Workshop Verleid iedere vrouw verwelkomt al meer dan 1000 bezoekers
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Workshop Verleid iedere vrouw verwelkomt al meer dan 1000 bezoekers - 15-06-2018

Workshops Vrouwen versieren trok al 1000+ bezoekers Op 5 januari organiseerde Dr.Alphadoc voor de honderdste keer de workshop Vrouwen versieren. Voor het eerst georganiseerd in 2005, trok de workshop in totaal al meer dan duizend deelnemers.

De workshop kenmerkt zich door zijn no-nonsense aanpak; na een kort theoriegedeelte gaan de cursisten meteen de straat op om telefoonnummers en dates te ‘scoren’. De meest recente lichting wist in totaal acht telefoonnummers te bemachtigen en drie afspraakjes te versieren. Vier gelukkigen gingen gelijk op een date en stalen aan ’t eind van de avond een zoen. Twee dates eindigden zelfs op een Rotterdamse hotelkamer. Saillant detail: de leeftijden van de deelnemers varieerden van 18-68 jaar!

Wie denkt dat de workshop Vrouwen versieren enkel draait om onenightstands, heeft het mis. De dates blijken vaak de opmaat naar duurzame en vruchtbare relaties te zijn. Zo krijgt Dr. Alphadoc regelmatig uitnodigingen voor huwelijken van cursisten en onlangs viel zelfs het eerste geboortekaartje bij hem op de mat; de op 10 november 2012 geboren Mike M. was de eerste baby waar de Dr.Alphadoc, zij het niet eigenhandig, de hand in had.


<- Terug naar nieuwsoverzicht