Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Tips voor sporten & fitness


Wanneer je vrouwen wil gaan versieren is het belangrijk dat je buiten aandacht aan de vrouwen zelf, ook aandacht aan je eigen lijf en uiterlijk besteed. De eerste indruk die je op een vrouw maak is het belangrijkst, zoals je op deze site veelvuldig kan vinden. Het zelfvertrouwen dat je daarbij uitstraalt speelt daarin de voornaamste rol. Wanneer jij goed in je vel zit en een goed verzorgd uiterlijk hebt, zul je veel zelfvertrouwen uitstralen: precies waar vrouwen voor vallen.

Jezelf goed verzorgen is van essentieel belang!


Het uiterlijk van een man zelf speelt natuurlijk ook al een belangrijke rol bij een eerste ontmoeting. Indien een man er onverzorgd uitziet, knapt de meerderheid van de vrouwen direct af. Ik raad je aan om iedere dag een paar minuten van je tijd vrij te maken en aandacht te besteden aan je uiterlijk. Jou looks zijn belangrijk wanneer er een eerste indruk van jou wordt gevormd! Daarbij hoef je niet de aller knapste man ter wereld te zijn. Dat bedoel ik er zeker niet mee. Maar als je jezelf goed verzorgd, kom je al een heel eind. Een klein beetje trainen kan daarbij zeer positieve gevolgen voor hebben.

Er goed verzorgd uitzien hoeft geen uren in beslag te nemen


Aandacht besteden aan je lichaam hoeft geen uren tijd in beslag te nemen. Er zijn een aantal workouts die je heel gemakkelijk thuis of in de sportschool kunt doen. Naarmate je deze oefeningen met regelmaat doet zul je merken dat je lichaam fitter wordt en dat je resultaat boekt. Probeer er voor te zorgen dat je je buikje weg traint zodat je goed in vorm bent en er goed uit ziet.

Wees trots op jezelf en je uiterlijk!


Wanneer je eenmaal bezig bent met je uiterlijk en je merkt dat je resultaat boekt zul je hier trots op zijn. Wanneer je trots bent op jezelf zul je dit uitstralen en dit zorgt ervoor dat je veel zelfverzekerder overkomt! En dat is nu net de essentie waarom je uberhaupt zo moeten gaan sporten. Het zal tot gevolg hebben dat vrouwen jou zien als een zelfverzekerde man, waardoor jij al meteen een natuurlijke aantrekkingskracht hebt. Zelfs al voordat je iets tegen haar hebt gezegd. Het versieren en verleiden lijkt plotselijk als vanzelf te gaan. Vergis je niet, ik heb je het geheim hierachter nu verteld!

Cardio vs krachttraining


Je zult je misschien afvragen hoe je je lichaam nu het beste in vormt krijgt. Dat zal ik je nu gaan vertellen! Ten eerste is het belangrijk dat je cardio afwisselt met krachttraining. Zo komen al je spiergroepen stuk voor stuk aan bod en zorg je ervoor dat je spieren opbouwt en je vetgehalte afneemt. Dit heeft als gevolg dat JIJ veel lekkerder in je vel zit en vrouwen voor JOU in de rij zullen staan. Besteed veel aandacht aan jezelf en je kunt trots zijn op jezelf!

Sport tips


Een tip voor de mannen onder ons,die tussen de leeftijdscategorie van 30 tot 50 jaar zitten: Doe regelmatig cardio oefeningen. Deze oefeningen zijn goed voor de conditie van je hele lichaam en met name voor de plaatsen waar de kilo's eraan vliegen zoals rondom het buik gedeelte. Cardio oefeningen kunnen zowel buiten als in de sportschool. Oefeningen bestaan uit fietsen, hardlopen, oefeningen op de crosstrainer, rennen op de loopband, spinning, zwemmen en stevig wandelen met bijvoorbeeld de hond.

Het beste advies dat ik je kan geven is om in het begin minimaal 3 dagen per week 20 tot 30 minuten een vorm van cardio te doen en naarmate je merkt dat je lichaam meer aan kan dit te verhogen tot 6 dagen per week.  Het belangrijkste bij het kiezen van cardio oefeningen is dat je oefeningen kiest, die je zelf leuk vindt. Motivatie blijft daardoor gegarandeerd goed.

De belangrijkste sport tips en tips voor een goed uiterlijk!

