Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Gezond eten, Voeding & Beter lichaam


Je hebt op deze website al eens eerder kunnen lezen waarom een gezonde levensstijl van groot belang is bij het verleiden van vrouwen. Met een goede verzorging en gezondheid wordt namelijk je zelfvertrouwen vergroot, wat ook meteen je kansen bij het aanspreken van vrouwen vergroot. Dat is nog niet alles: met een goede gezondheid worden ook je seksuele prestaties verbeterd. Ook niet onbelangrijk natuurlijk. En nog een reden waarom je zelfvertrouwen zal vergroten. Je kan je voorstellen dat een goed uitziende man meer vrouwen aan trekt. Met een goed uitziende man bedoel ik in dit verband dan wel een verzorgde man die goed voor zijn lichaam zorgt. Ik heb het dus duidelijk niet over de knapste man!

Het zal je niet verbazen dat de voeding die je die je tot je neemt bijdraagt aan een gezonde huid en een gezonde uitstraling, maar ook aan seksuele energie! Ik zal je tal van tips geven over hoe je gezond kunt eten en je seksuele prestaties kan vergroten, wat een zeer positief effect op je zelfvertrouwen zal hebben! Let op: ik pretendeer niet een diëtist te zijn. Indien je bv zwaar overgewicht/ondergewicht of andere eetstoornissen hebt, zul je contact moeten opnemen met een arts of iemand die hier echt in gespecialiseerd is.

Seksuele energie


Bepaalde voedingsstoffen zorgen voor een vergrote seksuele energie. Ik bied je een lijst met etenswaren en voedingsstoffen aan waarmee jij je eigen dieet kunt samenstellen, waarbij jij je gezond zult voelen en je prestaties op elk gebied aanzienlijk zullen worden vergroot. Wie je dit duidelijk probeerd te maken? Ik ben Dating Doctor Al Phadoc en de expert van Nederland & België in alles wat te maken heeft met het verleiden van vrouwen volgens vele succesvol geholpen mannen. Zelfs landelijke media maken regelmatig gebruik van mijn deskundigheid. Zie hiervoor de vele referenties die ik inmiddels heb. Deze kennis gaat verder dan de standaard versier trucs & verleidingsregels. Gezond eten draagt bij aan een beter lichaam en betere seksuele prestaties. Essentieel bij het verleiden van vrouwen en het krijgen van een vriendin.

Verschillende voedingsstoffen zijn belangrijk voor een energiek en gezond lichaam. Ik zal jou verklappen welk effect bepaalde vitamines en mineralen hebben en in welk voedsel deze voedingsstoffen zitten, zodat jij een gezond dieet kan samenstellen.

