Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Vrouwen versieren

Gratis Telefonische Hulp van Al Phadoc!


Het lijkt bij sommige mannen  zo makkelijk te gaan, maar bij jou wil het maar niet lukken: vrouwen versieren. Je ziet een mooie vrouw op straat, in het park, in een winkel of op een andere plaats. Wat zou je haar graag aanspreken. Maar in plaats daarvan doe je niks en gunt ze je vervolgens geen blik waardig. Ze loopt je straal voorbij.

Hoe kan het nu dat jou dat iedere keer weer gebeurt en je iedere keer weer met de mond vol tanden staat? Steeds weer weet je niet wat je moet doen.

De waarheid is dat je eigenlijk helemaal niet veel hoeft te veranderen om ook een vrouw te kunnen versieren. Het verschil tussen jou en die andere mannen is dat zij wel die vrouw aanspreken en wel het zelfvertrouwen uitstralen om indruk te maken bij de vrouw. Vrouwen versieren heeft naast lef ook veel te maken met de manier waarop je jezelf presenteert en je uitstraling. Vrouwen zullen je veel sneller opmerken als je zelf vertrouwen uit straalt. Misschien versieren de vrouwen jou zelfs wel!

Wat maakt een man aantrekkelijk?


Een aantrekkelijke man is zelfverzekerd, rustig, heeft zijn leven op een rijtje en heeft eigenlijk geen vrouw nodig om gelukkig te zijn. Wanneer je dit hebt bereikt straal je dat ook uit. En hoe tegenstrijdig het ook mag klinken, vrouwen vinden dit aantrekkelijk.

Natuurlijk wil iedere man graag een vrouw in zijn leven. Maar om vrouwen aan te trekken moet je zeker niet uitstralen dat je wanhopig op zoek bent. Vrouwen voelen zich onbewust aangetrokken tot mannen bij wie ze zich veilig en geliefd voelen. Een man die niet zeker over zichzelf is en zijn zaakjes niet op orde heeft zal hier redenen een voor hebben. Hij zal een vrouw niet de zaken kunnen aanbieden waarna ze op zoek is. Ook al zijn het maar kleine signalen die niet eens waar hoeven te zijn, vrouwen pikken dit op. En dan is voor jou de deur dicht!

Geef je zelfvertrouwen een boost!


Tegenwoordig is de wereld er bijna op gericht om ons onzeker te maken. Van kinds af aan wordt ons geleerd om de beste en de mooiste te zijn. Daarom zijn we steeds op zoek naar de goedkeuring van anderen. Dit maakt ons ondergeschikt aan anderen en is er de oorzaak van dat we onzeker worden. Het is een vicieuze cirkel waar je automatisch in beland.

Onze onzekerheid in het bijzijn van vrouwen wordt nog eens vergroot, omdat de druk om te presteren en de concurrentie groot is. Hierdoor heb je minder succes bij het versieren van vrouwen, wat weer nog meer onzeker maakt.

Tijd om hier een stokje voor te steken. Wanneer jij zelfverzekerdheid uitstraalt zullen vrouwen je sneller interessant vinden. Dit betekend succes bij het versieren van vrouwen...en dat maakt je weer zelfverzekerder. Je volgende versier poging heeft weer meer kans op succes en ga zo maar door. Je ziet het al: Het is tijd om jou zelfvertrouwen een boost te geven!

Zelfvertrouwen komt niet zo maar als je het niet hebt. Het zetten van de eerste stap is vaak al een groot probleem. Hoe moet je dit probleem uberhaupt aanpakken zul je misschien denken. Maar ook zelfvertrouwen kun je opbouwen en met die vraag help ik je graag op weg.

Speciaal voor mannen die wel een boost voor hun zelfvertrouwen kunnen gebruiken heb ik een ebook geschreven met vele praktische tips en oefeningen dat ik je gratis zal toesturen. Het enige dat je hiervoor hoeft te doen is me je email adres even te geven, zodat je binnen nu en enkele minuten direct al actie kunt gaan ondernemen:


Man zoekt vrouw, vrouw zoekt man!


Voel je druk als je een vrouw wil aanspreken wanneer je haar leuk vind? Hou altijd in gedachte dat ook vrouwen op zoek zijn naar een man, een relatie en seks willen. Vrouwen vinden de aandacht van mannen leuk. Ben dus niet bang om een blauwtje te lopen. Dat zal je vast wel een keer gebeuren, maar bedenk dan dat het niet aan jou ligt. Misschien heeft de vrouw al een vriend of heeft ze slechte zin. Laat je er in ieder geval niet door ontmoedigen!

Over Al Phadoc, versier & relatie expert


Wil jij alles leren over hoe je vrouwen moet versieren? Ik ben Dr. Al Phadoc, expert in het versieren van vrouwen. Vroeger had ik zelf ook problemen bij het versieren van vrouwen. Sterker nog, mij lukte het helemaal niet. Dit in tegenstelling tot mijn vrienden die elk met hun eigen techniek de ene vrouw naar de andere wisten te versieren.

Op een gegeven moment had ik er genoeg van en heb ik de knop omgezet. Ik heb mijn vrienden geobserveerd, heb veel gelezen en natuurlijk enorm veel uitgeprobeerd. Je wil niet weten hoeveel blauwtjes ik heb opgelopen. Uiteindelijk ben ik er achter gekomen hoe je succesvol vrouwen kunt versieren.

Inmiddels is vrouwen versieren voor mij een koud kunstje geworden en weet ik precies wat ik moet doen om het hart van iedere vrouw te doen smelten. Ik ben zelfs zo goed dat ik er zeker van ben dat ik het ook jou kan leren. Niet voor niks heb ik al honderden mannen geholpen en wordt ik regelmatig als expert ingeschakeld door radio & televisie televisie programma's. Tijdschriften als de Playboy & Cosmopolitan wisten mij al te vinden voor advies. Ben jij de volgende die ik aan een vrouw mag helpen?

Laat dan nu je telefoonnummer hier achter:
GRATIS telefonisch consult - Spreek Al Phadoc zelf
Laat mij je bellen op een moment dat het jou uit komt!
Naam:
E-mail:
Telefoonnr.:
Bel mij tussen:
en
Opmerking.:
Type a.u.b. de onderstaande woorden in de plaatjes over. Dit is om spam tegen te gaan.

Ik spreek je snel.
Groeten,

Nationale beroemde datingcoach bekend van o.a. PLAYBOY , BNN Spuiten en Slikken, Panorama, Nieuwe Revu , RTLBoulevard en RTL Nieuws

Referenties