle mensen.

Dat succes een aantrekkelijke factor is, zal je nu wel duidelijk zijn. Daarom is het belangrijk dat jij een zelfverzekerde houding krijgt die succes doet uitstralen, ook heb je dat misschien wel niet. Vrouwen zijn het beste in het herkennen van dergelijke tekens. Wanneer je onzeker bent, zijn je kansen eigenlijk op voorhand al verkeken. Vrouwen voelen onbewust of iemand iets van succes en positivisme om zich heen heeft of dat ze te maken hebben met een 'loser'. Dit verschil hoeft niet groot te zijn, maar het zit hem in de manier van met dingen omgaan en zich op een bepaalde manier gedragen.

Houding veranderen


Een houding veranderen is geen makkelijke karwei. Wanneer je hier in slaagt doe je hier echter een levensverrijkende ervaring mee op en dat betreft niet alleen vrouwen. Denk maar eens aan een sollicitatiegesprek. Jou kansen zullen vele malen groter zijn wanneer jij vol zelfvertrouwen een gesprek in gaat dan iemand die niet zeker is van zichzelf. Hoe moet een werkgever dan vertrouwen in je hebben? Zo is het ook met vrouwen en eigenlijk alle situaties die je in je leven tegen komt. Hoeveel zelfvertrouwen je hebt, is vooral afhankelijk van ervaringen uit je verleden. Hoe vaker je een positieve of negatieve ervaring je hebt meegemaakt, hoe meer je ervan overtuigd bent dat de ervaring in de toekomst op dezelfde wijze zal verlopen. Dit kan dus zowel positief als negatief zijn.

Let wel op: helemaal zeker zijn van zichzelf is niemand, ook al komen bepaalde mensen heel zelfverzekerd over. Dat is dan ook meteen het goede nieuws: ook jij kan je een zelfverzekerde houding aanmeten!

Jou houding veranderen begint nu!


Af en toe aan jezelf twijfelen is niet meer dan normaal. Maar wanneer je dit altijd doet heeft dit effect op het succes in jou leven in negatieve zin. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Tijd om daar dus verandering in te brengen!

Ik ben dating doctor Al Phadoc en ben al jarenlang gespecialiseerd in het vergroten van het zelfvertrouwen van mannen die ook vrouwen willen verleiden maar die het niet vanzelf lukt! Ik was ooit ook die onzekere man die al zijn vrienden er met mooie vrouwen vandoor zag gaan en succes zag behalen in hun leven. Ik vond het tijd om te achterhalen hoe ze dit deden. Ze zagen er toch echt niet beter uit dan mij. En ik heb het geheim van de succesvolle mannen weten te achterhalen. Dit heeft heel wat jaren gekost en ging met vallen en opstaan. Deze frustratie wil ik jou besparen en daarom deel ik mijn ontdekkingen nu met jou middels een boek, een versier pakket & een praktijk cursus vrouwen versieren!

Succes verzekerd!


Al mijn bevindingen om succes te behalen bij het versieren, verleiden en het veroveren van vrouwen heb ik voor jou op papier gezet. Mijn boek 'verleid iedere vrouw' is jou gids op weg naar succes bij vrouwen. Mijn boek staat propvol tips over het versieren, verleiden en veroveren van vrouwen en de basis van succes: het vergroten van je zelfvertrouwen. Wil jij je houding veranderen, zelfvertrouwen ontwikkelen en met het grootste gemak iedere vrouw versieren, verleiden en veroveren? Bestel dan nu mijn boek en ga aan de slag!

Of kies voor het versier pakket. In dit pakket zit naast het boek ook een audio cd en een DVD met opnames van de oefeningen uit het boek zoals ik ze tijdens de cursus gebruik. Ideaal om nog sneller op de juiste wijze aan de slag te kunnen. Daarnaast vind je op de DVD ook opnames terug van echte praktijk situaties die wij hebben gefilmt. Kijk het af van de professionals en krijg hetzelfde succes met vrouwen!

Wanneer je een extra duwtje in de rug nodig hebt om te starten is het mogelijk je in te schrijven voor mijn masterclass vrouwen versieren. Tijdens de masterclass cursus versieren starten we met het vergroten van je zelfvertrouwen en het aanmeten van een zelfverzekerde houding. Je zal tal van tips krijgen voor het versieren, verleiden en veroveren van vrouwen. Je oefend eerst met je mede-cursisten, waarna je ook echt de praktijk in gaat. Met mijn tips en jou motivatie zal het ook jou lukken leuke vrouwen te ontmoeten en hun telefoonnummer te bemachtigen.

Succes verzekerd! Bekijk de actuele data waarop de cursus gegeven word en geef je op!