Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Wat willen vrouwen? Leer het nu! Versiertips voor mannen


Als mannen nu eens zouden weten wat vrouwen willen, zou alles een stuk makkelijker zijn. Je hebt het vast zelf wel eens ervaren: Een botsingen tussen jou en een vrouw doordat jullie beiden iets anders willen of naar iets anders op zoek zijn. Dat mannen en vrouwen van elkaar verschillen maakt de andere sekse natuurlijk ook heel interessant. Maar het maakt het er vaak niet gemakkelijker op.

Soms lijkt het wel of vrouwen en mannen naar compleet tegenstrijdige dingen op zoek zijn. Zeker als je als man niet zeker van jezelf bent is het daarom enorm moeilijk om nu precies te achterhalen wat een vrouw nu precies van je wil.

Hulp is in aantocht!


Maar beste man, je redding is nabij. Ik ben Al Phadoc, de specialist in het verleiden & versieren van vrouwen in Nederland en ik zal er voor zorgen dat jij in het vervolg precies zal weten waar vrouwen van je willen. Ook ik was vroeger onzeker en wist niet wat nu precies de gedachten van vrouwen waren en hoe ik hierop kon inspelen. Ik heb er jaren aan gespendeerd en ben er nu zeker van dat ik weet wat een vrouw precies wil. Vele mannen die op zoek waren naar een vrouw maar die het niet lukte heb ik reeds geholpen. En jij kunt de volgende zijn!

Waar zijn vrouwen nu naar op zoek in een man?


Er is veel onderzoek gedaan naar de verschillen tussen mannen en vrouwen en naar de verschillende dingen die mannen en vrouwen in elkaar zoeken. Voor jou is natuurlijk interessant wat een vrouw wil zodat je hier op in kunt spelen. Ik ben inmiddels zoveel vrouwen tegen gekomen dat ik je precies kan aangeven wat vrouwen zoeken in een man. Dit is belangrijke kennis, want als je dit weet weet je ook hoe je een vrouw kunt verleiden.

Vrouwen zoeken een man die in ieder geval een beetje emotioneel, romantisch en humoristisch is. Dit zijn factoren die direct voor aantrekkingskracht zorgen, al bij de eerste ontmoeting. Tijdens een date vinden vrouwen het fijn wanneer een man geduld heeft en dingen niet overhaast wil laten vergaan. Een vrouw wil langzaam vertrouwen kunnen opbouwen in een man.

Ook complimentjes doen het goed bij vrouwen. Vrouwen zoeken namelijk ook waardering. Blijf dus altijd je zelf in het bijzijn van een vrouw en laat zien dat je oprecht in haar geïnteresseerd bent en dingen niet te snel wil laten gaan. Luister goed naar wat zij te vertellen heeft en geef haar aandacht. Vrouwen willen gelijk behandeld worden en willen niet dat jij haar het gevoel geeft minderwaardig te zijn. Toewijding is dus ook belangrijk voor vrouwen.

Wat voor vrouwen ook belangrijk is, is dat een man een doel in zijn leven heeft. Vrouwen zoeken namelijk uiteindelijk altijd vastigheid en zekerheid (het bouwen van een eigen nestje is toch de weg van de natuur). Een man die haar kan verzorgen en beschermen. Een man die zijn zaken goed op een rijtje heeft en een doel heeft in zijn leven kan dit waarschijnlijk en is dus iets dat vrouwen aantrekkelijk vinden.

De grootste aantrekkelijkheidsfactor: zelfvertrouwen


Zelfvertrouwen is misschien nog wel de grootste aantrekkelijkheidsfactor voor een vrouw. Daarvoor hoef je je niet anders voor te doen dat dat je bent. Vaak wordt gedacht dat vrouwen altijd op zogenaamde 'bad boys' vallen. Dit is niet waar. Wanneer jij gewoon je zelf bent, haar aandacht geeft en een 'gentleman' bent is de kans op succes zelfs vele malen groter. Het gaat erom dat jij zelfverzekerdheid uitstraalt. Zo zal een vrouw namelijk het gevoel krijgen dat jij de dingen in jou leven voor jezelf op een rijtje hebt. Dan vindt de vrouw de zekerheid waar zij zo hard naar op zoek is bij jou.

Biedt de vrouw emotionele ondersteuning wanneer zij dat nodig heeft. Ook al zou jij zelf heel anders reageren of lijkt het voor jou een kleinigheidje. Als een vrouw laat merken dat zij je ondersteuning wil, geef haar die dan ook.

Persoonlijke verzorging is ook belangrijk voor een vrouw. Een goede persoonlijke verzorging laat namelijk zien dat je goed voor je zelf zorgt en dat waarschijnlijk ook voor de vrouw zal doen. Poets dus je tanden, zorg dat je haar goed zit en kleed je gepast.

Dingen waar vrouwen niet naar op zoek zijn en waar vaak van wordt gedacht dat vrouwen willen zijn: een perfect uiterlijk, een torenhoge bankrekening en een stoere 'bad boy'.

