Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Dating Doctor Al Phadoc - Versieren Expert & dating Coach


Laat ik mezelf aan je voorstellen: ik ben Al Phadoc en ik ben de autoriteit op het gebied van vrouwen verleiden. Niet zelf uitgeroepen(!!), maar benoemd door de vele mannen die ik succesvol heb geholpen & door de vele media die mij als deskundige regelmatig vragen voor advies & tips op gebied van vrouwen verleiden en dating.

Hoe dit zo is gekomen? In mijn jeugd heb ik net als jou een minderwaardigheidsgevoel opgelopen door teleurstelling na teleurstelling bij het benaderen van vrouwen.

Hieruit heb ik op een gegeven moment zelf de stimulans uit geput om me te verdiepen in de vrouwelijke geest en het vrouwelijke gevoel.

Ik had een fascinatie voor de manier waarop twee willekeurige mannen die veel gemeen leken te hebben op twee totaal verschillende wijzen vrouwen benaderden & beiden succesvol waren. Dit was voor mij de stimulans om mijn eigen methode te ontwikkelen en zo heb ik langzaam de geheimen van de verleidingskunst ontdekt.

Hoe heb ik mij de kunst van het verleiden eigen gemaakt?


Het succes kwam niet vanzelf. Het ging gepaard met veel lezen en ideeën in de praktijk uitproberen. Ik kan je vertellen dat dit met veel teleurstellingen & tegenslag gepaard ging.

Tijdens mijn periode als propper in vele bekende vakantieplaatsen heb ik veel kunnen oefenen en uit kunnen proberen. Door me helemaal in de vrouwelijke geest te verdiepen is het me uiteindelijk gelukt en kan ik me nu expert in het verleiden van vrouwen en dating noemen.

Succes kwam door veel naar vrouwen te luisteren en met gelijk gestemden te praten. Ik ben korte en lange relaties aan gegaan, heb erotische avonturen beleeft en heb alles wat met de kunst van het verleiden te maken heeft verzameld. Zo heb ik een eigen methode ontwikkeld en de kust van het verleiden van vrouwen doorgrond.

Ik vroeg mij vroeger altijd af hoe mijn vrienden, die er gewoon & middelmatig uitzagen, altijd de mooiste vrouwen zonder moeite aan de haak wisten te slaan. Nu weet ik precies hoe ze dit deden en wil ik deze kennis met je delen, zodat jij deze leerfase veel sneller kunt doorlopen.

Wil jij ook de kunst van het verleiden leren?


Na jaren van blauwtjes & teleurstellingen kan ik me nu met recht een meester verleider van vrouwen noemen. Alle geheimen van het verleiden van vrouwen & dating wil ik met jou delen via mijn boek “Verleid iedere vrouw”. Het boek is een praktische handleiding. Je zult er geen theorieen in vinden, maar gewone straight-to-the-point praktijk voorbeelden en oefeningen waarmee ook jij direct aan de slag kan. Je zult zien dat aan de basis van het verleiden van vrouwen enkele zeer eenvoudige principes liggen die je even door moet hebben.

Wil jij alle details van het verleiden leren van het ontwikkelen van zelfvertrouwen, tot je uiterlijke verzorging, het ontmoeten van vrouwen, het aanspreken van vrouwen, succesvol daten, duurzame relaties opbouwen, seks dates hebben of gelukkig worden in de liefde? Dan bied ik je het totaalpakket van boek met audio CD & DVD aan waarmee jij ook de geheimen van het verleiden leert met echte praktijk voorbeelden die we hebben gefilmd: of je nu een lange relatie wil of alleen op seks uit bent; ongeacht je uiterlijk.

Wil je de masterclass echt live mee maken en directe coaching van mijzelf ontvangen? Geef je dan nu op voor mijn masterclass cursus vrouwen verleiden. Dit is de beste mogelijkheid om het geleerde ook daadwerkelijk in de praktijk te testen en feedback te krijgen van de grootste vrouwen kenner van Nederland: Al Phadoc. Wil je serieus aan de slag met het verleiden van vrouwen? Volg dan mijn masterclass cursus!