 1. Het is erg belangrijk dat je jezelf een DOEL voor ogen stelt. Wat wil je bereiken met uitvoeren van verschillende oefeningen? Naar dit doel zul je toewerken en dit zou drive zijn om door te gaan!
 2. Train verschillende spiergroepen door zowel cardio als krachttraining regelmatig af te wisselen!
 3. Eet voldoende fruit en groenten! Eet gezond!
 4. Zorg ervoor dat je zo min mogelijk zout binnenkrijgt door voedsel. Zout zorgt ervoor dat het vocht in je lichaam wordt afgedreven.
 5. Drink 2,5 liter water per dag!
 6. Zorg voor genoeg lichaamsbeweging en ga zo min mogelijk met de auto voor kleine afstanden (Ga vaker met de fiets of met de voet naar de winkel bijvoorbeeld)!
 7. Neem wat vaker de trap in plaats van de lift.
 8. Heb je een kantoorbaan? Zorg ervoor dat je in je pauze wat vaker een blokje om loopt.
 9. Als je zelf niet genoeg discipline hebt, neem dan een persoonlijke trainer. Het is het zeker WAARD!!! Ook kun je samen met een bekende sporten, die ervoor zorgt dat je niet opgeeft. Samen sporten is vaak minder saai dan alleen.
 10. Zorg ervoor dat je het voedsel dat je klaarmaakt, meer kookt, dan dat je het braadt!
 11. Begin iedere morgen met 5-sit ups! Niet teveel nadenken maar gewoon DOEN!
 12. Sla je ontbijt 's morgen niet over. De kans is groot dat je tegen de middag sneller honger krijgt en slechte voeding binnen krijgt!
 13. Schrijf je in bij een sportschool, en doe dit alleen wanneer je er zeker van bent dat je minimaal 3 dagen in de week kunt gaan sporten! Wanneer je bang bent dat je niet vaak genoeg zal gaan, dan kun je bij veel sportscholen een persoonlijk schema laten maken. Dit is helemaal op jou afgestemd en zal ervoor zorgen dat jij snel in vorm bent. Bovendien zorgt het schema ervoor dat je vaker gaat sporten, omdat je je aan je schema wil houden. Ook een personal trainer is dus een optie.
 14. De laatste en misschien wel de belangrijkste tip: Zorg dat je zelfvertrouwen krijgt!

Zo, dat was een hele lijst. Maar je hebt nu wel al wat om mee aan de slag te gaan. Het krijgen van een perfect vormgegeven lichaam vergt zeer veel tijd en is niet wat ik voor ogen heb. Wel een lichaam dat gezond is en waar je trots mee een vrouw tegoed kan treden.

Vrouwen versieren is meer dan sport & fitness


Vrouwen versieren gaat verder dan een perfect lichaam. Wil je alles te weten komen over het versieren van vrouwen en alle trucs die je daarbij van pas kunnen komen? Ik ben dating doctor Al Phadoc en heb duizenden mannen reeds op weg geholpen om het geheim van het versieren van een vrouw te ontdekken. Als autoriteit op het gebied van vrouwen verleiden kan ik ook jou helpen. Om alles te weten te komen over het verleiden van meiden of vrouwen heb ik een boek voor je geschreven. In het boek Verleid iedere vrouw vindt je al mijn ervaring gebundeld in een verhaal dat jij kunt gebruiken als een praktische handleiding. Geen uitgebreide strategieen, maar tips die je direct kunt proberen in de praktijk en die werken. Het uiterlijk van je is slechts een onderdeel van een hele dynamiek die bij het verleiden van vrouwen aan bod komt.

Voor de mannen die graag ook voorbeelden uit de praktijk willen zien heb ik ook een compleet verleidingspakket. Je ontvangt naast het boek dan ook een audio CD en DVD met geluid en beelden van de oefeningen zoals je ze vind in het boek en worden gebruikt in mijn praktijk cursus. Ook heb ik op de DVD live beelden geplaatst uit de praktijk op straat. Je zult zelf kunnen zien hoe effectief mijn oefeningen zijn. Maar wil je echt aan de slag met jezelf dan is er maar een beste methode. Maandelijks kun je mijn masterclass vrouwen versieren volgen. Leer van de expert van Nederland en België hoe je vrouwen moet versieren. Onder mijn persoonlijk begeleiding ga je aan de slag. In eerste instantie met oefeningen die we met andere cursisten gezamelijk oefenen. Daarna ook echt in de praktijk op straat. Met jou motivatie en inzet en mijn kunde weet ik zeker dat ik ook jou aan een vrouw kan helpen. Honderden mannen zijn je reeds succesvol voor gegaan in het volgen van deze cursus. Pak ook deze kans en start zelf!