Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Dating: Stapje voor stapje


Daten met vrouwen is voor veel mannen nog een hele issue. Waar begin je? Bij vrouwen ontmoeten natuurlijk. Wie wil er nou geen mooie vrouwen ontmoeten? Vrouwen kom je tegen op alle openbare plaatsen. Ondanks dat de kansen voor mannen ontelbaar zijn houden veel mannen het bij het kijken naar vrouwen.

Wil jij een date scoren? Dan zul je toch echt actie moeten ondernemen!

Veel mannen denken dat die ene mooie vrouw niet op zijn aandacht zitten te wachten. Of dat zo is, hangt echter vooral af van hoe je een vrouw benadert.

Gelukkig voor jou kan ik jou alle tips bieden om er voor te zorgen dat je een goede indruk maakt bij een vrouw. Ook kan ik jou vertellen hoe jij haar telefoonnummer bemachtigd en hoe jij je tijdens een date hoort te gedragen.

Natuurlijk gaat alles geleidelijk en stapje voor stapje.

Wie ik ben? Ik ben Al Phadoc & dating doctor van beroep. Ik ben de Nederlandse autoriteit op gebied van vrouwen versieren.

Man zoekt vrouw, vrouw zoekt man


Heel veel mannen zijn te schuchter om vrouwen zo te ontmoeten en hebben een profiel op gratis online dating sites. Dat is best jammer als je je bedenkt dat de wereld eigenlijk één groot speelveld is. Net zoals mannen vrouwen zoeken, zoeken vrouwen namelijk ook mannen.

Ook vrouwen zijn om zoek naar genegenheid en intimiteit. Vaak is de angst om op een vrouw af te stappen dus eigenlijk ongegrond. Heb jij je ook altijd afgevraagd hoe de meest doorsnee mannen met de mooiste vrouwen kunnen daten? Dit is omdat zij het zelfvertrouwen uitstralen dat nodig is en vrouwen wel op de juiste wijze benaderen en zij weten wat vrouwen willen.

Er is goed nieuws. Jij kan dat namelijk ook! Hiervoor heb je enigszins kennis nodig over wat vrouwen willen. Deze kennis kan ik, Dr. Al Phadoc, jou bijbrengen!

Mooie vrouwen aanspreken en daten kun je leren!


Je kent het spreekwoord “oefening baart kunst” vast wel. Het versieren en daten van vrouwen is ook een kunst. En wel een kunst die aangeleerd kan worden!

Op een online dating site kun je rustig nadenken over hoe je vrouwen aan kunt spreken en kun je je fouten veroorloven. Dit is wat enger in het dagelijkse leven en wanneer je de moed hebt verzameld om een vrouw aan te spreken wil je natuurlijk dat dit niet voor niets is.

Wanneer de contact poging succesvol is volbracht moet je nog zorgen dat het contact blijft bestaan en naar een volgend stadium wordt gebracht.

Wil jij weten hoe dit alles in zijn werk gaat? Lees dan snel verder!

De tips op deze website


Het is duidelijk dat je vrouwen overal tegen kunt komen. Als je je huis maar uit komt. Nu moet je nog op haar af durven stappen. Zelfvertrouwen is hierbij essentieel. Vrouwen vinden zelfvertrouwen een van de belangrijkste eigenschappen die een man moet hebben. Verder moet je eerste indruk goed zijn. Daarvoor is het van belang dat je er verzorgd uit ziet.

Dit houdt de meest basale dingen in: dat je regelmatig een douche moet nemen, je een gezond lichaam moet hebben, een gezond gebit moet hebben, je kleren je goed moeten zitten en je regelmatig naar de kapper gaat. Kortom, dat je er gezond uit ziet.

Als dat in orde is, komt de volgende stap: hoe spreek je een vrouw aan?

Op deze site vind je enorm veel tips over openingszinnen, hoe je moet flirten, hoe je een telefoonnummer moet bemachtigen en hoe je moet daten.

Meer advies


Vrouwen versieren is heel erg belangrijk voor mannen en ik kan me voorstellen dat je het grondig aan wil pakken. Daarvoor heb ik een boek geschreven. Mijn 'Verleid iedere vrouw' versier boek staat vol met tips die beginnen bij persoonlijke verzorging en zelfvertrouwen tot tips over hoe je gelukkig wordt in de liefde. Je wordt dus stapje voor stapje begeleidt in het versieren, verleiden en veroveren van vrouwen.

Mocht je meer voorbeelden willen, dan is mijn versier pakket iets voor je. Het pakket bevat naast het boek ook een DVD & een audio cd. Op de DVD zie je voorbeelden van wat voor een impact de tips hebben in de praktijk.

Wij passen de tips namelijk letterlijk toe in de praktijk en jij kunt dit middels de DVD zelf zien. Oefenen in de auto kan ook middels de audio CD waarop ook nog eens een keer de oefeningen uit de praktijk cursus staan.

Ben je  niet zeker van je zaak en wil je bij alle stapjes de beste begeleiding hebben? Schrijf je dan in voor mijn masterclass versieren en leer in één dag hoe jij een zelfverzekerde meesterverleider wordt!