Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Een vriendin krijgen - Hulp bij het vinden van een vriendin


Een vraag die bij veel mannen door het hoofd spookt is: “Hoe krijg ik een vriendin”. Het lukt maar niet en er is natuurlijk geen vaste handleiding die je kunt volgen waarmee je zeker weten een vriendin krijgt.

Er zijn gelukkig echter wel een aantal punten waarmee je je kansen aanzienlijk vergroot.

Ik, Dr. Al Phadoc, heb zo'n vijfentwintig jaar ervaring in de verleidingskunst en heb me al die jaren bezig gehouden met het achterhalen van de geheimen van de verleiding van de vrouw. Inmiddels heb ik een zeer goed beeld van welke eigenschappen belangrijk zijn voor het verleiden van vrouwen, het krijgen van een vriendin en het gezond houden van een relatie.

Wanneer je op zoekt bent naar een vriendin, kan ik je enkele zeer praktische tips geven die zich ruimschoots in de praktijk hebben bewezen bij vele mannen die net als jij geen succes hadden bij het vinden van een vriendin.

Kom achter de computer uit!


Veel vrijgezellen mannen besteden veel tijd aan het surfen op internet, op dating sites, op forums op zoek naar tips over het verleiden van vrouwen en het verkrijgen van een vriendin.

De eerste tip die ik je dan nu wil geven is: ga naar buiten en spreek vrouwen aan! Vrouwen vinden zelfverzekerde mannen die op hun afstappen leuk!

Je zal veel sneller succesvol vrouwen ontmoeten wanneer je gewoon op een vrouw af stapt en haar aanspreekt dan als je achter de pc blijft zitten en maar af wacht of je een reactie krijgt van een vrouw via een contact advertentie.

Sociale vaardigheden en een sociaal leven


Alvorens je een vrouw aanspreekt moet je natuurlijk wel weten hoe je dit met aanpakken. Daarom dien je eerst aan je sociale vaardigheden & assertiviteit te werken en zelfvertrouwen op de bouwen.  Ik kan je daarmee helpen.

Maar wat ook een belangrijke tip is dat je zelf moet werken aan een sociale leven. Kijk maar eens om je heen en bedenk je hoeveel van de stelletjes bij je bekenden elkaar via via hebben ontmoet. Dat kan ook jou gebeuren.

Via jou netwerk ontmoet je meer en meer vrouwen. Een vriendin van een vriend, een familielid van een collega en ga zo maar door. Je moet er natuurlijk wel voor open staan om vrouwen te ontmoeten en actief er mee bezig zijn.

Door aan je sociale leven te werken loop je een grote kans nieuwe mensen en dus ook vrouwen te ontmoeten. Doordat jullie eenzelfde persoon kennen hebben jullie ook al meteen een onderwerp dat als beginpunt van een gesprek kan dienen. Zo is het ijs als snel gebroken.

Je moet niet wanhopig op zoek zijn naar een vriendin. Je zal altijd zien dat je een vriendin vind net op het moment dat je het niet verwacht. Wanneer je te zeer bezig bent met het zoeken naar een vriendin zal je dit net tegen werken.

Je komt dan namelijk niet spontaan over en dat schrikt vrouwen direct af!

Meer tips die van belang zijn


Naast bovenstaande tips vind je op mijn website nog veel meer tips over hoe je aan je zelfvertrouwen en uiterlijk kunt werken. Als je zelfverzekerd over komt en er verzorgt uit ziet, zien vrouwen je als veel aantrekkelijker.

Maar dan komt het. Je moet natuurlijk vrouwen ook zelf actief gaan benaderen. Dit zal in het begin behoorlijk eng zijn.

Veel mannen hebben faalangst wanneer het op vrouwen aan komt. Vaak is deze angst ongegrond, mits je het volgens mij tips aan pakt. Net als jij op zoek bent naar een vriendin, zijn vrouwen op zoek naar een vriend.

Ik geef je de tips over hoe je een vrouw moet aanspreken, haar telefoonnummer kunt bemachtigen, hoe je je tijdens een date moet gedragen, hoe je een gelukkige relatie opbouw en houdt en nog veel meer! Sta jij hier voor open?

Hulp van de expert bij het krijgen van een vriendin


De liefde is een uiterst ingewikkeld fenomeen en ik kan me voorstellen dat je begeleiding wil hebben bij het krijgen van een vriendin. Iedere man is immers op zoek naar de bevrediging van zijn emotionele en fysieke behoeften en wil uiteindelijk een leuke vriendin. Het is niet raar dat je dit dan ook goed aan wil pakken.

Ik, Dating Doctor Al Phadoc, kan je hier alle mogelijke houvast bij aanbieden. Ik ben gespecialiseerd in de verleidingskunst en heb hierin jarenlange ervaring in opgebouwd.

Ik heb besloten om een boek te schrijven om alle door mij opgedane kennis met jou te delen. Dit boek is nu beschikbaar voor jou. In mijn boek 'Verleid iedere vrouw' vindt je alle tips over hoe je een vriendin kunt krijgen en hoe je je vriendin kunt behouden. Dit begint bij jou uitstraling en persoonlijkheid en loopt tot praktische tips voor tijdens een date en relatie.

Wil je ook praktische voorbeelden uit de praktijk zien dan is het Al Phadoc verleidingspakket iets voor jou. Hierin vind je naast het boek ook een DVD die jou ondersteuning biedt door de vele voorbeelden te laten zien die zijn opgenomen in de praktijk. Ook staan hier de oefeningen op uit Masterclass workshop vrouwen verleiden. Oefeningen die je ook nog eens op een meegeleverde Audio CD vind, zodat je bv ook in de auto kunt oefenen.

Heb je graag persoonlijke begeleiding van mij dan kan ik je de Masterclass cursus vrouwen verleiden aanbieden. Tijdens mijn cursus breng jij zelf alle tips in de praktijk en verdiep je je geheel in al mijn kennis. Alles onder mijn deskundige begeleiding. Jou zoektocht naar een leuke vriendin begint hier!