Referenties en Dr. Al Phadoc in de media


Ik leer je hoe je jou onzekerheid om kunt zetten in zelfvertrouwen en vrouwen succesvol kunt versieren. Vele mannen van allerlei rangen en standen zijn jou reeds voorgegaan en ook de media heeft mij niet onopgemerkt gelaten. Zei hier enkele reacties van mannen die jou voor zijn gegaan:

“Ik had nooit gedacht dat het Dr. Al Phadoc zou lukken om mij meer zelfvertrouwen te geven. Ik durf gewoon op een vrouw af te stappen zonder zenuwachtig te zijn als ik een mooie vrouw zie. Keer op keer lukt het me om een telefoonnummer te krijgen en zelfs meer.... Dr. Al Phadoc heeft mijn leven veranderd. Ik ben nu de zelfverzekerde man waar ik vroeger altijd tegen op keek”
Mark, Den Haag

“Het lukte mij maar niet om aan een vriendin te komen, hoe hard ik ook probeerde. De praktische tips van Al Phadoc hebben me goed op weg geholpen. Voordat ik er zelf erg in had ontmoete ik de leukste meisjes en had ik de dates voor het uitzoeken. Tijdens de dates maakte ik gebruik van de kennis die ik had opgedaan door Dr. Al Phadoc. Date na date verliep succesvol en inmiddels heb ik de vrouw van mijn leven ontmoet”
Peter, Amsterdam

Voorbeelden van media waar ik al in te zien of te horen ben geweest zijn Radio 538, Radio 1, Linda, FHM, de Nieuwe Revu, de Cosmopolitan, BNN United en nog veel meer.

Ik ben zelfs in tv programma's uitgenodigd. Bijvoorbeeld bij het bekende datingprogramma van Bridget Maasland. Zelfs uit het buitenland komen mannen naar Nederland om deel te nemen aan mijn masterclass.

Bekijk al mijn referenties om je een compleet beeld te kunnen vormen.

Succesgarantie


Ben je nog niet overtuigd of denk jij dat het jou nooit zal lukken om vrouwen te verleiden? Ik garandeer je dat je dit mijn mijn hulp wel lukt!

Waarom? Ik ben zelf niet de best uitziende man van Nederland, maar dat is ook niet waar het bij het verleiden van vrouwen om draait.

Door mijn hulp zal verder:
  • Je zelfvertrouwen enorm toenemen, wat invloed heeft op iedere situatie in je verdere leven.
  • Je persoonlijkheid en sociale vaardigheden verbeterd worden wat ook bevorderlijk is voor de rest van je leven.
  • Je uiterlijk worden verbeterd. Je krijgt namelijk tal van tips over hoe jij je het beste kan verzorgen en wat de juiste lichaamshouding is ten opzichte van vrouwen.
  • je geen tijd hoeven te verspillen aan zaken die niet werken bij het verleiden van vrouwen

Verleiden heeft te maken met een bepaalde dynamiek, en die kan ik jou ook aanleren! Mits je natuurlijk zelf ook een beetje inzet toont en wil leren! Stapje voor stapje maak ik ook van jou een meesterverleider!

Jazeker, ook jij!

Stapje voor stapje


Stapje voor stapje zullen we je doel gaan halen. Mijn jarenlange ervaring heb ik verwoord in het boek “Verleid iedere vrouw”. Hierin worden alle puntjes van de verleidingskunst tot in detail uitgewerkt. Je vind er vooral praktische tips en voorbeelden in die direct uit de praktijk komen. Ik zal je uitleggen hoe het brein van de vrouw werkt, zodat jij er voor kan zorgen dat vrouwen voortaan achter jou aan gaan, in plaats van jij achter hun.

Wil je meer levendige voorbeelden zien? Bestel dan het vrouwen verleiden totaal pakket met als extra een DVD & een audio CD. Mijn DVD gaat weer een stapje verder door tips en voorbeelden die in het boek worden beschreven te laten zien in de praktijk. Op de DVD staan opnames die gemaakt zijn tijdens mijn masterclass tijdens de rollenspellen, maar ook tijdens echte ontmoetingen met vrouwen op straat. Je zult versteld staan van hoe succesvol alle tips uit het boek zijn in de praktijk. Je zult mannen net als jou met mijn tips en trucs mooie vrouwen zien versieren.

Al mijn kennis staat in mijn boek maar de moeilijkste en belangrijkste stap is dat je de praktijk in gaat en al je opgedane kennis ook toe past. Het mooie is dat ik jou hierbij persoonlijk kan begeleiden!

In mijn masterclass smelten theorie en praktijk samen. Eerst oefenen we gezamenlijk via diverse rollenspellen, waarna we de 'playground' op gaan: we trekken er op uit om mooie vrouwen op straat te ontmoeten en versieren!

Ik ben er zeker van dat als je open staat voor mijn opbouwende kritiek & tips je al tijdens deze cursus enkele telefoonnummers kunt scoren. Kijk verder voor actuele data van de masterclass.

Tot snel!
Groeten,