Modetips voor mannen: zo val je op! | Lovegids
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Modetips voor mannen - 23-01-2015

Sommige mannen denken dat ze zichzelf compleet moeten veranderen om een vrouw te kunnen versieren. Dat hoeft echter helemaal niet. Een paar kleine aanpassingen kunnen een wereld van verschil uitmaken. Een van deze aanpassingen is je kleding. Daarom besteden we in dit artikel aandacht aan kleding voor mannen.

Modetips voor mannen om vrouwen te versieren

Ben je al een hele modebewuste man (én hoor je dit ook vaak van andere mensen!), dan is dit artikel uiteraard niet voor jou bestemd. Als je modebewust bent en alsnog vrijgezel bent, dan heb jij misschien meer aan ons artikel Datingtips voor mannen. Voor alle andere mannen is dit een oproep om aandacht te besteden aan hun uiterlijk en kleding. Het valt vrouwen namelijk op als een man goed gekleed is. Ze zien het als je iets aanhebt dat je goed past en ze ziet het ook als je iets nieuws draagt (of juist altijd hetzelfde aanhebt). Veel mannen begrijpen helaas niet dat ze gewoon meer opvallen als ze goed gekleed zijn. Daarom brengen we onderstaande modetips voor mannen aan de orde.

Modetips: kleding voor mannen

Bedenk een eigen stijl. Je voelt je lekkerder in kleding die je zelf hebt uitgekozen en die bij je persoonlijkheid passen. Let er echter wel op dat de kleding voor mannen die je draagt modebewust is!
Draag accessoires. Ook mannen dragen tegenwoordig steeds meer accessoires, en vrouwen zullen het zien wanneer je hier de moeite voor genomen hebt. Ze ziet het bijvoorbeeld als je een horloge draagt of nieuwe laarzen aanhebt.
Kleed je naar de gelegenheid. Het is heel belangrijk dat je gepaste kleding voor mannen draagt. Bedenk je vooraf bijvoorbeeld wie je gaat ontmoeten. Gaan jullie bijvoorbeeld naar haar ouders? Dan is het belangrijk dat je een nette indruk maakt!
Verzorg je kleding. Was je kleding regelmatig zodat er geen rare geurtjes in gaan trekken en zodat je niet per ongeluk vlekken over het hoofd ziet.

Als je je aan deze modetips voor mannen houdt zul je merken dat je veel meer opvalt bij de vrouwen. Wil je meer modetips voor mannen of heb je vragen over kleding voor mannen? Neem dan contact met ons op.


<- Terug naar nieuwsoverzicht