Wat zoekt een vrouw in een man? | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Wat zoekt een vrouw in een man? - 04-01-2016

In sommige culturen is het normaal dat je op jonge leeftijd al een partner toegewezen krijgt. Gelukkig leven jij en ik in Nederland en kunnen we zelf een partner kiezen. Voor veel mannen is het toch moeilijk om een geschikte vrouw te vinden. Vroeger zocht je in een vrouw een goede moeder en iemand die het huishouden kon doen. Dat noemde ze vroeger ook wel: ''Het enige recht van de vrouw is het aanrecht''. Als je dit nu tegen een vrouw zou zeggen zal ze je dit niet in dank afnemen. Vrouwen zijn in deze tijd gelukkig economisch steeds meer zelfstandig. De huisvrouw die je vroeger zocht is nu vaak een vrouw met een carrière. Doordat veel vrouwen zich hebben ontpopt tot een zelfbewuste vrouw, zoeken ze ook andere eigenschappen in een man. De grote vraag voor jou als man is natuurlijk, ''Wat zoekt een vrouw in een man?''. Wij zullen je enkele tips geven zodat je snel een goede vrouw aan de haak slaat!

Man zoekt vrouw

Als man ben je natuurlijk op zoek naar je droomvrouw. Mannen en vrouwen zijn heel verschillend. Terwijl de meeste mannen denken aan de pikante kanten van een relatie (lees=seks!). Dromen veel vrouwen van trouwen en het krijgen van kinderen. Welke eigenschappen zoekt een vrouw in een man? Wij zullen je enkele tips geven!

Intelligent

Een intelligente man is toch wel het minste wat vrouwen met een goede carrière willen. Dit betekent niet meteen dat je drievoudig wereldkampioen schaken moet zijn. Ook de manier waarop je haar behandeld en je praat zeggen veel over je niveau. Iemand zonder diploma kan toch intelligent zijn. Wanneer je in gezelschap van haar bent is het belangrijk je je aanpast aan het gezelschap. Een bedrijfsfeest heeft vaak een ander niveau dan het verjaardagsfeest van je nichtje van 2 jaar. Zorg dat je je kunt aanpassen aan het gezelschap.

Roken/drinken

Het belangrijkste is dat je je eigen grenzen kent. Ga je niet meteen op je eerste date lam zuipen. Kan je niet goed tegen drank, drink dan niet teveel. Op feesten van haar werk en familie kun je het al helemaal niet maken om dronken te zijn en haar voor schut te zetten. Ook kan een vrouw het vervelend vinden als je rookt in haar huis of auto. Vraag aan haar waar je kunt roken. Aan haar reactie kun je vanzelf merken of je gewoon je gang kan gaan of je sigaret beter kan bewaren voor buiten.

Humor

Een vrouw vindt het leuk als jullie samen om de zelfde grappen kunnen lachen. Bedenk je wel welke soort humor je in het bijzijn van een vrouw kunt gebruiken. Als je een vrouw nog niet goed kent kunnen seksistische en religieuze grappen verkeerd worden opgevat. Het is natuurlijk een beetje jammer als je alleen zelf om je grappen kan lachen.

Je kan wel zien dat een vrouw andere dingen zoekt in een man dan 50 jaar geleden. Doe als man goed je best en houd je aan bovenstaande tips!


<- Terug naar nieuwsoverzicht