Vriendschap tussen man en vrouw | Lovegids
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Vrouwen en vriendschap - 21-06-2018

Al jaren roepen vrouwen dat een vriendschap tussen man en vrouw onmogelijk is. Maar waarom blijven ze dat toch steeds zeggen? Het is toch geen probleem? Nee, zolang je op het mannelijke geslacht valt niet, maar mannen die heteroseksueel zijn onbewust of toch stiekem bewust, altijd bezig met één oerdrift: seks.

Vriendschap tussen mannen en vrouwen: gevaarlijk

Je zou zeggen dat we inmiddels geëvolueerd zijn tot beschaafde mensen die niet alleen maar hun oerverlangens achterna gaan. Op de werkvloer kunnen we toch ook prima samenwerken met het vrouwelijke geslacht zonder elkaar continu te bespringen. Waarom blijven vriendschappen dan toch zo’n heikel punt? In eerste instantie zijn vrouwen én mannen op zoek naar hetzelfde: iemand om dingen mee te delen, gewoon gezelschap. Ja, echt. Ook wij mannen willen alleen gezelligheid, in eerste instantie dan. Wanneer dat uitgroeit tot een vriendschap wordt het gevaarlijk. Je vindt elkaar immers niet voor niets zo aardig. Iemand ‘aardig’ vinden heeft een bepaalde lading. En die lading is voor ons mannen voldoende om over te gaan op waarvoor we op deze aarde zijn gekomen, simpelweg voortplanting.

Tast eerst alleen de vriendschap af

Het is dus een evolutionaire kwestie. Vroeger moesten we nu eenmaal voortplanten als een gek. Blijkbaar is dat goed bevallen en behoort het duizenden jaren later nog steeds tot onze grootste verlangens. Heb jij een vriendschap met een vriendin en twijfel je of je deze wel echt zo onschuldig is? Probeer dan eerst voor jezelf op een rijtje te krijgen wat je voor haar voelt, zonder haar erbij te betrekken. Anders kun je meteen gedag zeggen tegen je gezellige vriendinnetje. Dit is ook juist het punt waar we vaak de fout in gaan. Vrouwen die jou slechts zien als een goede vriend, laten het hierbij en zijn niet op zoek naar meer. Laat dus niet te snel merken dat je meer wilt, want voor je het weet heb je én geen vriendschap meer én nog geen seks gehad. Ben je er toch heilig van overtuigd dat je vriendin je geliefde moet worden, dan lees je in ons E-book 'verleid iedere vrouw' precies hoe je ook je vriendin kunt verleiden.


<- Terug naar nieuwsoverzicht