Wist-je-dat weetjes over flirten
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Wist-je-dat weetjes over flirten - 15-06-2018

Flirten is iets wat we graag onder de knie willen krijgen. Het is namelijk een manier om vrouwen te laten weten dat we geïnteresseerd in hen zijn, en dat we hen beter willen leren kennen. Wij hebben enkele weetjes en tips op het gebied van flirten op een rijtje gezet. Doe er je voordeel mee, sla deze informatie goed op in je geheugen en pas het meteen toe wanneer je een leuke vrouw ontmoet!

Wist je dat...  

… flirten voor driekwart bestaat uit lichaamstaal en dat het dus veel minder met praten te maken heeft dan je denkt?

… flirten onbewust kan plaatsvinden wanneer je iemand leuk vindt? Door een combinatie van neurotransmitters en hormonen voelt je lichaam zich aangetrokken tot iemand en zul je automatisch flirten.

… flirten sterk samenhangt met beweging? Wanneer je iemand leuk vindt, dan zul je onbewust haar bewegingen spiegelen, ofwel nabootsen. Als zij dit ook bij jou doet, dan is dat een teken dat zij jou ook interessant vindt.

… flirten een vaardigheid is die je kunt “oefenen”? Hoewel het grotendeels automatisch gebeurt, is het wel goed om regelmatig te flirten. Hiermee oefen je namelijk en zo zullen je hersenen beter worden in het herkennen van flirt signalen van vrouwen. Daarnaast word je beter in het geven subtiele hints, bijvoorbeeld door middel van spiegelen.

Nog wat tips...

Flirt met elke vrouw. Zelfs wanneer je niet 100% geïnteresseerd bent, is het zeker een manier om je flirt skills te verbeteren. Daarnaast kan een vrouw die je in eerste instantie niet helemaal ziet zitten tóch verrassend leuk zijn. Mocht het uiteindelijk toch niets zijn, dan kun je je versierpogingen altijd staken.

Wordt er goed gereageerd op je geflirt? Ga dan een stapje verder, maar ook écht maar één stap. Ga op date en leer haar beter kennen. De meeste vrouwen zullen niet zoenen of met je naar bed gaan voordat er een echte date heeft plaatsgevonden, dus met alléén flirten ben je er nog niet.

Meer weten over het verleiden van een vrouw? Maak dan gebruik van mijn “personal dating coach" programma!


<- Terug naar nieuwsoverzicht