Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Versiertips vrouwen - Tips en trucs voor mannen


Versiertips zijn er op het internet veel te vinden en gelukkig is een veelgenoemde tips daarbij: blijf jezelf. Dat is maar goed ook, want dat is de belangrijkste tip van allemaal. De meeste tips die je online kunt vinden zijn behoorlijk afgezaagd en helpen niet echt. Ik, dating dokter Al Phadoc, ben de deskundige in Nederland en België op het gebied van vrouwen versieren en verleiden en biedt j hier online tips waar je echt iets aan hebt.

Het begint allemaal bij zelfvertrouwen. Wanneer jij zeker bent van jezelf voel jij je zelf aantrekkelijk. Dit straal je uit en al snel zul je merken dat vrouwen jou daardoor ook aantrekkelijker gaan vinden. Het is niet zo dat je gelukkig wordt als je een vrouw hebt. Het kan, maar meest krijg je pas een vrouw als je gelukkig bent!

De versiertip voor mannen: blijf jezelf


Wanneer jij op zoek bent naar een vrouw die je gelukkig zou moeten maken heb je grote kans dat je wanhopig overkomt. Dit is iets wat je absoluut moet voorkomen. Vrouwen zoeken namelijk naar een man die zijn leven op een rijtje heeft en oprecht in haar is geïnteresseerd. Dat is nou niet de indruk die je opwekt wanneer je wanhopig overkomt. Ook zoeken vrouwen een man waarbij ze zich veilig voelen. Wanneer je wanhopig over komt zal een vrouw zich om die reden niet (snel) tot je aangetrokken voelen. Je geeft namelijk tegenovergestelde signalen af.

Het is belangrijk om dicht bij jezelf te blijven wanneer je vrouwen gaat versieren. Op internet zijn veel nogal standaard versier tips en versier trucs te vinden die niet zullen gaan werken, puur omdat je je als iemand anders voor moet doen dan dat je bent.

Wanneer je dus toch vrouwen gaat proberen te versieren met deze tips, zul je keer op keer een blauwtje lopen. Dat bevorderd je zelfvertrouwen niet, waardoor je in het vervolg nog minder kans loopt wanneer je een vrouw gaat versieren. De gouden versiertip is dan ook: blijf dicht bij jezelf. Ga je niet voordoen als een andere persoon of dingen doen of zeggen waar je je niet prettig bij voelt. Ook ben je geneigd eerder de moed op te geven als je steeds dingen doet waar je je eigenlijk niet helemaal lekker bij voelt.

Versier tips die wél werken!


Niet alle tips om vrouwen te versieren zijn afgezaagd en werken niet. Ik zal je een aantal tips geven die altijd werken:
  • Zeg altijd vrolijk gedag tegen vrouwen die je tegen komt
  • Luister in een gesprek met een vrouw vooral naar wat zij te vertellen heeft, dan dat je zelf aan het woord bent
  • Laat haar lachen en probeer zelf te lachen. Dit geeft je een positieve en zelfverzekerde uitstraling die vrouwen leuk vinden. Ook zul je jezelf fijner voelen wanneer je lacht wat je ook weer uit gaat stralen.
  • Geef complimenten. Het is bewezen mensen elkaar aardiger vinden wanneer ze complimentjes geven en krijgen. Overdrijf het niet, maar geef haar een welgemeend complimentje.
  • Oogcontact. Oogcontact creëert een prettige spanning tussen man en vrouw. Ook geeft het aan dat je interesse in haar hebt en luistert naar wat ze te zeggen heeft. De vrouw voelt zich serieus genomen. Ga bijvoorbeeld niet naar haar borsten zitten kijken.
  • Zet zelf de eerste stap: het klinkt misschien een beetje cliché, maar vrouwen vinden het nog steeds prettig als een man het initiatief neemt en op haar afstapt, in plaats van dat zij dat moet doen.
  • Etiquette. Neem haar jas aan, hou een deur voor haar open. Vrouwen vinden dit galant en voelen zich er speciaal door.
  • Verzorg je zelf goed: zorg ervoor dat je lekker ruikt, je haren leuk zitten en je nette kleren aan hebt. Vrouwen willen een man die zichzelf goed verzorgt. Hoe kan een man anders voor een vrouw zorgen, als hij dat niet voor zichzelf kan?

Meer versier tips & trucs?


Op deze website vind je veel tips over het versieren en het verleiden van vrouwen. Dat is echter maar een kleine greep uit het potentieel. Kun je wat extra ondersteuning gebruiken? Bestel dan nu mijn boek en DVD “verleid iedere vrouw”. In mijn boek en op mijn DVD vind je nog veel meer tips en trucs voor het verleiden van vrouwen. Er zal jou praktisch uitgelegd worden hoe jij aan je persoonlijkheid kan werken, hoe je vrouwen aan moet spreken en hoe jij je in de buurt van een vrouw moet gedragen. Ook krijg je veel voorbeelden te zien waarbij mijn tips in de praktijk worden gebracht.

Je zult merken dat ik je versier tips geef die wel echt werken! Nog niet overtuigd en wil je meer ondersteuning? Schrijf je dan in voor mijn cursus en ondervindt het succes van mijn versiertips en flirttips in levende lijve!