Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Angst om vrouwen aan te spreken - Afwijzing overwinnen


Bekijk eens of de volgende symptomen jou bekend voor komen wanneer je een vrouw ontmoet?
  • je hebt moeite met ademhalen;
  • je gaat overmatig zweten;
  • je voelt je hart enorm hard kloppen;
  • je wordt misselijk;
  • je krijgt een paniekaanval;
  • je hebt het gevoel dat je flauw valt.

Heb je last van een of meerdere van deze symptomen? Dan heb je waarschijnlijk angst voor vrouwen. En laat ik je direct gerust stellen: hier ben je absoluut geen uitzondering in! Er is zelfs een officiële benaming voor: gynefobie.

De bovengenoemde symptomen kunnen zich voordoen in wisselende intensiteiten en kunnen een uiterst onprettig gevoel veroorzaken wanneer één of meerdere symptomen optreden als je je in de buurt van een mooie vrouw bevindt.

Het verminderd je kansen om de vrouw te versieren bovendien aanzienlijk. Vrouwen hebben namelijk een extra zintuig wat gevoelens betreft.

Er is echter goed nieuws voor je op komst! Ik kan je namelijk helpen om jou angst voor vrouwen te overkomen en jou kansen bij de vrouwen te vergroten!

Andere angsten


Buiten de angst voor vrouwen in zijn algemeenheid zijn er meerdere gerelateerde angsten waar je last van kunt hebben.

Zo zijn er veel mannen die onzeker zijn en daarom bang om vrouwen aan te spreken. Ze vragen zich constant af hoe ze overkomen bij een vrouw als ze er op afstappen en dat verbeterd die indruk natuurlijk niet.

Verder zijn er veel mannen die angst voor afwijzing, angst voor intimiteit en angst voor liefde hebben. Ook sociale angst is een veel voorkomend fenomeen.

Het is nu tijd om deze angst of angsten te overwinnen en leren om te gaan met onzekerheid. Start met het assertief benaderen van vrouwen.

Ik, Dr.Al Phadoc, geef jou middels mijn boek, dvd en/of cursus graag alle tips die jij nodig hebt om jou onzekerheid te overwinnen en mooie vrouwen te kunnen versieren.

Ook je mogelijke sociale angsten kunnen overwonnen worden. En dit heeft direct een positieve uitwerkingen op wel meer zaken dan alleen vrouwen. Het heeft namelijk een positief resultaat voor de hele rest van je leven, in alle omstandigheden.

Zelfvertrouwen


Essentieel bij het overwinnen van je angsten wat betreft vrouwen of relaties is het vergaren van zelfvertrouwen. Wanneer je zelfvertrouwen hebt, ben je waarschijnlijk ook niet meer bang om op een vrouw af te stappen, om afgewezen te worden of voor intimiteit.

Wanneer je vrouwen vraagt waar ze op vallen, zal een van de eerste dingen die je te horen krijgt iets met “zelfvertrouwen” zijn. Het is dus belangrijk dat je zelfvertrouwen op bouwt, zowel voor je zelf, als om je kansen bij de vrouwen te vergroten.

Ik kan er voor zorgen dat de eerste indruk die jij maakt wanneer je op een vrouw af stapt wél goed is, en ook goed voelt voor jezelf. Lijkt het je niet heerlijk om met een zelfverzekerd gevoel een vrouw te benaderen en dan ook nog eens een positieve respons te krijgen? Dit lijkt misschien moeilijker dan het is.

Met de tips en voorbeelden uit mijn boek over versieren of op de dvd uit het complete verleidingspakket ligt dit namelijk binnen handbereik, ook voor jou!

Wil je nog wat meer grip krijgen op de situatie? Ga dan voor mijn cursus vrouwen verleiden. In een groep worden namelijk tips gedeeld en trucs aangeleerd die je ook daadwerkelijk kunt gaan toepassen. Vervolgens gaat we dit in de praktijk brengen en zul jij direct ervaren wat voor een effect dit voor jou heeft.

Overwin je angsten nu!


Wil jij je onzekerheid overwinnen? Heb je angst voor vrouwen, intimiteit, afwijzing of liefde? Heb jij sociale angst? Ik leer je hoe je deze angsten kunt overwinnen.

Afhankelijk van welke ondersteuning jij zoekt, kan ik jou tips, advies en voorbeelden bieden middels mijn boek vrouwen verleiden en het complete pakket vrouwen versieren. Hier kun je dan zelf mee aan de slag gaan en mee gaan experimenteren.

Vind je dit toch nog eng? Kies dan voor mijn Masterclass cursus vrouwen verleiden. Tezamen met ander mannen die angst gerelateerd aan vrouwen hebben geef ik tips, voorbeelden en advies. Vervolgens gaan we samen een situatie nabootsten waarbij je op een vrouw afstapt.

Stapje voor stapje leer ik welke houding je aan moet nemen, wat voor een effect dit heeft en hoe je je zelfvertrouwen kunt verbeteren. Vervolgens zullen we ook daadwerkelijk vrouwen op straat gaan benaderen. Overwin je angst nu met Dr Al Phadocs boek, het dating en versier pakket of de Masterclass vrouwen versieren!