WAT EEN OUWE KNAR VAN 50 BETER KAN DAN JIJ
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

WAT EEN OUWE KNAR VAN 50 BETER KAN DAN JIJ - 15-06-2018

Hey makker,

'Yesterday you said tomorrow'. Dat is de tekst op mijn bureaubladachtergrond. Die herinnert mij er constant aan dat ik vandaag actie moet ondernemen en niet moet uitstellen tot morgen. Met het uitstellen van je acties doe je jezelf alleen maar tekort. Met het uitstellen van een actie stel je enkel de reactie uit en daarmee het bereiken van je doelen, van wat je zo graag wilt.

Veel mensen denken dat succes het vroeg of laat komt aanwaaien. Dat als ze lang genoeg wachten, hopen en geloven, het vanzelf komt. Maar geloof me, kameraad. In dit leven komt je niets aanwaaien en komt niets vanzelf. Je zult er keihard voor moeten werken. Wat jij 'geluk' noemt, is het resultaat van een misschien wel jarenlange dagelijkse investering. Het is simpele natuurkunde: elke actie lokt een even grote reactie uit. Doe je niks, gebeurt er niks.

Er wordt wel eens gezegd dat mensen op hun oude dag geen spijt hebben van de dingen die ze hebben gedaan, maar juist van de dingen zie ze niet hebben gedaan. Met andere woorden, dat ze geen spijt hebben van hun mislukkingen en in duigen gevallen dromen, maar van de dromen die ze niet hebben nagejaagd. En dat is een waarheid als een koe. Je kunt beter een blauwtje lopen dan die schoonheid aan de bar negeren. Als je op haar af was gelopen, had je tenminste nog kans gehad op succes. Die kans is nul als je niets doet.

Weet je wat het probleem is met mensen die nietsdoen, makker? Ze denken dat ze zevenmijlslaarzen moet aantrekken om hun doelen te bereiken, maar niets is minder waar. Grote doelen, zoals succesvol worden bij vrouwen, bereik je in babystapjes. Elke dag kun je één kleine ding doen dat je dichter bij je doel brengt. Rome is immers ook niet op één dag gebouwd. Waar jij problemen mee hebt, vriend, is het zetten van die eerste stap. En daarmee kunnen wij je helpen!

Onze programma personal dating coach zorgt al meer dan 10 jaar voor de doorbraak in het datingleven van honderden mannen. In de workshop zet je een eerste, grote stap op weg naar het bereiken van je doelen: succesvol zijn het versieren van vrouwen – dat is wat je wilt, toch? Tijdens onze workshop krikken we je zelfvertrouwen op, voorzien we je van de nodige adviezen en praktisch tips, en gaan we met je de straat op om je vaardigheden te oefenen op échte vrouwen!  

Dat die praktische, no-nonsense aanpak z'n vruchten afwerpt, bleek onlangs maar weer, tijdens onze meest recente, volgeboekte workshop, toen liefst twee deelnemers bij een vrouw thuis in bed belandden. Dát is het soort doorbraak waar onze workshop voor kan zorgen! Eerlijk is eerlijk: zulk onmiddellijk succes is niet voor iedereen weggelegd; misschien ga je naar huis met 'slechts' een afspraakje of telefoonnummer, of scoor je enkel een afscheidszoen. Maar dat maakt niet uit. Kleine stapjes, vriend, kleine stapjes. Daar gaat het om! Blijf die stapjes zetten en je zult je dromen waarmaken.

Saillant detail: tijdens de workshop reeg datingdoctor Dr. Alphadoc zijn 350ste verovering aan zijn snoer, nota bene enkele dagen na z'n vijftigste verjaardag! Hij is exemplarisch voor het succes van zijn eigen methode. En eerlijk is eerlijk, door z'n sportiviteit ziet hij er bepaald ook niet uit als 'Abraham' ...

Wil je 'dokter' in levenden lijve ontmoeten en zelf ervaren waarom hij én zijn cliënten zo succesvol zijn in het verleiden van vrouwen? Schrijf je dan in voor de volgende workshop op zaterdag 16 augustus  en misschien ben jij wel een van de gelukkige workshopdeelnemers die gelijk met een vrouw aan de haal gaat.

Je loopt geen enkel risico, want de workshop komt met een 100% niet-goed-geld-teruggarantie! Waar wacht je nog op? Schrijf je NU in voor de workshop en zet je eerste stap(je) op weg naar succes met vrouwen!


<- Terug naar nieuwsoverzicht