Vrouwen versieren op straat, hoe doe je dit? | lovegids.nl
Producten X Verleidingspakket 'Verleid iedere vrouw' Personal dating coach E-book Verleid Iedere Vrouw
Bekijk onze producten

Vrouwen versieren op straat: 5 tips - 20-01-2017

Het versieren van vrouwen gebeurd voornamelijk in cafés en clubs, maar erg weinig op straat. Vrouwen versieren op straat heeft echter een aantal voordelen waardoor je juist meer kans hebt om succesvol te zijn. Een vrouw in de club gaat er van uit dat ze wordt aangesproken, dus heeft vaak haar woordje al klaar. Het is niet speciaal als je haar aanspreekt en vaak zijn er veel vriendinnen bij haar die het al snel ongemakkelijk of moeilijk kunnen maken om haar te versieren.

Als je haar overdag aanspreekt, bijvoorbeeld tijdens het winkelen, spelen al deze factoren niet mee. Ze verwacht niet dat ze wordt aangesproken, dus zal verrast reageren. Ook maakt dit het meer speciaal dus bestaat er een grotere kans dat ze het meer waardeert. Ook is de kans op vervelende vriendinnen een stuk kleiner, waardoor er niemand is die je kansen voor je verpesten. Hier beneden hebben we vijf tips uitgewerkt die jou kunnen helpen met het versieren van vrouwen op straat.

Straal vriendelijkheid uit

Je wilt natuurlijk niet dat ze eng vindt of een vreemd gevoel bij je krijgt. Zorg dat je vriendelijk bent en erg belangrijk: lach. Nu moet je natuurlijk niet om alles wat ze zegt gaan schaterlachen, maar het is wel slim om gewoon je glimlach te laten zien. Dit geeft haar snel een meer vertrouwd gevoel en niet het gevoel dat je een engerd bent die iets van haar wilt.

Loop niet met haar mee

Zorg dat je altijd recht tegenover haar gaat staan. Hierdoor moet ze wel stil gaan staan en als ze écht geen interesse heeft zal ze wel om je heen lopen. Dan weet je ook direct dat het een verloren zaak is en hoef je er ook geen tijd aan te verspillen. Als je recht voor haar gaat staan en ze staat stil, dan heb je haar aandacht en zal ze in ieder geval luisteren naar wat je te zeggen hebt.

Bepaal van tevoren wat je wilt zeggen

Het is erg ongemakkelijk als je naar een vrouw loopt, “hey” zegt en vervolgens loopt de stuntelen om je woorden te vinden. Zorg dus van te voren dat je weet wat je tegen haar wilt zeggen. Geef haar bijvoorbeeld een complimentje op een nette manier, zodat ze een prettig gevoel bij je krijgt en je zelfverzekerd overkomt.

Maak oogcontact

Als je haar niet aan durft te kijken zal ze vrijwel zeker zeggen dat ze geen interesse heeft of liegen dat ze al een vriend heeft. Dit heeft ook met zelfverzekerdheid te maken. Maak dus veel oogcontact zodat ze weet dat je serieus bent en niet bang bent om het gesprek met haar aan te gaan. Vrouwen versieren op straat lukt veel beter als jij je opstelt als een soort alpha male.

Houd controle over het gesprek

Zorg dat je het gesprek bepaalt, zodat het niet onnodig afdwaalt en ze vervolgens wegloopt. Houd het direct en ook niet te lang. Geef haar compliment, maak even een praatje en vraag haar vervolgens om haar nummer. Als je er omheen gaat draaien wordt het alleen maar lastiger en bestaat de kans dat ze haar interesse verliest.

Heb je toch nog meer hulp nodig, dan kun je altijd onze webshop bekijken. 


<- Terug naar nieuwsoverzicht