Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Vrouwen verleiden - GRATIS hulp & TIPS


Ik heb misschien nieuws voor je: Het is namelijk niet zo moeilijk als het misschien lijkt! Net als jij hunkert naar mooie vrouwen en seks, hunkeren vrouwen naar mannen en seks! Nog meer goed nieuws: Je bent aanbeland op de website van Al Phadoc, doctor in de liefde. Ik ben de expert op gebied van vrouwen versieren en wil mijn kundigheid met jou delen.

Persoonlijkheid en lichaamstaal


Ten eerste moet je weten dat je uiterlijk niet bepalend is voor jou succes bij het verleiden van vrouwen. De kunst verleiden ligt hem in jou persoonlijkheid en het kunnen 'lezen' van je lichaamstaal door vrouwen. Vrouwen vallen sneller op zelfverzekerde mannen die weten wat ze willen in hun leven en die over humor beschikken. Verder moeten je er goed verzorgd bij lopen en iets voor een vrouw over hebben.

Belangrijk is dat je niet te graag moet willen. Vrouwen zijn namelijk heel erg goed in het oppikken van gevoelens. Als jij er puur op uit bent om seks met haar te hebben, dan zal zij dit 9 van de 10 keer aanvoelen en er op afknappen. Naar een vrouw hunkeren is dus geen goed idee.

Wanneer de vrouw ook wat moeite moet doen, zal dit leiden tot meer aantrekkingskracht. Deze aantrekkingskracht kun je vergroten door haar niet direct precies te geven wat ze wil. Door haar er moeite voor laten doen ben jij diegene die iets heeft wat zij wil. Hoe je dit vrouwen verleiden moet aanpakken? Ik heb hiervoor een aantal methodes & tips voor je verzameld die je direct in de praktijk kunt toepassen.

Hoe kom je tot een date


De vrouw moet natuurlijk wel geïnteresseerd in jou zijn, wil je je bezig kunnen gaan houden met het verleiden van de vrouw. Hierbij is je persoonlijkheid het belangrijkste. Voor veel mannen die moeite hebben met het vinden van een vrouw gaan hier al de mist in. Heb je geen zelfvertrouwen dan wordt het verleiden van de vrouw een moeilijk verhaal. Niet gek, want vrouwen vallen op zelfverzekerde mannen die alles op een rijtje hebben in hun leven.

Daarnaast zul je zonder zelfvertrouwen ook nooit op een vrouw afstappen om een praatje te maken. En dat is toch essentieel om uberhaupt al in contact met een vrouw te komen.

Nadat je op een vrouw bent afgestapt komt de opening. Hier gaan ook ontzettend veel mannen de mist in. Het is nog altijd een groot misverstand dat je met een juiste openingszin een vrouw kunt verleiden. Er is geen zin die je magisch iedere keer weer kunt gebruiken en waarmee je keer op keer een vrouw aan de haak kunt slaan. Wordt wakker! Het is juist je eigen originaliteit en lef dat ervoor zorgt dat een vrouw interesse in je kan gaan hebben. Gebruik je dus een vaste openingszin? Nee!! Absoluut niet!

Toon interesse en laat de situatie beslissen waar je het gesprek mee start. Laat haar merken dat je haar leuk vindt. Kijk haar recht in haar ogen aan en maak haar aan het lachen. Met wat oefening heb je binnen de kortste keren het telefoonnummer bemachtigd.

Wat nu? De date! Gedraag je te allen tijde als een gentleman, zorg dat je er verzorgd uitziet en luister goed naar wat zij te vertellen heeft. De date zal dan vanzelf gaan.

Vrouw verleiden tijdens een date


Je hebt je best gedaan. Nu wil je weten of dit effect heeft gehad. Dit zie je aan de lichaamstaal van een vrouw. Als je wat ervaring hebt kan ook jij herkennen welke signalen een vrouw geeft of ze wel of niet in jou geïnteresseerd is. Merk je dat een vrouw geïnteresseerd is, grijp dan je kans! Zie je bijvoorbeeld dat ze voorover leunt, je aanraakt, haar lippen nat maakt, merk je de spanning? Dan zit je goed.

