Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Flirtsignalen van vrouwen herkenen - Flirttips


Het is als man zijnde natuurlijk belangrijk om veel van flirt signalen te weten. Je wil een vrouw laten weten dat je in haar geïnteresseerd bent, toch? Weet je niet wat ik hiermee bedoel, dan kun je hier vele flirttips vinden.

Maar wat ook belangrijk is: hoe pik jij de flirt signalen van een vrouw op? Zij laat jou namelijk ook weten of ze wel of niet in je geïnteresseerd is door bepaalde flirt signalen. Als jij deze kan herkennen kun je hier flink veel voordeel mee op doen.

Het is voor jou als man belangrijk dat je in de gaten houdt welke signalen je opvangt van een vrouw, hoe je een vrouw op een voor haar interessante manier kan versieren & welke signalen een vrouw aangeeft.

Veel mannen vragen zich het volgende af tijdens een gesprek of date met een vrouw:
 • “ Zou ze me leuk vinden?”
 • “ Hoe kan ik me het beste gedragen?”
 • “ Wat moet ik zeggen?”
 • “ Kijkt ze naar mij? “
 • “ Zou ze geïnteresseerd zijn?”
 • “ Zou ze naar mij toekomen?”

Omdat mannen zich bovenstaande vragen vaak stellen tijdens een gesprek of date met een vrouw, komen ze onzeker en ongeïnteresseerd over. Ze zijn met hele andere dingen bezig, dan waar het in werkelijkheid om zou moeten gaan. Precies wat vrouwen niet willen!

Maar als man zijnde wil je toch een beetje zekerheid en grip hebben op de situatie. Hoe weet je nu of een vrouw daadwerkelijk geïnteresseerd in jou is? Daar kom je achter door de flirtsignalen van een vrouw te herkennen.

Ik vroeg me ook altijd af wat een vrouw van mij dacht en hoe ik me moest opstellen tijdens bepaalde situaties. Inmiddels ben ik, dating dokter Al Phadoc, dé expert op het gebied van het verleiden van vrouwen. Ik kan nu heel gemakkelijk de flirtsignalen van een vrouw herkennen en ik leer jou graag hoe jij deze ook kunt herkennen.

Waar herken je flirtsignalen van een vrouw aan?


Vaak zijn de flirt signalen die een vrouw afgeeft heel subtiel. Maar daarom zijn ze er niet minder belangrijk om. Ik zal jou haarfijn uitleggen hoe jij deze signalen kan herkennen.

1. Lichaamstaal


De lichaamstaal is bij het versieren van een vrouw erg belangrijk. Het maakt deel uit van het menselijke 'paringsritueel'. Vaak straal je bewust of zonder dat je het in de gaten hebt je interesse, je innerlijke verlangens en de gedachten die je op dat moment hebt over iemand, automatisch uit.

Dit kan zowel in je voordeel als in je nadeel werken en dit geldt precies hetzelfde voor vrouwen. Vrouwen zijn namelijk nog sterker in het uitstralen van een bepaalde lichaamstaal. Wanneer ze geïnteresseerd zijn in een man zullen ze dit duidelijk laten merken en flirten.

Vrouwen zullen als eerste laten merken dat ze geïnteresseerd zijn door te beginnen met oogcontact. Ze zal op een subtiele manier naar de persoon kijken waar ze geïnteresseerd is. Op het moment dat die persoon terug kijkt zal ze de neiging hebben om weg te kijken om vervolgens weer terug te kijken. Op het moment dat ze zeker weet dat de persoon waarin ze geïnteresseerd is ook interesse heeft zullen haar ogen verwijden en haar pupillen groter worden.

Ook heeft een vrouw de neiging je aan te raken, je hand vast te houden en haar benen over de jouwe te doen.

Er zijn nog een aantal wat subtielere flirtsignalen van vrouwen waar je rekening mee moet houden, namelijk:
 • Ze raakt haar nek of oorlel aan;
 • Ze maakt haar lippen vochtig;
 • Ze wiebelt een beetje met haar voet of been;
 • Ze speelt met haar haar en draait het om haar vinger;
 • Ze houdt haar hoofd een beetje schuin of kijkt glimlachend naar beneden;
 • Ze buigt een beetje voorover terwijl ze met je praat;
 • Ze frunnikt aan haar juwelen of iets wat op tafel ligt;
 • Ze spiegelt jou lichaamstaal

Het lijken misschien subtiele signalen, maar ze zijn erg makkelijk om te herkennen als je er echt op gaat letten. Je kan meteen zien of een vrouw jou ziet zitten en hoeft niet onzeker te zijn. Sterker nog: Je onzekerheid is de belangrijkste afknapper voor een vrouw.

Als je zelfvertrouwen uit straalt geeft dat een vrouw het teken dat je jezelf en je leven onder controle hebt. En dat is precies waar alle vrouwen uiteindelijk (soms onderbewust) naar op zoek zijn.

Mocht je moeite hebben met je zelfvertrouwen dan kan ik je al direct enkele praktische tips geven om je zelfvertrouwen op te krikken. Ik stuur je direct mijn ebook over zelfvertrouwen als je me hieronder je email adres even laat weten. Let op: Dit is helemaal gratis!Denk overigens niet dat dit alle signalen zijn. Je zult er als je er bewust mee bezig bent nog veel meer gaan herkennen. En iedere vrouw heeft weer andere signalen of combinaties van signalen.