Vitaminen


Vitaminen zijn chemische verbindingen die onmisbaar zijn voor je lichaam. Er zijn 13 varianten. Ze zorgen voor het goed functioneren van het lichaam en je gezondheid. Ze komen voor in je voedsel en worden niet of bijna niet door je lichaam zelf aangemaakt. Het is dus van belang dat je gezond voedsel moet eten waar al deze vitamines voldoende mee worden aangevuld.
 1. Vitamine A komt voor in voeding als vis en boter. Een tekort aan Vitamine A kan leiden tot een verminderd gezichtsvermogen, een droge of schilferige huid en dof haar. Dit geeft niet de indruk van een verzorgd uiterlijk waar vrouwen naar op zoek zijn.
 2. Vitamine B1 komt voor in voedsel als jus d'orange, melk, sinaasappels, oesters, rozijnen, volle granen, havermout, verschillende notensoorten, bonen, linzen, erwten, varkensvlees, bruine rijst, graan korrels, yoghurt en peulvruchten. Een tekort aan vitamine B1 kan onder andere leiden tot depressie, irritatie, concentratieproblemen en spierzwakte; wat natuurlijk niet erg bevorderlijk is bij je seksuele prestaties.
 3. Vitamine B2 zit in voedsel als zuivel, vlees, groenten, fruit en graanproducten. Een tekort aan vitamine B2 kan ontstekingen, met name in de mondhoeken, veroorzaken. Je kunt je voorstellen dat dit vrouwen ervan kan weerhouden om met je te zoenen.
 4. Vitamine B3 bestaat uit verschillende varianten waaronder er drie het belangrijkste zijn. De belangrijkste drie varianten bestaan uit:
  • Nicotinezuur
  • Niacine
  • Niacinamide.
  Nicotine zuur heeft een cholesterol verlagend effect, Niacine zorgt voor een goede werking van het zenuwstelsel en je krijgt er prachtige glanzende en gezonde haren van. Niacinamide zorgt voor het aanmaken van vetzuren en heeft ontstekingsremmende eigenschappen. Enkele voorbeelden van voedsel waarin Vitamine B3 zitten zijn: vetarme vlees soorten zoals kip en kalkoen, sojabonen, peulvruchten, dadels, pruimen, volkoren producten, pinda's, tonijn en vis. Een tekort aan vitamine B3 kan leiden tot uitslag, ontstekingen en kan effecten hebben op het slijmvlies van de mond, tong en darmen; wat ook niet fijn is wanneer je een vrouw wil verleiden.
 5. Vitamine B6 zit in eten als linzen, spinazie, kip, zalm, tonijn, garnalen, sojabonen, bananen, wortelen en zonnebloempitten. Een tekort aan vitamine B6 kan leiden tot ontstekingen van de tong en de huid, depressie, verwardheid en aandoeningen van het zenuwstelsel; niet bepaald symptomen waar je last van wil hebben als je met een vrouw naar bed wil gaan.
 6. Vitamine B8 is een vitamine waar je niet snel een tekort aan hebt. Gebeurd dit wel, dan zijn verschijnselen als huidafwijkingen, ontstekingen aan de tong, moeheid en spierpijn problemen die op kunnen spelen. Voedingsmiddelen als eieren, melk, soja producten en noten bevatten vitamine B8 en zijn dus raadzaam om tot je te nemen.
 7. Vitamine B11 oftewel foliumzuur is een noodzakelijke vitamine omdat een tekort aan foliumzuur kan leiden tot afwijkingen van de rode en witte bloedcellen en veranderingen in het beenmerg; wat gevaarlijk kan zijn. Neem daarom genoeg groene groenten, fruit en volkoren producten tot je.
 8. Vitamine B12 zijn vitamines welke geen direct invloed hebben op je seksuele prestaties als je er een tekort aan hebt. Toch is het aan te raden vitamine B12, welke in vlees en zuivel zit, tot je te nemen omdat een tekort aan vitamine B12 kan leiden tot een verstoorde opname in het maag-darmkanaal.
 9. Vitaminen C is een van de belangrijkste vitaminen omdat deze veel antioxidanten bevat. Antioxidanten zijn stoffen die ons lichaam beschermen tegen zuurstofmoleculen welke een agressieve werking hebben op het menselijke lichaam. Een tekort aan vitamine C kan leiden tot verminderde wondgenezing, verminderde weerstand en verminderde opbouw van bindweefsel. Vitamine C uit veel kalk en ijzer waar je sterke botten van krijgt. Enkele voorbeelden van vitamine C zijn: groenten, fruit en aardappelen.
 10. Vitamine D zorgt voor de opname van calcium, wat belangrijk is voor de opbouw en het behoud van botten. Vitamine D zit in vrij weinig producten en de producten waar het inzit, bevat maar in kleine mate vitamine D. Daarom wordt vitamine D toegevoegd aan margarine, halvarine en bak- en braadproducten.
 11. Vitamine E is een belangrijke vitamine en bevat antioxidanten die een gunstig effect hebben op de werking van hart- en vaataandoeningen. Het is een belangrijke vitamine die ervoor zorgt dat het lichaam beschermd wordt tegen aandoeningen van buitenaf. Voorbeelden van vitamine E zijn verschillende noten en zaden soorten, asperges, oliën, Tarwe en veel verschillende groenten zoals de rode paprika en broccoli.
 12. Vitamine K kan leiden tot vertraagde bloedstolling. Vitamine K beïnvloedt de seksuele prestaties dus niet direct, maar is wel belangrijk voor de algemene gezondheid. Vitamine K zit in gezond eten wat ook belangrijk is voor de inname van andere vitamines als melkproducten, vlees, eieren, granen, groenen en fruit.
 13. Bèta Carotine is een vitamine die ons lichaam opneemt als vitamine A en hangt dus ook samen met de positieve effecten die vitamine A heeft. Bèta Carotine komt veelal voor in mango, wortels, mandarijnen en ander geel en oranje fruit. Het heeft een goede werking op de weerstand, de huid en het gezichtsvermogen.