Ook vrouwen zijn op zoek naar emotionele en fysieke binding en zullen dit ook laten merken. Bij het afscheid zal jij aan de lichaamstaal van de vrouw direct merken wat zij wil.

Begin nu met het verleiden van vrouwen!


Dit was natuurlijk een heel beknopte beschrijving van hoe je een vrouw moet verleiden. Voor je zo ver bent dat je precies aan voelt hoe je een vrouw kunt verleiden zul je nog heel wat meer zaken moeten weten. Iets dat ik je graag helemaal uit de doeken wil doen.

Ik, Al Phadoc, ben de expert ben op het gebied van vrouwen verleiden in Nederland. Ik heb reeds vele mannen geholpen om de kunst van het verleiden onder de knie te krijgen. Niet voor niks wordt ik regelmatig gevraagd als expert door vele media. Het heeft me jaren en honderden pogingen gekost om de kunst van het verleiden te perfectioneren. Ik kan je nu echter melden: ik ben er nu zeker van dat het verleiden van vrouwen geen geheimen voor me kent. Sterker nog, ik wil met jou al mijn kennis delen zodat jij niet in de valkuilen hoeft te lopen die ik ben tegen gekomen!

Al Phadoc helpt je persoonlijk op weg


Al mijn tips & technieken heb ik verzameld in het boekverleid iedere vrouw”. Naast enorm veel tips & technieken vind je er ook beschrijvingen van situaties, en hoe je elke situatie het beste kan gebruiken om een vrouw uiteindelijk te verleiden tot een date. Heb je een date gescoord dan geef ik je ook handvaten om je dat tot een succes te maken. Waar moet je mee rekening houden en hoe kun je haar verleiden als je haar echt leuk vind.

Een musthave is mijn DVD met een samenvatting van de masterclass workshop & voorbeelden van mijn tips in de praktijk op straat. Je kunt deze DVD als 1 pakket bij het boek “verleid iedere vrouw” bestellen. Bekijk de oefeningen & rollenspellen die wij tijdens een masterclass doen om zelf de tips en technieken uit het boek te kunnen oefenen. Daarnaast hebben we live beelden van situaties op straat voor je gefilmd waarin mijn tips in de praktijk worden gebruikt. Dit is het ideale voorbeeld als je graag zil zien hoe de technieken uit het boek in de praktijk werken. Het vrouwen verleid starters totaalpakket bevat verder een Audio CD waarop de oefeningen uit mijn workshop ook op staan. Deze kun je gebruiken om bijvoorbeeld tijdens autoritten te oefenen en beter voorbereid voor de dag kunt komen.

Wil je graag persoonlijke begeleiding van een expert of gewoon het beste van het beste om je vrouwen verleiders carrière een kickstart te geven? Geef je dan op voor mijn workshop verleiden. Tijdens mijn expert cursus vrouwen verleiden ga jij onder mijn begeleiding leren hoe je vrouwen kan verleiden. Met oefeningen en rollenspellen zal ik je voorbereiden op de praktijk. En die praktijk gaan we ook direct in.

Stel jezelf open voor mijn tips en technieken en ook jij zult succes krijgen bij het verleiden van vrouwen. Je leert de kunst van het verleiden dus van de master zelf! Met een beetje wilskracht van jezelf is succes verzekerd!

Laat dan nu je telefoonnummer hier achter:
GRATIS telefonisch consult - Spreek Al Phadoc zelf
Laat mij je bellen op een moment dat het jou uit komt!
Naam:
E-mail:
Telefoonnr.:
Bel mij tussen:
en
Opmerking.:
Type a.u.b. de onderstaande woorden in de plaatjes over. Dit is om spam tegen te gaan.

Ik spreek je snel.
Groeten,

Nationale beroemde datingcoach bekend van o.a. PLAYBOY , BNN Spuiten en Slikken, Panorama, Nieuwe Revu , RTLBoulevard en RTL Nieuws

Referenties