2. Houding


De houding is een onderdeel van de lichaamstaal en  is tevens een belangrijk onderdeel van 'verleiden'. Uit onderzoek is gebleken dat we geneigd zijn om bepaalde lichaamstaal van elkaar over te nemen, we spiegelen eigenlijk het gedrag van mensen waar we ons fijn bij voelen of tot aangetrokken voelen.

Als je je bij een vrouw op je gemak voelt zou je tegen haar aan kunnen leunen. Zij zal automatisch terug leunen. Als zij naar je lacht zul je automatisch terug lachen.

Vaak heb je dit zelf niet eens door en doe je het dus vanzelf. Doe je dit nog niet automatisch, dan is het verstandig hier op te letten en dan zal dit vanzelf komen.

Probeer maar eens, je boekt zeker succes! Je zult meteen zien dat een vrouw flirtsignalen af geeft. Zo verleid je met het grootste gemak iedere vrouw.

3. Wanneer weet je of een vrouw echt interesse heeft?


Een vrouw zal enkele signalen uitstralen indien ze interesse heeft in een man, hierbij is houding en lichaamstaal dus erg belangrijk. Ook zal ze bepaald gedrag vertonen waardoor jij weet dat zij jou ziet zitten. De volgende flirt signalen zijn belangrijk:
 • Ze zal op een bepaalde manier naar je kijken waardoor je je gevleid voelt.
 • Zo zal ze haar stem verlagen en verzachten
 • Ze kan je af en toe aanraken of ze zal iets van je kleding vegen
 • Ze gooit haar haren naar achter en strijkt door haar haren terwijl ze haar hoofd naar voren buigt.
 • Ze lacht naar je zodat je je er als man zijnde verlegen van word
 • Ze richt haar blik een paar seconden op jou en wanneer ze merkt dat je terug kijkt, kijkt ze snel een andere kant op.
 • Ze zal zich aantrekkelijk en sexy kleden en haar kleding glad strijken
 • Ze zal een rechte houding aannemen zodat haar borsten vooruitsteken.
 • Ze kijkt naar haar nagels
 • Ze houd haar ogen wat langer gesloten bij het drinken of wanneer ze met jou spreekt.

De flirtsignalen gebruiken


De flirtsignalen herkennen is één, nu moet je er nog wat mee doen. Dit is iets waar heel veel mannen de mist in gaan. Nu ben je niet voor niks op deze pagina terecht gekomen. Ik, Al Phadoc, ben de expert op het gebied van het verleiden van vrouwen en kan jou leren hoe je iedere vrouw versiert & verleid.

Jarenlang heb ik ervaring opgedaan door te onderzoeken wat een man het beste wel of niet kan doen in een bepaalde situatie. Ik kan je vertellen dat dit met bloed, zweet en tranen ging. Maar inmiddels heb ik het geheim van het flirten met vrouwen ontrafelt.

Buiten dat ik je flirt tips kan geven en je kan leren hoe je de flirtsignalen van een vrouw kan herkennen, en waarschijnlijk nog het belangrijkste: wat je hier nu mee moet doen.

Flirtsignalen leren te benutten


Je kunt duizenden boeken & websites vinden die over flirten & flirtsignalen herkennen gaan. De waarheid is echter dat veel van deze verhalen niet uit de praktijk komen. De kennis die ik heb opgedaan heb ik zelf in de praktijk gebracht, om er achter te komen wat echt werkt.

Jarenlang stuntelen om hier achter te komen wil ik jou besparen. Ik kan jou de kunst van flirtsignalen & 'het flirten' leren met kennis uit de eerste hand. Vele mannen zijn jou de afgelopen jaren voorgegaan en mijn tips en technieken hebben zich dan ook al veelvuldig bewezen.

Mijn boek 'Verleid iedere vrouw' vertelt jou alle details die te maken hebben met het flirten met vrouwen. Flirt tips en het herkennen van flirtsignalen worden uitgebreid behandeld. Ook zal ik jou praktijkvoorbeelden geven waaraan je kunt zien hoe je met flirtsignalen om moet gaan. Zowel do's als don'ts komen hierbij aan bod.

Mijn mijn flirt & versier pakket zal jou leren wat je wel en absoluut niet moet doen. Naast het boek ontvang je ook een Audio CD & DVD met gefilmde praktijkvoorbeelden & onderdelen van mijn cursus. Met mijn oefeningen leer je om te gaan met het brein van vrouwen en leer je bepaalde zaken te accepteren en tegelijkertijd op flirtsignalen in te spelen. Je zult ontdekken hoe een vrouw denkt en met bepaalde dingen om zal gaan. Je zal mijn flirt tips via de DVD & de audio CD in dit pakket in praktijk gebracht zien worden. Ook leer je door praktijkvoorbeelden de flirtsignalen van een vrouw herkennen, waarna je veel verschillende situaties ziet en hoe je hier mee om moet gaan.

Maar ik weet zeker dat mijn cursus vrouwen versieren jou het beste resultaat zal opleveren. Net als in het boek en de dvd krijg jij tal van flirt tips en zul jij leren hoe jij flirtsignalen kan herkennen. Het grote verschil is: in de cursus bekijken we niet alleen praktijkvoorbeelden van anderen maar ga ik zelf met jou de praktijk in om alle geleerde zaken direct uit te proberen.

Onder mijn persoonlijke begeleiding leer jij hoe je moet flirten, hoe je de flirtsignalen van een vrouw kan herkennen en hoe je moet handelen in verschillende situaties die zich voor kunnen doen wanneer je een vrouw aanspreekt of met haar op date gaat. Dit is de methode met het beste resultaat garantie. Bekijk de data van de eerstvolgende verleidingscursussen.