Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Dirty talk / Geile taal - Advies en Tips van Al Phadoc


Je hebt er vast wel eens over gehoord: 'geile praat' oftewel 'dirty talk'.  Het is erg populair en zeker op het internet in chatrooms zie je het vaak verschijnen. Maar dit is niet direct de dirty talk die wij bedoelen. Als je Geile praat wil gebruiken bij een vrouw, moet je uit kijken tegen wie je het gebruikt en al helemaal op welk moment. Er zijn namelijk vrouwen die het ontzettend opwindend vinden, maar er zijn ook net zo veel vrouwen die er absoluut niet van houden en die een verkeerd beeld van je kunnen krijgen.

Het is ten zeerste af te raden om dit tijdens een van de eerste dates met een vrouw te gebruiken. Dan is het verstandiger om elkaar eerst beter te leren kennen en te ontdekken waar jullie beiden van houden.

Let's talk about sex?


Wanneer je elkaar beter kent en weet dat jullie beiden van 'dirty talk' houden, dan kan geile praat heel spannend en opwindend zijn. Geile praat kan eigenlijk op ieder moment en kan extra spannend zijn wanneer jullie in een openbare gelegenheid zijn, zoals in een restaurant of in de bioscoop. Maar ook thuis op de bank voor de tv kan een simpel zinnetje het hart van je vriendin, vrouw of minnares sneller doen kloppen.

Dirty talk kan de interactie tussen twee geliefden of minnaars veel intenser maken. De Amerikaanse schrijfster Barbara Keesling heeft zelfs een heel boek aan 'dirty talk' gewijd, genaamd 'Talk sexy to the one you love'. Zij beweert in haar boek dat er niets mooiers is dan wanneer je vriend/vriendin of partner de meest geile dingen tegen je zegt. Vrouwen raken er niet alleen opgewonden van, ze zijn soms zelfs helemaal niet meer te stoppen.

Kies het juiste moment


Tijdens een eerste afspraakje is het dus niet aan te raden om aan geile praat te doen. Tijdens een eerste afspraakje is het verstandiger om een beetje te flirten en proberen interesse voor jou op te wekken bij de vrouw. Loop vooral niet te hard van stapel, vrouwen willen overal rustig de tijd voor nemen en je beter leren kennen. Respecteer dit vooral, anders heb je grote kans dat er geen vervolg date komt of de vrouw op je af knapt. Maak verder gebruik van mijn dating tips om op zeker te spelen.

Wanneer je tijdens een date merkt dat de vonk echt is overgesprongen en de vrouw door haar lichaamstaal laat merken dat ze wel met je zou willen zoenen, is het dan ook aan te raden haar te zoenen. Het kan zo zijn dat de vrouw je mee naar binnen vraagt thuis, dan moet je dus ook met haar mee gaan. Ben altijd voorzichtig met je woordkeuze, want je kan haar snel onbedoeld beledigen.

Wees subtiel


Wanneer je met een vrouw aan het zoenen bent en meer wil, ben dan in eerste instantie als je niet zeker van je zaak bent heel subtiel. Zeg bijvoorbeeld niet direct dat je zin hebt in seks, maar geef haar subtiele hints. Maak bijvoorbeeld een opmerking over hoe mooi ze is of raak haar voorzichtig aan. Probeer vooral uit te vinden wat zij wil en als je niet zeker van de situatie bent, doe het dan ook niet. Laat haar niets doen wat zij niet wil. Vrouwen willen niet te veel druk op zich hebben.

Het verschil tussen 'dirty talk' en geile praat


Veel mensen denken dat 'dirty talk' en geile praat hetzelfde is, maar er is wel degelijk een verschil tussen beide. Bij 'dirty talk' worden er vaak afspraken tussen beide partners gemaakt die min of meer van elkaar weten wat geschikte woorden voor elkaar zijn. Bij 'dirty talk' worden namelijk vaak behoorlijke grove woorden gebruikt, waarvan beide partners een positieve stimulans krijgen.

Voor buitenstaanders kunnen de dingen die bedpartners tegen elkaar zeggen grof en beledigend overkomen. De partners bedoelen deze woorden echter niet letterlijk. Het is een soort van rollenspel waarin de bedpartners verwikkeld zijn. Wanneer je met je partner aan 'dirty talk' wil doen is het dus raadzaam vooraf goed af te spreken wat je wel en niet kan zeggen en wat wel of niet als prettig wordt ervaren. Zo kun je in de (nachtelijke) uren veel plezier samen beleven. 'Dirty talk' en geile praat kan je relatie of romance een ontzettende impuls geven, maar kijk er goed mee uit!

Advies over 'dirty talk' of geile praat?


Wanneer je een relatie hebt of van plan bent tijdens of na een date aan 'dirty talk' of aan geile praat te doen en je weet niet hoe je dit moet doen of waar je op moet letten, dan kan ik je hier advies over geven. Ik ben Dr.Al Phadoc, de expert van Nederland op gebied van het versieren van vrouwen. Ook ik ben geïnteresseerd in geile praat en 'dirty talk' en heb door jarenlang experimenteren inzicht gekregen in hoe en wanneer je 'dirty talk' en geile praat op de juiste wijze moet gebruiken.

Inmiddels weet ik met het grootste gemak iedere vrouw te verleiden door precies het juiste te zeggen, op het juiste moment. Het slagen van een date of een relatie hangt namelijk in grote mate af van sociale dynamiek en dus ook het wel of niet toepassen van 'dirty talk'. 

Wil jij tips en advies over het gebruik van 'dirty talk' en geile praat bij het spel van vrouwen verleiden van een expert? Al mijn kennis over het versieren van vrouwen heb ik gebundeld in mijn boek 'Verleid iedere vrouw'. Het is geen boek met allerlei theorieen, maar een praktische handleiding waarmee je direct aan de slag kan. Ik geef je 'killer' tips over wat je wanneer tegen een vrouw moet zeggen. Ik zal je uitleggen waarom vrouwen op bepaald gedrag altijd negatief reageren. Je zult de valkuilen gaan herkennen en deze vermijden. En je zult eindelijk het zelfvertrouwen krijgen om ook actie te kunnen ondernemen en een leuke vrouw aan de haak te slaan. Maar ook wat je moet doen om een duurzame relatie op te bouwen die met de nodige Dirty Talk altijd spannend en uitdagend blijft.

De toepassing van mijn tips en kennis kan ik je ook direct laten zien. Mijn vrouwen verleiden totaalpakket bevat naast het boek ook een audio CD & DVD met opnames van de oefeningen uit mijn workshop en voorbeelden die zijn gefilmt in de praktijk. Zo kun je met eigen ogen zien hoe je optimaal je kennis kunt benutten en spannend voor een vrouw blijft.

Wil je liever persoonlijk advies? Huur mijn dan in als 'Personal dating coach' en ontdek hoe je jou date of relatie een enorme boost kan geven. Je krijgt van mij persoonlijk les en we gaan samen de praktijk om je opgedane kennis over vrouwen versieren toe te passen. Dit is de manier om te leren hoe je dirty talk juist kunt toepassen.