De perfecte massage | Lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

De perfecte massage - 15-06-2018

Na een lange werkdag is niets lekkerder dan een heerlijke, ontspannende massage. Verwen je partner en werk aan je massage skills. Je partner hoeft niet langer meer naar een dure massagesalon, maar jij kunt dit vanaf nu zelf! Of heb jij een leuke date gehad en gaan jullie nog samen naar huis? Verras haar met een massage en ze zal dit charmeoffensief zeker kunnen waarderen. Hieronder lees je de beste tips (geïnspireerd door Cosmopolitan) om de perfecte massage te geven.

Bereid je voor

Een belangrijke maar logische tip is dat je je goed moet voorbereiden als je een massage gepland hebt. Zorg dat je alle spullen in huis hebt, zoals massageolie en misschien andere massageproducten zoals hotstones of een massagekussen. Zorg er ook voor dat jullie die avond of middag geen andere belangrijke dingen gepland hebt, zo kan je partner met volle teugen van de massage genieten in plaats van zich zorgen te maken of ze wel op tijd komt bij dat belangrijke zakendiner.

Creëer een fijne sfeer

De sfeer van de kamer draagt bij aan het succes van de massage. Zorg dat de kamer lekker ruikt door bijvoorbeeld wierook te gebruiken en zet een sfeervol en rustig muziekje op. Dim de lichten en steek wat kaarsjes aan om het helemaal af te maken! Zorg ook dat er een aangename temperatuur in de kamer is, zodat je partner alleen kippenvel krijgt van genot, en niet van de kou.

Wissel af

Maak niet steeds dezelfde bewegingen, want dat kan vervelend aan voelen op den duur. Wissel af tussen de plekken die je masseert, de druk die je uitoefent en met bijvoorbeeld alleen met je vingers masseren of dat je hele handen gebruiken.

Na deze massage verdien jij zeker een bedankje, want voort wat hoort wat! Upgrade jouw massage skills en verras je partner! Zoek je nog meer manieren om je partner te verleiden? Kijk dan snel in onze webshop!


<- Terug naar nieuwsoverzicht