De ware vinden | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

De ware vinden: en nu echt! - 07-04-2015

Ga jij nog steeds als single door het leven en ben je het zat om maar steeds door je vrienden voorgesteld te worden aan de eerste de beste aantrekkelijke vrouw? We hebben speciaal voor jou 5 tips op een rij gezet die jou een duwtje in de goede richting geven en waarmee binnen kort met een vrouw aan je arm over straat loopt.

Met deze tips vind ook jij je ware:

  1. Ga niet te wanhopig op zoek naar de ware. Vrouwen voelen het verschil aan tussen wanneer je wanhopig bent en de eerste de beste vrouw als je vriendin neemt en wanneer ze écht de ware voor je is. Neem rustig de tijd om erachter te komen of jullie echt bij elkaar passen. Twee vliegen in één klap: Wees niet te wanhopig en neem de tijd die jullie nodig hebben.
  2. Haal het niet in je hoofd om het welbekende gezegde 'alles kan kapot' ook daadwerkelijk uit te voeren. Je blijft gewoon met je poten van andermans vrouwen af, zo simpel is het.
  3. Verzorg jezelf goed. Je hoeft niet continu in nieuwe hippe kleren ronde te lopen, maar scheer je op tijd en haal je uitgroeiende neusharen weg. Voor jou zijn het details, maar het kan vrouwen echt afschrikken op een eerste date. Op een date moet je perfect voor de dag komen en kunnen de kleinste details cruciaal zijn.
  4. Denk je de ware gevonden te hebben? Snijd het onderwerp kinderen en trouwen dan voorlopig nog even niet aan. Dit heb je waarschijnlijk vaker gelezen, maar het is echt een afknapper voor vrouwen. Zij willen eerst jou eens goed leren kennen voordat er ook maar een woord over trouwen gesproken wordt.
  5. Houdt in je achterhoofd dat single zijn echt geen straf is. Tig mannen zijn hartstikke jaloers op jou omdat jij elk weekend weer kunt gaan en staan waar je wilt. Hoe leuk een vrouw aan je zij ook kan zijn, het single leven is ook zeker het genieten waard!

<- Terug naar nieuwsoverzicht