Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Praten met vrouwen - Communicatieve vaardigheden


Je kent vast de film 'What woman want'. Dit is het perfecte voorbeeld van de verschillen tussen de gedachten van mannen en vrouwen. Een gesprek tussen man en vrouw kan vaak stroef lopen door de verschillen in gedachtegangen en behoeften van mannen en vrouwen. Wanneer je als man hier op een goede manier op in weet te spelen, zul je al snel succes boeken bij het verleiden van vrouwen. Veel mannen zijn onzeker wanneer ze met een vrouw willen praten. Ze weten niet goed hoe ze dit aan moeten pakken:
  • Hoe ze op een vrouw af moeten stappen
  • Hoe ze een gesprek moeten beginnen
  • Waar het gesprek over moet gaan
  • Hoe je het gesprek gaande houdt
  • etc

Het is veelal de onzekerheid om afgewezen te worden en om niet aan de verwachtingen te voldoen die mannen in de weg staat bij het aanknopen van een gesprek met een vrouw. Tijd om hier iets aan te doen en jou communicatieve vaardigheden te vergroten!

De eerste indruk


Verbaas jij je ook iedere keer over mannen die er niet bepaald knap uitzien, maar dankzij hun praatjes of manieren vrouwen met het grootste gemak verleiden? Jij kunt ook zo'n man worden!

Wanneer je een leuke vrouw ziet en je wilt haar graag beter leren kennen, dan zul je haar gewoon moeten aanspreken. Het belangrijkste bij het aanspreken van een vrouw is niet de openingszin of het onderwerp waar je het over gaat hebben, maar vooral hoe je je op steld ten opzichte van haar. Kijk een vrouw in haar ogen aan en toon interesse in haar. Het is een kwestie van zelfvertrouwen uitstralen. Geldt dit eigenlijk niet voor alle contacten die je op wil bouwen? Op het moment dat je een vrouw niet rechtstreeks aankijkt, kom je al onzeker over. Ook je houding is belangrijk bij het geven van een zelfverzekerde indruk. Zorg ervoor dat je eerste indruk verpletterend is. Dit is wat een vrouw altijd zal blijven onthouden!

Het gesprek


Het eerste gesprek met een vrouw is erg belangrijk voor de eerste indruk. Ben vooral niet bang om een gesprek aan te knopen. Vrouwen vinden het leuk als je interesse in haar toont en je zal dan ook niet snel afgewimpeld worden. Een gesprekje aanknopen met vrouwen moet je alleen op de juiste manier aanpakken.
  • Toon interesse haar.
  • Wat vindt zij leuk?
  • Wat zijn haar hobby's?

Probeer raakvlakken te vinden, vrouwen vinden het leuk om gedeelde interesses met een man te hebben. Door interesse in haar te tonen zal zij snel door hebben dat je haar echt ziet zitten en haar niet alleen maar mooi vindt uitzien. Dat vinden vrouwen één van de belangrijkste dingen. Denk eraan: goed luisteren is belangrijker dan goed spreken!

Waar niet over te praten


Wat je te allen tijde moet vermijden tijdens een eerste gesprek zijn gevoelige onderwerpen als eerdere relaties of mogelijke problemen in privé sferen. Let vooral op de lichaamstaal van een vrouw tijdens het gesprek. Dit verraadt of ze het onderwerp daadwerkelijk interessant vindt. Merk je dat het gesprek stroef loopt of het gespreksonderwerp niet helemaal in de smaak valt, ga dan over op een ander onderwerp. Falen bij vrouwen bestaat niet echt. Het is meer een wijze van op de goede manier inspringen op situaties tijdens een gesprek.

Ik heb hier jarenlange ervaring in en kan jou ook leren dat je vrouwen kunt versieren, in welke omgeving of situatie je ook bevindt. Wie ik ben? Als Dating Doctor Al Phadoc ben ik autoriteit op het gebied van vrouwen versieren en de geknipte persoon om jou de fijne kneepjes van het vak te leren. En als het een keer misloopt, zie dit dan niet meteen als een teken van falen, maar leer hier van. Het ligt dan niet aan jou, maar aan de vrouw. Laat je vooral niet ontmoedigen!

Hulp bij praten met vrouwen


Je hebt vast wel eens gehoord van het boek 'Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus'. Dit boek benadruk hoe anders mannen en vrouwen denken, voelen en communiceren. Het lijkt af en toe wel of mannen en vrouwen van compleet andere planeten komen! Heb jij wel eens last van de verschillen tussen mannen en vrouwen wanneer jij een gesprek wil voeren met een vrouw? Het Mars/Venus boek lost niks op en geeft je geen aanknopingspunten. Ik kan je hier echter de uitkomst wel bij bieden!

Ik ben Al Phadoc en heb me jarenlang verdiept in de verschillen tussen mannen en vrouwen en dan vooral hoe mannen hiermee om moeten gaan om vrouwen te kunnen verleiden. Ik heb de verschillende tussen mannen en vrouwen inmiddels tot in de puntjes uitgezocht en weet hoe jij als man hier mee om moet gaan!

Advies & tips nodig?


Wil jij ook leren hoe dit moet? Lees dan mijn boek of schrijf je in voor mijn cursus vrouwen versieren! Leer alle achtergrond zaken en tips over hoe jij succesvol een gesprek met vrouwen aan kunt knopen en met het grootste gemak vrouwen kunt verleiden. Vergroot jou communicatie vaardigheden en stem deze af op de vrouw van jou dromen! Het boek Verleid iedere vrouw is de ideale manier om al mijn tips zelf onder de knie te krijgen. Met handige tips en praktische voorbeelden kun je aan de slag en weet je waar je op moet letten.

Je kunt het boek ook krijgen als onderdeel van een compleet vrouwen/meiden versier pakket. Naast het boek bevat dit pakket ook een audio CD en DVD met opnames van de oefeningen uit het boek. Ook bevat de DVD opnames van echte geheim opgenomen praktijk situaties. Je kunt zo zelf zien hoe krachtig sommige tips zijn en hoe je ze precies kunt uitvoeren.

Denk je meer ondersteuning nodig te hebben en wil je dit onder begeleiding in de praktijk brengen? Schrijf je dan in voor de masterclass vrouwen versieren. Met deze methode garandeer ik je persoonlijk succes. Met de juiste inzet van jou is het voor iedereen mogelijk vrouwen te versieren.

Reeds vele mannen zijn je voorgegaan: voor hen komen mannen en vrouwen nu en in de toekomst wel van dezelfde planeet. Dat wil jij toch ook?!