Zit je nu nog steeds te rukken?
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Zit je nu nog steeds te rukken? - 15-06-2018

 
Waarom ik dat vraag?
 
Om je aandacht te trekken natuurlijk! Of denk je nu echt dat ik geïnteresseerd ben in hoe vaak je masturbeert?
 
Ik heb het bovendien over een andere vorm van zelfbevrediging. Over mentale masturbatie. Nee, dat is niet wanneer je aan je piemel trekt terwijl je aan een vrouw denkt.
 
Mentale masturbatie zijn de gedachten die door je hoofd spoken als je een mooie vrouw ziet. Om mentaal te masturberen, hoef je je pik niet eens te beroeren!
 
Kijk, makker, het maakt niet uit hoe vaak je aan fysieke masturbatie doet. Mentale masturbatie is veel gevaarlijker. Je bevredigt jezelf met gedachten die geen werkelijkheid zijn en leidt zo een denkbeeldig leven dat niet echt is. 
 
Mentale masturbatie is ook wanneer je in een café staat en bedenkt wat je wil gaan zeggen, maar dat niet doet. Wanneer je in je gedachten een vrouw benadert en haar aanspreekt, maar een smoesje verzint om dat niet te doen. Ook dat is mentale zelfbevrediging. Net als het moment dat je naar huis gaat en nog een hele dag fantaseert over wat er had kunnen gebeuren als je haar wel had benaderd. 
 
Misschien ben je eigen hoofd een echte casanova, die tientallen, misschien wel honderden vrouwen versiert. Maar de werkelijkheid ligt anders. Je leeft in een droom, vriend! En wij willen je wakker maken uit die droom ...
 
Het kan best zijn dat je dan wakker wordt in een nachtmerrie. In het echt ben je namelijk geen vrouwenverslinder. Je durft amper een gesprek aan te knopen, laat staat dat je haar durft te versieren ...
 
Nee, de werkelijkheid is vaak geen rozengeur en maneschijn. Maar beter je daarvan bewust te worden en er wat aan te doen, dan in een imaginaire droomwereld blijven leven! In de echte wereld heb je tenminste nog een kans een echte vrouw te versieren en het bed met haar te delen, in plaats van er louter aan te denken of over te dromen. 
 
Wat jij nodig hebt, makker, is een alarmklok die je wakker maakt uit je dromen. En die hebben wij in de vorm van onze workshop vrouwen versieren. Een eendaagse 'wake-up call' voor onverbeterlijke dromers. Alles waarvan je tot nu toe alleen maar kon dromen, wordt werkelijkheid. 
 
Dat klinkt misschien ongelofelijk, maar stel je eens voor dat slechts 10% van je gedachten en dromen werkelijkheid zou worden? Als je zou stoppen met dromen en daadwerkelijk tijd en moeite zou investeren in het realiseren van je dromen, zou je er al snel achterkomen dat niets onmogelijk is!
 
Tijdens de workshop vrouwen versieren krijg je een dieper inzicht in jezelf en in het vrouwenbrein. Je leert dat je jezelf ondermijnt en samen gaan we de blokkades die je in de weg staan opheffen. We geven je een kijkje in hoe de vrouw evolutionair 'geprogrammeerd' is en hoe je daar gebruik van kunt maken. 
 
Het geleerde breng je meteen in de praktijk op straat, terwijl onze coaches je live coachen en van adviezen en tips voorzien. Die praktische, no-nonsense aanpak werpt zijn vruchten af, want vrijwel iedere deelnemer aan onze workshop scoort één of meerdere telefoonnummers, maakt een afspraakje of gaat gelijk op een date! 
 
Het komt regelmatig voor dat zo'n instant date wordt afgesloten met een zoen. Eén op de acht deelnemers belandt zelfs nog diezelfde dag met een vrouw in bed! Ben jij 1 van die 8 ?
 
Daar kun je alleen maar achterkomen als je je inschrijft voor onze workshop op zaterdag 8 maart of 5 april.
 
Inschrijven is volkomen risicoloos, aangezien wij een 100% waterdichte niet-goed-geld-teruggarantie geven op al onze workshops! Je hebt dus geen enkel excuus je niet in te schrijven! 
 
Toegewijd aan jouw resultaat!
 
Dr.Al Phadoc

<- Terug naar nieuwsoverzicht