Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Vertrouwen opbouwen en winnen in je relatie


Er is veel onderzoek gedaan naar vreemdgaan en er zijn veel wisselende cijfers uit gekomen. Het jaarlijkse onderzoek van Durex geeft aan dat in Nederland 31% van zowel de mannen als vrouwen vreemdgaan. Dit ligt ruim boven het wereldwijde gemiddelde van 22% en dit kan behoorlijk zorgwekkend zijn wanneer je een serieuze relatie hebt.

Vreemdgaan & overspel


Iedereen kent wel verhalen vanuit zijn of haar eigen omgeving waarbij een relatie ernstige schade opliep of zelfs op de klippen liep omdat er sprake van overspel was. Wanneer er een angst is dat je partner vreemd gaat kan dit tot verminderd vertrouwen in een relatie en jaloezie lijden. Dit resulteert in een flinke barrière in een relatie en dat moet te allen tijde voorkomen worden. Vertrouwen vormt namelijk de basis van een relatie en is essentieel voor het voortduren van een relatie.

Hoe bouw je vertrouwen op in een relatie?


Vertrouwen is belangrijk in een relatie om het gevoel te hebben dat de ander voor je klaar staat wanneer er iets aan de hand is. Dat is zeker voor vrouwen van groot belang. Vrouwen zijn namelijk op zoek naar veiligheid, bescherming en gelegenheid. De reputatie die mannen hebben op het gebied van vreemdgaan helpt hier natuurlijk niet erg bij. Hoe bouw je nu vertrouwen op in een relatie?

Ben altijd oprecht, ook al lijkt het niet heel erg positief wat je zegt. Alles wat je zegt dient met elkaar in overeenstemming te zijn. Wanneer dit niet zo is, duidt dit op onwaarheden en dat zal leiden tot een deuk in het vertrouwen.

Geloof in je partner. Laat merken dat je achter je partner staat en haar beslissingen ondersteund. Laat merken dat je denkt dat ze bekwaam is. Wanneer je het echt niet met iets eens bent kun je dit natuurlijk wel zeggen. Je hoort immers oprecht te zijn. Geef hier dan echter wel goede redenen voor of zeg dat ze ergens anders beter in is. Je lichaamstaal en stem moeten in overeenstemming zijn met wat je zegt, zodat zij kan merken dat je oprecht bent.

Vertel ´geheimen´ aan je partner. Ben daarom altijd open en eerlijk tegen je partner. Je hoeft in het begin van een relatie niet meteen alles te vertellen, maar naar mate de relatie vordert mogen er geen geheimen meer zijn. Geheimen zijn emotioneel uitputtend en kunnen een relatie kapot maken als ze aan het licht komen. Stop de energie die het kost om geheimen te bewaren in het verbeteren van de relatie. Ook al zijn het geheimen met een negatief tintje, door oprecht te zijn en het geheim samen te delen zal jullie band alleen maar sterker worden. Doordat je het geheim met een vrouw deelt laat je haar zien dat je haar vertrouwt, wat haar vertrouwen in jou zal verbeteren.

Durf te vertellen dat je het ergens niet mee eens bent. Trek op tijd aan de bel en laat irritaties zich niet opstapelen. Problemen in een relatie kunnen alleen verholpen worden als er over gepraat worden. Door irritaties of problemen met elkaar te delen zullen jullie steeds meer over elkaar te weten komen. Het zal makkelijker zijn om in de toekomst op bepaalde situaties in te spelen en het vertrouwen en de verstandhouding tussen beiden zal alleen maar verbeterd worden. Voor mannen is het vaak moeilijk om zich open te stellen en houden irritaties over het algemeen eerder voor zich dan vrouwen. Je zul echter merken dat een vrouw het als prettig ervaart wanneer je dit met haar deelt en het zal ook voordelen voor jou opleveren.  

Ben niet bang om te vertellen wat jou behoeften zijn binnen de relatie. Vaak is dit moeilijk in te schatten voor een vrouw omdat mannen en vrouwen vaak verschillende of zelfs tegenstrijdige behoeften hebben. Daarom is het goed om elkaar te vertellen wat jullie van elkaar verwachten of verlangen. Daar kunnen jullie beiden op inspelen wat het vertrouwen en dus de relatie verbeterd.  Wanneer behoeften voor elkaar niet duidelijk zijn kan dit tot irritaties leiden terwijl de ander niet weet wat hij of zij fout doet.

Denk binnen een relatie nooit: “Ik heb haar veroverd, nu blijft ze bij mij”.  Je zal constant aan een relatie en aan het vertrouwen binnen een relatie moeten blijven werken.

Vertrouwen maakt of kraakt een relatie


Vertrouwen is moeilijk op te bouwen in een relatie en kan in één klap voorgoed vernietigd worden. Ben hier dus altijd alert op binnen een relatie. Vertrouwen vormt immers de belangrijkste pijler binnen iedere goede relatie. Wanneer je bovenstaande punten in gedachten houdt wanneer je een relatie hebt zal de tijd de rest moeten doen. Als je aan het vertrouwen binnen je relatie werkt en vertrouwen hebt in een ander zullen jullie steeds meer over elkaar te weten komen wat steeds weer leidt tot meer vertrouwen. Vertrouwen duurt lang om op te bouwen en zal in stapjes moeten verlopen. Of het vertrouwen in de andere terecht is kan alleen de tijd uitwijzen.

Ga in ieder geval uit van het goede in mensen. Wanneer een vrouw in jou geïnteresseerd is en jij laat haar blijken dat ze jou kan vertrouwen, zul je dit terug krijgen. Blijf altijd aan je relatie werken en dan zul je merken dat het vertrouwen tussen beiden blijft groeien en de relatie beter en beter wordt.

Hulp bij jou relatie


Je zal je misschien afvragen hoe ik aan al deze wijsheden over het belang van vertrouwen een relatie ben gekomen. Ook ik, Dating doctor Al Phadoc, was ooit een leek op het gebied van vrouwen. Veelvuldig zag ik de mooiste vrouwen voor mijn neus weg gekaapt worden en wanneer het mij eindelijk was gelukt een relatie met een vrouw op te bouwen liep die stuk.

Gezien het feit dat vrouwen wel belangrijk waren in mijn leven, besloot ik me te verdiepen in het verleiden van vrouwen en het behouden van een goede relatie. Door veel te lezen over vrouwen verleiden en zelf te experimenteren kan ik mezelf inmiddels de expert van Nederland op het gebied van het verleiden van vrouwen en relaties noemen.

Ik kan je advies bieden over het winnen en behouden van vertrouwen binnen je relatie. Of je nu vrouwen wil versieren of de vrouw van je leven bij jou wil houden, ik biedt jou de uitkomst. Mijn boek biedt je de handleiding over hoe jij het vertrouwen binnen je relatie kun blijven vergroten en zo de vrouw waar jij van houdt, steeds naar jou laat verlangen. Voor haar zal er geen andere man in haar leven zijn. In mijn masterclass kan ik jou persoonlijk advies geven over het opbouwen van vertrouwen binnen jou relatie en het gezond houden van je relatie. Wil je mijn advies? Schrijf je dan nu in!