Dit zijn de belangrijkste factoren die aantrekkingskracht tussen een vrouw en een man genereren. Het mooie is dat jij deze factoren kan beïnvloeden!

Stap één: onzekerheid overwinnen


Je wil een vrouw aanspreken of op date met haar: wat nu? Het begint bij zelfvertrouwen. Door onzekerheid klappen veel mannen dicht. Vrouwen willen dat een man op haar afstapt en zich open voor haar stelt. Stap dus zelfverzekerd op een vrouw af en maak gewoon eens een leuk praatje met haar. Daar is geen afgezaagde openingszin voor nodig. Een vrouw vind het al leuk als je op haar af stapt en een compliment maakt. Je zult versteld staan van de reactie! Zeker op een date dien je jezelf open te stellen en niet dicht te klappen niet door zenuwen. Mocht dit al een te grote stap voor je zijn dan kan ik je hier direct helpen al een goede stap in de juiste richting te zetten.

Zelfvertrouwen is zo belangrijk dat het naast je succes bij vrouwen ook verder in je leven kan helpen succesvoller en gelukkiger te worden. Je zult veel meer plezier uitstralen en dat heeft direct gevolgen voor hoe anderen op je zullen reageren. Natuurlijk vrouwen, maar iedereen! Met die eerste stap voor het krijgen van zelfvertrouwen te zetten help ik je graag. Download gratis mijn boek 'Nonstop zelfvertrouwen' er start meteen. Na het invullen van je email adres hieronder stuur ik het je direct op.Je hoeft overigens niet meteen je hele verleden of gevoelens op tafel te leggen. Laat nooit meteen het achterste van je tong zien, maar vertel wel dingen over je zelf. Luister eerst naar wat zij te vertellen heeft en probeer er vervolgens zelf met wat persoonlijks op in te haken. Zo laat je de vrouw zien dat je geluisterd hebt en laat je wat van je emoties zien. Ze komt al iets over jou persoonlijkheid te weten en dit zal haar nieuwsgierig naar je maken. Dat is natuurlijk wat jij wil.

Vrouwen versieren is makkelijker dan dat je denkt


Wil jij ook leuke vrouwen ontmoeten en versieren? Het is niet zo moeilijk als het lijkt. Ook jij kunt een vrouw precies bieden wat zij wil, zonder je persoonlijkheid te veranderen. Ik wil je alleen op een aantal punten laten letten. Je hoeft niet de mooiste man ter wereld te zijn om leuke vrouwen te verleiden. Je zult eenvoudigweg zelfvertrouwen op moeten bouwen om te durven oefenen. Onzekerheid overwinnen is iets waar je voor open zal moeten staan. Je zult jezelf onder controle moeten krijgen zodat je een ontmoeten kunt sturen. Om dit te kunnen creëren zul je eerst positief over jezelf moeten gaan denken. Dit is de basis. De rest volgt vanzelf, want het is toch vooral je ervaring met situaties die bepaald.

Al Phadoc, jou hulp bij het versieren van vrouwen!


Wil jij in het vervolg een vrouw kunnen bieden waar zij naar op zoek is? Wil jij de miscommunicatie tussen mannen en vrouwen voorkomen en de mooiste vrouwen versieren? Dan ben ik je redder in nood. Als expert op gebied van vrouwen verleiden heb ik al vele mannen geholpen. Ik was lang net als jij en zag vrienden zonder schijnbare moeite vrouwen versieren terwijl dit mij maar niet lukte. Ik ben ook op zoek gegaan naar de verschillen tussen mannen en vrouwen en weet nu precies hoe je een vrouw kunt bieden wat ze wil. Al mijn ervaringen en tips heb ik verzameld in mijn boek “Verleid iedere vrouw”. Hierin vind je de handvatten die jij nodig hebt om leuke vrouwen te ontmoeten en versieren. Neem de stap die nodig is om ook een vrouwen verleider te worden.

Heb je graag voorbeelden van mijn tips en oefeningen in de praktijk? Bestel dan het boek in combinatie met Audio CD en DVD als compleet versier totaalpakket. Op de audio CD en de DVD vind je een samenvatting van de cursus die ik geef en zul je concrete voorbeelden te zien krijgen van de tips uit het boek. Daarnaast staan er ook live opnames op van ontmoetingen met vrouwen op straat.

Wil je echt een schop onder je kont of gewoon het beste op gebied van versier & verleidings coaching dan biedt mijn masterclass vrouwen versieren jou de perfecte kans. Met oefeningen en rollenspellen werken we aan je zelfvertrouwen & wordt je bekend met de toepassing van mijn technieken in de praktijk. Die praktijk gaan we ook echt in. We gaan de straat op en echt contact met vrouwen zoeken. Met mij als je persoonlijke begeleider zal het ook jou gaan lukken om een vrouw te versieren. Sta je open voor mijn tips, dan is succes verzekerd!