Mineralen


Mineralen komen in veel voedingsmiddelen voor en de kans op een tekort er aan is dan ook vrij onwaarschijnlijk. Alleen onderstaande mineralen komen niet in alle voedingsmiddelen voor en het is dan ook raadzaam hier rekening mee te houden.
 1. Calcium is een mineraal dat erg belangrijk is voor onze botten, maar geen directe invloed heeft op seksuele prestaties of seksuele energie. Calcium zorgt wel voor witte tanden, wat vrouwen doorgaans belangrijk vinden. Calcium komt vooral voor in melk, kaas, yoghurt, chocomel, boter en andere zuivelproducten.
 2. IJzer is erg belangrijk voor de aanmaak van rode bloedcellen. Deze bloedcellen zorgen voor het vervoer van zuurstof. Zorg er daarom voor dat je voldoende vlees, vis en vitamine C binnenkrijgt, want een tekort aan ijzer kan leiden tot een verminderd concentratievermogen en bloedarmoede. Wanneer je een mooie vrouw ontmoet, moet je natuurlijk wel bij de les blijven!
 3. Jodium komt voor in zeewater en drinkwater. Daarom komt jodium voor in zeevis en komt jodium in groenten terecht. Jodium is belangrijk om vertraagde reacties, verminderd denkvermogen en en vasthouden van vocht te voorkomen; wat allemaal zaken zijn waar je niet mee te maken wil hebben als jij leuke vrouwen tegen het lijf loopt.
 4. Zink zorgt voor de verbetering van het immuunsysteem en bevorderd de groei van weefsel. Ook verminderde smaak en reuk zijn gevolgen van een zink tekort. Zink zit vooral in vlees, vis, rijst en groenten. Voor je zelf is het dus fijn om geen tekort aan zink te hebben.

Je lichaam


Het is dus erg belangrijk dat je de juiste voeding binnen krijgt om je lichaam gezond te houden en om seksueel goed te kunnen presenteren in bed. Ook zie je er door gezonde voeding beter uit. Je zal een gezonde uitstraling hebben en lichaam ziet er beter uit. Denk de volgende keer wanneer je honger hebt, gaat koken of een tussendoortje neemt eens na bij de voeding die bijdraagt aan je gezondheid en stel aan de hand van bovenstaande voedingsmiddelen jou persoonlijke online schema op. Een gezond dieet en sporten houden jou lichaam gezond en fit. Vrouwen vallen op een mooi gezond lichaam. Vaak is gezond eten nog niet genoeg en moet je je lichaam ook op pijl houden door meer lichaamsbeweging. Ook hierdoor voel je de energie die je hebt in je lichaam toenemen. Meer energie betekend nog meer zin om vrouwen te versieren!

Directe invloed op seksuele prestaties


Wanneer jij die mooie vrouw veroverd hebt en met haar in bed belandt wil je natuurlijk geen last hebben van voortijdige ejaculaties. Voortijdige ejaculaties zijn te voorkomen door het eten van l-Arginine rijk voedsel. l-Arginine is een aminozuur dat zit in eiwitrijke voeding als gevogelte en rundvlees. l-Argijnine is nodig voor de aanmaak van salpeteroxide. Salpeteroxide is weer een chemische boodschapper die de spieren in de penis regelt. De spieren ontspannen zich en daardoor kunnen de zwellichaampjes in de penis vol stromen met bloed.

Daarnaast zijn er nog meer voedingsstoffen die een slechte invloed op je seksuele presteren hebben zoals te veel alcohol & cafeïne. Je bloedsomloop wordt door deze stoffen nadelig beïnvloed. Je zult wel snappen dat je bloedsomloop juist heel belangrijk is bij het seksuele functioneren van je penis. Nicotine en medicijngebruik zijn andere stoffen die van invloed kunnen zijn op je prestaties in bed. Hou hier bij gebruik dus altijd rekening mee! Tip: Stop met Roken!!

Start je gezonde levensstijl nu!


Je vindt hier vele tips voor een gezondere levensstijl om aantrekkelijker te worden voor vrouwen. Wil je alles te weten komen over het verleiden van vrouwen? Lees dan mijn boek "Verleid iedere vrouw". Dit boek is de handleiding die jij nodig hebt op weg naar een leven vol vrouwen. Ik geef je praktische tips om direct aan de slag te kunnen gaan. Je uiterlijk is niet eens het belangrijkste bij het verleiden van een vrouw. Het is veel meer een kwestie van de juiste benadering & zelfvertrouwen. Maar dit zelfvertrouwen kan wel een enorme boost krijgen met een gezond lichaam.

Dit en nog veel meer kun je lezen in mijn boek. Wil je naast het boek ook echte voorbeelden uit de praktijk zien? Dan kun je ook kiezen voor het complete verleid pakket. Dit exclusieve pakket bevat naast het boek ook een uitgebreide DVD en audio CD waarop filmopnames staan van de oefeningen die ik tijdens mijn masterclass gebruik en opnames van echte praktijksituaties op straat.

Wil je de cursus een keer live mee maken? Of wil je gewoon de beste begeleiding die je kunt hebben bij het leren van alle technieken om vrouwen te versieren? Kies dan voor mijn Masterclass cursus vrouwen versieren. Tijdens deze cursus leer jij alle ins en outs van de beste versier professionals zelf. Met jou inzet en mijn tips weet ik zeker dat ik ook jou in het juiste spoor kan krijgen.

Honderden mannen heb ik reeds succesvol weten te helpen aan een leven vol vrouwen. Wil jij de volgende zijn??